Trudno mi powiedzieć na co się wymienię. Chętnie nie-drogeryjne odżywki/maski, odlewkę oleju (nie kokos, migdał, winogrono), lakiery do paznokci... najłatwiej podać swoją listę 🙂
Fajnie 🙂 W takim razie wymienię: - odżywka Nail Tek Formuła II, Intensive Therapy - odżywka podkładowa Nail Tek Foundation II
Obydwie odżywki napoczęte, użyte klika razy. Termin ważności długi, nie pamiętam dokładnie i nie mam ich przed sobą żeby sprawdzić. Chętnie wymienię na coś, jestem otwarta na propozycje, możliwa wymiana osobiście w Lublinie i okolicach Nałęczowa oraz w Warszawie.
A ja z taką małą propozycją, że może warto by było, żeby każdy miał taką "wishlist" i pisał po prostu, za co chętnie by się wymienił? 🙂 Ja to narazie skromnie mam, ale jak się obkupię, to może coś znajdę, bo włosowo mało raczej 😉 Chyba, że jakieś odlewki
Może z (max) 5 razy psiknięty Yves Rocher - Secrets d'Esencess Tendre Jasmin EDP 50 ml. Ma jeszcze kartonik i nawet folijke zachowałam. Wymienię chętnie na coś bardziej owocowego lub waniliowego lub ewentualnie jakiś kosmetyk zaliczany do naturalnych 😉
- Mam na wymianę z 2 razy uzyty Szmapon Gliss Kur bez silikonów. Duża butla 400ml. - Opakowanie żelu pod prysznic BIO, nowy, mięta z czekoladą -Szampon z odzywką do włosów gorzka czekolada - uzyty raz, duża butelka chyba z 400ml.Bingo Spa.
-1/3 oleju Amla Jasmine -10 ml FEOG'u -5 ml ekstraktu przyspieszającego porost włosów z zsk - cała Haarmaske mit Zitronenblüte (pomarańczowa) Alverde - 1/3 rosyjskiej maski drożdżowej Edit-moge odlac: -olejek GP z czerwona papryka -10 ml oleju z malin -odlewka szamponu Balea Coffeine I Balea Kokos -odlewka Stapiz Sleek Line -napoczety ekstrakt z mandarynki - moge ukrecic wcierke kofeinowa na porost wlosow
Interesuja mnie: proteiny, oleje niepospolite 🙂, maski Bingo Spa z mlekiem lub drozdzami, wszystkie Biovaxy oprocz blond I dla wlosow przetluszczajacych sie
[quote author=wiedźma link=topic=89618.msg1562098#msg1562098 date=1350991380] -1/3 oleju Amla Jasmine -10 ml FEOG'u -5 ml ekstraktu przyspieszającego porost włosów z zsk - cała Haarmaske mit Zitronenblüte (pomarańczowa) Alverde - 1/3 rosyjskiej maski drożdżowej [/quote] A czego poszukujesz? 🙂
Zamienię maskę BingoSpa 40 aktywnych składników- 500ml. Użyłam ją 2 razy i to na niecałe włosy, więc jest jak nowa, niestety nie pasuje moim włosom. CIACH 😉