Forum towarzyskie »

Na żywo chcielibyśmy poznać...

Alabamka, ja Ciebie tez kojarze z widzenia. Tylko troche nie w moim towarzystwie sie obracalas, to nie bylo okazji zeby czesciej pogadac.

abre, pisz! u mnie wiecej checi niz czasu ale moze akurat bede wolniejsza!!
Lotnaa- Nie kiedysiuj, tylko przyjeżdżaj! Zabiorę Cie do Tofinia 😀 Wieczorkiem impreza, wschód słońca nad morzem...
ja poznałam już trochę osób z forum i bardzo się cieszę z tego powodu 🙂
a chciałabym poznać Dworcikę- wydaje mi się taka normalna... 🙂
Ja już parę osób z rv poznałam, choć nie jest to tłum, to wszystkie znajomości bardzo miło wspominam 🙂 Może poza jedną osobą, któa okazała się być bardzo fałszywa, ale było minęło na szczęście 🙂
A kogo jeszcze? Tanię, za podejście do życia i też wyobrażam ją sobie jako taką dojrzałą kobietę z ikrą na dugie rozmowy przy ognisku w stajni 😉 Ikarinę, bo wydaje mi się, że mamy podobny charakter. Ktoś i Wrotka, Deborah, Cierp1enie, Katiję zdecydowanie, Dworcikę i większość osób z lubelskiego wątku, których jeszcze nie miałam okazji poznać 🙂
Jasnowata - jak będziesz na Dolnym Śląsku to wpadaj kiedy chcesz 🙂
Ja chętnie poznałabym Ciebie i kucysia 🙂
Alabamka serio dziewczyny nie zjadają 😀 Ja do dziś pamiętam pierwszy dzień, w którym spotkałam kujkę - socjal w Zielonkach, a ja wparowuję i "Cześć, jestem kodusiowata (bo wtedy jeszcze miałam taki nick) z re-volty". Wstyd podwójny, bo nick qniarkowy, ale nikt mnie nie zjadł, ba, nawet miło przyjął  🙂 A na Dzionki koniu jeżdżę od prawie pół roku i jeszcze mnie nie wywaliła, myślę że to świadczy o ogromnej tolerancji... 😉
Chociaż zalatuje hipokryzją trochę, bo ja dużo razy kupowałam w warszawkiej Karinie, gdzie Sierra pracuje i choć poznałam od razu to jakoś nigdy nie zagadałam  😡 Skoro już to wyjawiłam na forum to nie ma przeproś, jak będę następnym razem, to się ujawniam 😀
Co do tematu, ja bym chciała poznać galopadę, emptyline, Jasnowatą, ashtray, Burzę, fin (mieszka niedaleko mojej szkoły więc nietrudno o to 😉) i oczywiście matkę założycielkę quantę.
Anderia są szanse....  😉
O rany, nie sądziłam, że ktoś mnie tu wpisze.  😡 Anderia szykuj się na przyszły weekend. 😉
Ja bym chyba najbardziej chciała poznać Alice, bo wydaje mi się być naprawdę świetną osobą.
Poza tym fajnie by było spotkać Pursat, Katiję, Koniczkę, Sierrę, Burzę, Edytkę, KuCuNiO... (Boże, mieszkam w Warszawie, tam gdzie większość wymienionych i nikogo nie znam  😂 )
edit: o, i jeszcze disco bym chciała poznać.
[quote author=maleństwo link=topic=89444.msg1545948#msg1545948 date=1349602017]
Alabamka, ja Cię z Lidera kojarzę, z widzenia. Stałam tam mniej-więcej w tym czasie co kujka i dzionka 😉
[/quote]
O popatrz, tego nawet nie wiedziałam 🙂
Lotnaa- Nie kiedysiuj, tylko przyjeżdżaj! Zabiorę Cie do Tofinia 😀 Wieczorkiem impreza, wschód słońca nad morzem...

Tofiniek!!! I Bożydar by pojechał!  😀 Tylko coś lotów z Tuluzy do Gdańska nie mogę znaleźć  🙁
O tak, też bym jeszcze bardzo chętnie poznała galopadę_, quantę, busch. Natomiast nie wiem co bym ofiarowała w zamian  😁

Pewnie jakbym zaczęła regularnie pojawiać się na zawodach to udałoby mi się kogoś poznać.
Ja bym chciała poznać większość osób, ale najbardziej chyba Maleństwo.
Jej wpisy na Fejsie sa po prostu zupelnie inne niz u reszty moich znajomych.
Zawsze z nich bije radość, a gdy już są czasami smutniejsze, to jednak nadzieja bije po oczach.
Uwilebiam takich pozytywnych ludzi 🙂
chętnie  darolge,madmaddie,shantową,kasik,dzionke,halo,mary army ,[b]CzarowniceSa (dobrze napisałam to ostatnie ?;d) [/b] 😉
iii w sumie wiele innych także  🙂
O rany, Tristia, ale mi posłodziłaś... aż mnie zatkało. Pozytywnie oczywiście, ale jestem bardzo zaskoczona.
Pozytywna to ja się uczę być, z natury jestem pesymistką, marudą i straszną panikarą... 😉 Po prostu zdałam sobie sprawę, ze mamy mało czasu na robienie dobrych, pozytywnych rzeczy, a one bardzo pomagają.

Oczywiście - zapraszam na herbatę, pogaduchy i Łosiowanie, jeśli będziesz na Warmii kiedyś 😀
Dopisuję do listy jeszcze BASZNIĘ, bo zwyczajnie sprawia tak sympatyczne wrażenie, że aż by się chciało wpaść do Krzywej Stajni i zobaczyć tego 'biednego kuca' 😉
Grześka.1993, żeby zobaczyć na żywo cóż to wyrosło ;-)
I Ygę! Obiecała kiedyś, że wypijemy razem Pana Tadeusza 😁

W zasadzie co chwilę w jakimś wątku trafiam na ludzi, z którymi chętnie bym się spotkała, ale wymienienie wszystkich jednym tchem takie proste nie jest.

hahaha, owszem owszem! Podtrzymuję zaproszenie, a nawet jestem skłonna Cię nękać i jęczeć żebyś w końcu przybyła do Podlaskiej! No kiedy się wybierzesz kobieto, coooo?

Prócz tego rozpracowywania Pana Tadiego z Dworciką, którego nie mogę się doczekać, chętnie poznałabym również karolinaaa,emade, zapnij się, nine, baffinka], noen, kasska
oraz powtórzyła spotkanie ze Scottie oraz Ponią
yga, mam lepszą propozycję - Toruń jest pomiędzy Tobą a Nine. Noen zasadniczo też stąd i wiem, że tu przyjeżdża. Kontynuowac ten wywód? 😁
Ooo babo, dobrze kombinujesz! teraz trzeba sie z pozostałymi jakoś konkretnie umówić  😅
Podoba mi sie ten tok myślenia! Pan Tadeusz w Toruniu!  😅
do Torunia nawet ja mam blisko i się chętnie zjawie :-D także Yga przybywaj!
A kto mnie przeczyma na chacie zdala od lodówki?  👀
baffinka, fantastycznie! Im nas więcej, tym weselej :P
yga, u mnie z dala to ciężko, bo mam wynajętą kawalerkę, ale jak nas będzie więcej, to może sie nie dopchasz 😁
Atea  :kwiatek: Ciebie również miło by było poznać ale oczywiście w pakiecie z Twoim małym przystojniakiem  😉 ( taakie ma piękne te oczy  :kocham🙂
Jestem jak najbardziej za! Rzućcie tylko jakimś terminem
Do końca listopada odpadam, generalnie najbardziej pasowałby mi styczeń (a przynajmniej nie szybciej, bo teraz mam zajob, a poza tym jestem spłukana :P )
a ja w sumie żyję życiem włóczykija, i co tam obmyslicie to sięe podpasuję. o. 😉
A ja bym bardzo chętnie poznała Averis, maleństwo, Nignę i Dworcikę 😉
Tristia, ja też chciałabym najbardziej poznać maleństwo 🙂
Wpisów na fejsie wprawdzie nie widuję, ale same wpisy na forum sprawiają, że postrzegam maleństwo jako mega ciepłą, przyjazną, inteligentną osobę.
No i Dworcikę również chciałabym poznać!
Yga jak ja będę to się nie dopchasz do lodówki  😎 serio  😁
Dwo a pójdziemy na najlepsze lody na świecie?  😜
shilton, Forkate, ja też bardzo chętnie, tylko ja ostatnio mało się ruszam. Ale do Torunia zawsze zapraszam! Coś tu się powoli szykuje, więc śledźcie wątek :P

baffinka, się wie!
shilton, Forkate, eee, ale serio? Ja tam znam siebie od 28 lat i nie wiem, czym tu się ekscytowac 😉

Oczywiście piszę z przekąsem, jest mi niezmiernie miło i - tak jak napisałam Tristii - zapraszam do mnie i Łosia przy okazji pobytu w Olsztynie/ okolicach
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się