mi generalnie chodziło o to że nie mogę napisać tego dobrze, tzn przez "ą", bo tak się poprawnie pisze, ale mi samo się edytuje na "on", nie wiem dlaczego 🤔
horse_art ja cie normalnie wielbię 🙇 dzięki taki proste a mi sprawia problem ahhh ten twój maskotek co nie ? zonk u mnie tak samo chciałem zmienić temat a wyskakiwało mi ,,on,,
w sumie to ja z okolicy 😉 zakladajac, że 70 km to niedaleko.. 🤣 My Star jakbyś był łaskaw jeszcze usunąć cudzysłów z tytułu to byłabym wdzięczna :kwiatek:
[quote author=horse_art link=topic=89820.msg1576088#msg1576088 date=1352225924] to ja spadam bo o jeździectwie w okolicach elblaga nie mam pojęcia 😉 [/quote]nikt nie ma, bo już nie ma o czym.
Jest wątek o stajniach w warm-maz. Tyle lat nie było potrzeby zakładania osobnego wątku i nagle jest? Po co? Nic się nie działo ciekawego wcześniej i nadal się nie dzieje. Poza tym ile jest tu osób z Elbląga? Cztery? Z czego dwie już dawno tam nie mieszkają. Wątek zupełnie bez sensu.
Po pierwsze nie za stodoła jak nie wiesz jakie warunki mamy to proszę nie odzywaj sie 🙂 Są dwie ogromne hale + lonżownik + maneż otwarty + myjka + ogromne stajnie i duże boksy + super sprzęt . A ze się spytam skąd jesteś ? Że wyrażasz takie opinie słucham >?<
Po pierwsze nie za stodoła jak nie wiesz jakie warunki mamy to proszę nie odzywaj sie 🙂 Są dwie ogromne hale + lonżownik + maneż otwarty + myjka + ogromne stajnie i duże boksy + super sprzęt i kompletnie nic z tego nie wynika, bo w jeździectwie najważniejsze są konie i ludzie.
[quote author=horse_art link=topic=89820.msg1577532#msg1577532 date=1352363820] wrotki, ale stodoły nie ma ! to zawody nie zastodołowe !
hahaha 🙂😉)
Jak to nie ma? To gdzie trzymają siano? 😉 [/quote]
u nas też stodoły nie ma... wiec zawodów nie organizujemy hahaha 😀
Losia, no ale jest rekreacja, sa rajdy czy coś tam, przecież jeździectwo to nie tylko zawody i wysoki poziom...90 % to wlasnei rekreacja, turystyka i leśno-zastodołowość. w szczecińskim tez nie rozmawiamy o zawodach tylko o stajnaich i pierdołach..
horse_art jest rekracja, wlasciwie sama rekreacja. rajdy tez tylko amatorskie w ramach podziwiania widokow. jest wiele pieknych miejsc, ALE! dla mnie, jako zawodnika amatora nie ma tam nic! nic poza ladnymi teranami. o treningi musialam sie usmiechac do osoby oddalonej o 100km. 😵 jedyna szansa dla sportowca, nawet amatora, to po prostu sie przeprowadzic.
do tego kazdy ma wyidealizowany obraz swoich umiejetnosci- jezdzeckiech czy trenerskich. taki jest moj obraz tego miejsca i dlatego, jak tylko pojawila sie okazja, po ukonczeniu szkoly, wyjechalam.
p.s. dla mnie to tez jest bardziej watek na towarzyskie, bo jezdziecko jest zwyczajnie słabo w tym rejonie
Moje drogie panie : Dobry trenerów u nas nie zabraknie , nie wiecie a mówicie 🙁 Pani R.Burzyńska jest dla mnie super trenerką i nie jedna osobę dobrze nauczyła jeździć 🙂 A rajdy to są nawet kilkudniowe . Jeżeli by nie było warunków to by ludzie nie wstawijali koni do pensjonatu za 800 zł więc jest dużo wyjazdów nasze konie z Zastawna ciągle wyjeżdżają na zawody 🙂 Więc troszkę tu się dzieję