Cierp1enie 😵 jesteś meeeegaaaa! 44 kg... Nizle! Tyłek boskiiii! Wielki 👍 dla Ciebie! Nie śledzę wątku regularnie i nie śledziłam Twoje drogi... Mozesz w skrócie napisać co robiłaś, ze aż tyle schudłas?
Cierp rewelacja zadek!! Brzuch też fajny skóra potrzebuje więcej czasu nigdy już nie będzie idealna ale na pewno lepsza a w wyższych gatkach wygląda zacnie! 👍
Cierp1enie 😵 jesteś meeeegaaaa! 44 kg... Nizle! Tyłek boskiiii! Wielki 👍 dla Ciebie! Nie śledzę wątku regularnie i nie śledziłam Twoje drogi... Mozesz w skrócie napisać co robiłaś, ze aż tyle schudłas?
u mnie to zdrowe, racjonalne odżywianie i ćwiczenia 🙂
Dziękuję :kwiatek: może faktycznie za rok wstawię zdjęcie z ładnymi nogami, mam nadzieję, bo ćwiczyć zamierzam jeszcze solidniej i ciężej.
Aaaaah to jeszcze cudowniej! Patrząc na efekty myślałam, ze jakaś straszna, mega restrykcyjna dieta😉 jeszcze raz gratki! Ja niby tez zaczęłam sie zdrowo, racjonalnie odżywiać i tez 10kg zrzuciłam ale od roku waga stoi😉 no ale przyznaje sie, ze sportowo nie robię zupełnie nic:p Pora to zmienić 🏇
na pewno nie rygorystyczna, najmniej kalorii ile spożywam to 1200- najwięcej w diecie na 5 1800 są dni, że lecę ok 30 na piątkę, a są takie gdzie nawalam dzień po dniu Jesteśmy tylko ludźmi, a ja szczególnie lubię jeść :P
Hej misiaki.. wstajemy i chudniemy! Niedziela, pobudka, nie spać. Odchudzanie czeka. 😁 Zaraz zmykam do domu jedząc w samochodzie 2 kromki chleba z serkiem topionym i marchewką tarkowaną z jabłkiem ( została z wczoraj i szkoda wyrzucić) Raczej dziś bez siłki, mąż oczekuje, że pojeżdżę z nim motocyklem po lesie. Ale tak też się nieźle spala, więc.. może być.
W czasopiśmie "focus"-które swoją droga uwielbiam 😉 czytałam artykuł nt "małych" głodówek, które podobno pomagają chudnąć i oczyszczają organizm z toksyn, ciekawa jestem ile w tym prawdy patrząc na jedną ze "złotych" zasad jedzenie co 3-4h.
mój znajomy-swoją drogą były ksiądz 😁- od kilku lat stosuje sposób odżywiania który nazywa 5/2. Polega na tym że przez pięć dni w tygodniu je normalnie (ale też racjonalnie), a przez dwa nienastępujące po sobie stosuje dni w których je nie więcej niż 500 kcal, przede wszystkim woda, warzywa i owoce w małych ilościach. Czuje się świetnie, wygląda całkiem niezle i bardzo sobie chwali taki system 🙂
Zmiana planów. U nas mżawka, motocykle w garażu a ja na siłkę na rowerek. Nie chce mi się, ale idę.
Jaka mżawka? U nas czyste i bezchmurne niebo. 🙂 Pięknie jest na dworze. A ja właśnie piję z K. pierwszą część śniadania koktail bananowo-jagodowy. PYSZNY! Później uciekam na cały dzień do rodzinnego domu. Ale też CZUJĘ MOC!!!!!!!!!!
Cierp1enie wczoraj przegądałam Shape'a i jest idelany konkurs dla Ciebie. Jak wyślesz swoją metamorfozę to możesz wygrać jakieś fajne kosmetyki i chyba cos tam jeszcze. Jeżeli nie masz oporów to możesz zacząć zarabiać na swojej przemianie 😁