Ja już parę osób z rv poznałam, choć nie jest to tłum, to wszystkie znajomości bardzo miło wspominam 🙂 Może poza jedną osobą, któa okazała się być bardzo fałszywa, ale było minęło na szczęście 🙂 A kogo jeszcze? Tanię, za podejście do życia i też wyobrażam ją sobie jako taką dojrzałą kobietę z ikrą na dugie rozmowy przy ognisku w stajni 😉 Ikarinę, bo wydaje mi się, że mamy podobny charakter. Ktoś i Wrotka, Deborah, Cierp1enie, Katiję zdecydowanie, Dworcikę i większość osób z lubelskiego wątku, których jeszcze nie miałam okazji poznać 🙂
Alabamka serio dziewczyny nie zjadają 😀 Ja do dziś pamiętam pierwszy dzień, w którym spotkałam kujkę - socjal w Zielonkach, a ja wparowuję i "Cześć, jestem kodusiowata (bo wtedy jeszcze miałam taki nick) z re-volty". Wstyd podwójny, bo nick qniarkowy, ale nikt mnie nie zjadł, ba, nawet miło przyjął 🙂 A na Dzionki koniu jeżdżę od prawie pół roku i jeszcze mnie nie wywaliła, myślę że to świadczy o ogromnej tolerancji... 😉 Chociaż zalatuje hipokryzją trochę, bo ja dużo razy kupowałam w warszawkiej Karinie, gdzie Sierra pracuje i choć poznałam od razu to jakoś nigdy nie zagadałam 😡 Skoro już to wyjawiłam na forum to nie ma przeproś, jak będę następnym razem, to się ujawniam 😀 Co do tematu, ja bym chciała poznać galopadę, emptyline, Jasnowatą, ashtray, Burzę, fin (mieszka niedaleko mojej szkoły więc nietrudno o to 😉) i oczywiście matkę założycielkę quantę.
O rany, nie sądziłam, że ktoś mnie tu wpisze. 😡 Anderia szykuj się na przyszły weekend. 😉 Ja bym chyba najbardziej chciała poznać Alice, bo wydaje mi się być naprawdę świetną osobą. Poza tym fajnie by było spotkać Pursat, Katiję, Koniczkę, Sierrę, Burzę, Edytkę, KuCuNiO... (Boże, mieszkam w Warszawie, tam gdzie większość wymienionych i nikogo nie znam 😂 ) edit: o, i jeszcze disco bym chciała poznać.
[quote author=maleństwo link=topic=89444.msg1545948#msg1545948 date=1349602017] Alabamka, ja Cię z Lidera kojarzę, z widzenia. Stałam tam mniej-więcej w tym czasie co kujka i dzionka 😉 [/quote] O popatrz, tego nawet nie wiedziałam 🙂
Ja bym chciała poznać większość osób, ale najbardziej chyba Maleństwo. Jej wpisy na Fejsie sa po prostu zupelnie inne niz u reszty moich znajomych. Zawsze z nich bije radość, a gdy już są czasami smutniejsze, to jednak nadzieja bije po oczach. Uwilebiam takich pozytywnych ludzi 🙂
chętnie darolge,madmaddie,shantową,kasik,dzionke,halo,mary army ,[b]CzarowniceSa (dobrze napisałam to ostatnie ?;d) [/b] 😉 iii w sumie wiele innych także 🙂
O rany, Tristia, ale mi posłodziłaś... aż mnie zatkało. Pozytywnie oczywiście, ale jestem bardzo zaskoczona. Pozytywna to ja się uczę być, z natury jestem pesymistką, marudą i straszną panikarą... 😉 Po prostu zdałam sobie sprawę, ze mamy mało czasu na robienie dobrych, pozytywnych rzeczy, a one bardzo pomagają.
Oczywiście - zapraszam na herbatę, pogaduchy i Łosiowanie, jeśli będziesz na Warmii kiedyś 😀
Dopisuję do listy jeszcze BASZNIĘ, bo zwyczajnie sprawia tak sympatyczne wrażenie, że aż by się chciało wpaść do Krzywej Stajni i zobaczyć tego 'biednego kuca' 😉 Grześka.1993, żeby zobaczyć na żywo cóż to wyrosło ;-) I Ygę! Obiecała kiedyś, że wypijemy razem Pana Tadeusza 😁
W zasadzie co chwilę w jakimś wątku trafiam na ludzi, z którymi chętnie bym się spotkała, ale wymienienie wszystkich jednym tchem takie proste nie jest.
hahaha, owszem owszem! Podtrzymuję zaproszenie, a nawet jestem skłonna Cię nękać i jęczeć żebyś w końcu przybyła do Podlaskiej! No kiedy się wybierzesz kobieto, coooo?
Prócz tego rozpracowywania Pana Tadiego z Dworciką, którego nie mogę się doczekać, chętnie poznałabym również karolinaaa,emade, zapnij się, nine, baffinka], noen, kasska oraz powtórzyła spotkanie ze Scottie oraz Ponią
baffinka, fantastycznie! Im nas więcej, tym weselej :P yga, u mnie z dala to ciężko, bo mam wynajętą kawalerkę, ale jak nas będzie więcej, to może sie nie dopchasz 😁
Do końca listopada odpadam, generalnie najbardziej pasowałby mi styczeń (a przynajmniej nie szybciej, bo teraz mam zajob, a poza tym jestem spłukana :P )
Tristia, ja też chciałabym najbardziej poznać maleństwo 🙂 Wpisów na fejsie wprawdzie nie widuję, ale same wpisy na forum sprawiają, że postrzegam maleństwo jako mega ciepłą, przyjazną, inteligentną osobę. No i Dworcikę również chciałabym poznać!
shilton,Forkate, ja też bardzo chętnie, tylko ja ostatnio mało się ruszam. Ale do Torunia zawsze zapraszam! Coś tu się powoli szykuje, więc śledźcie wątek :P
shilton,Forkate, eee, ale serio? Ja tam znam siebie od 28 lat i nie wiem, czym tu się ekscytowac 😉
Oczywiście piszę z przekąsem, jest mi niezmiernie miło i - tak jak napisałam Tristii - zapraszam do mnie i Łosia przy okazji pobytu w Olsztynie/ okolicach