Forum towarzyskie »

Wymiana kosmetyków

Wśród włosomaniaczek padł pomysł założenia takiego wątku. Kto ma coś do wymiany, może pisać. Niepasujące kosmetyki, odlewki, oleje...

Zapraszam 🙂
Nowe, nieotwierane
- nierafinowane masło shea, 400g
- hydrolizowana elastyna, 15ml
- hydrolizowana keratyna, 15ml

Trudno mi powiedzieć na co się wymienię. Chętnie nie-drogeryjne odżywki/maski, odlewkę oleju (nie kokos, migdał, winogrono), lakiery do paznokci... najłatwiej podać swoją listę 🙂
A muszą być kosmetyki do włosów czy inne też mogą być?  👀
Inne jak najbardziej też. Nie ma takiego wątku u nas, a myślę że może się przydać 🙂
Fajnie 🙂
W takim razie wymienię:
- odżywka Nail Tek Formuła II, Intensive Therapy
- odżywka podkładowa Nail Tek Foundation II

Obydwie odżywki napoczęte, użyte klika razy. Termin ważności długi, nie pamiętam dokładnie i nie mam ich przed sobą żeby sprawdzić. Chętnie wymienię na coś, jestem otwarta na propozycje, możliwa wymiana osobiście w Lublinie i okolicach Nałęczowa oraz w Warszawie.
A ja z taką małą propozycją, że może warto by było, żeby każdy miał taką "wishlist" i pisał po prostu, za co chętnie by się wymienił? 🙂
Ja to narazie skromnie mam, ale jak się obkupię, to może coś znajdę, bo włosowo mało raczej 😉 Chyba, że jakieś odlewki
Ja ewentualnie mam paletkę Sleek Bad Girl, trochę używaną, ale nie bardzo 😉 i balsam Ziaji Sopot, brązujący, użyty ok 3 razy.
Może z (max) 5 razy psiknięty Yves Rocher - Secrets d'Esencess Tendre Jasmin EDP 50 ml. Ma jeszcze kartonik i nawet folijke zachowałam.
Wymienię chętnie na coś bardziej owocowego lub waniliowego lub ewentualnie jakiś kosmetyk zaliczany do naturalnych  😉
- Mam na wymianę z 2 razy uzyty Szmapon Gliss Kur bez silikonów. Duża butla 400ml.
- Opakowanie żelu pod prysznic BIO, nowy, mięta z czekoladą
-Szampon z odzywką do włosów gorzka czekolada - uzyty raz, duża butelka chyba z 400ml.Bingo Spa.

Warszawa, Raszyn, Janki, Tarczyn 🙂
-1/3 oleju Amla Jasmine
-10 ml FEOG'u
-5 ml ekstraktu przyspieszającego porost włosów z zsk
- cała Haarmaske mit Zitronenblüte (pomarańczowa) Alverde
- 1/3 rosyjskiej maski drożdżowej
Edit-moge odlac:
-olejek GP z czerwona papryka
-10 ml oleju z malin
-odlewka szamponu Balea Coffeine I Balea Kokos
-odlewka Stapiz Sleek Line
-napoczety ekstrakt z mandarynki
- moge ukrecic wcierke kofeinowa na porost wlosow

Interesuja mnie: proteiny, oleje niepospolite 🙂, maski Bingo Spa z mlekiem lub drozdzami, wszystkie Biovaxy oprocz blond I dla wlosow przetluszczajacych sie
-szampon isana z olejkiem babassu
-szampon joanny z apteczki babuni ekstrakt z miodu i z proteinami mlecznymi (raz użyty)
[quote author=wiedźma link=topic=89618.msg1562098#msg1562098 date=1350991380]
-1/3 oleju Amla Jasmine
-10 ml FEOG'u
-5 ml ekstraktu przyspieszającego porost włosów z zsk
- cała Haarmaske mit Zitronenblüte (pomarańczowa) Alverde
- 1/3 rosyjskiej maski drożdżowej
[/quote]
A czego poszukujesz? 🙂
wymienię TĄ (tę😉) ODŻYWKĘ, a właściwie jej odlewkę. Na co? Czekam na propozycje. najabrdziej interesuje mnie isana z babassu 🙂
Rul, nie wstawiłaś linka do odżywki.
Wymienię:
-nieużywany eyeliner w żelu Essence fioletowy
-lakier Riemmel Lasting finish 035 Wine hot użyty 3 razy

Chęnie wymienię się, na odżywkę do włosów, masło do ciała, lakier do paznokci, róż do policzków, puszek do pudru.

Warszawa
do listy dorzucam Be Beauty żel micelarny
Zamienię maskę BingoSpa 40 aktywnych składników- 500ml. Użyłam ją 2 razy i to na niecałe włosy, więc jest jak nowa, niestety nie pasuje moim włosom. CIACH 😉

no wlasnie, tu jest wymiana  🤦
A tu nie miało być o wymianie?

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się