Pan Kostrzewa nie bierze w rozliczeniu wszytskich siodeł. niektóre modele nie są mile widziane (nawet w świetnym stanie i popularnym rozmiarze) i na 18" też krzywo patrzy 😉 literówka
A na Śląsku kto sie zajmuje "rozprowadzaniem" siodeł i pasowaniem? 🙂 Bo poza Equi shopem nikt nie dał mi siodła do testów. A kolejne siodło musze ściagać z nad morza...
Epikea - przewertuj wątek siodeł ujeżdżeniowym, była sporo opinii na jego temat.
Moim zdaniem p. Nawara to handlarz z krwii i kości - o dopasowywaniu siodeł np nie ma pojęcia. Jest sympatyczny, można się z nim dogadać. Różnie bywa z dotrzymywaniem terminów przyjazdów - jakoś często psują mu się samochody... Jeżeli wiesz jakich modeli i rozmiarów szukasz wasza współpraca będzie efektywniejsza 😉
oki dzieki popatrze 🙂 bo pamietam, że cos bylo ale szukajka pokazała 1 rzecz tylko 😉
heh pogadac miło to ja moge z kolezanką na kawie a kitu sobie wcisnąc nie dam Szczegolnie ze mam konia któremu mierzyłam juz X siodel i nic nie lezy na 100% jakbym sobie tego zyczyła 🙁 A do tego on jest mocno wrazliwy i jak cos lezy nie tak to pokazuje calym sobą Juz jestem bliska załamki co ja mam mu kupić 😵
Podbijam, poszukuję kontaktu do osób zajmujących się sprzedażą siodeł w okolicy/mogących dojechać do Warszawy. Przeszukałam już ofertę p. Kostrzewy, eurosiodeł, allesiodeł, handlarza z gostynina i nigdzie nie ma takiego siodła które by mi odpowiadało 🙁
Naboo dzwoniłam! Ale nie ma tak szerokiego siodła jak ja potrzebuję 🙁 jakiekolwiek szanse są za najwcześniej dwa-trzy tygodnie a ja nie bardzo mogę zostać na tyle czasu bez siodła 🙁