Forum towarzyskie »

Odchudzanie/rzeźbienie ciała- sprawozdania

Cierpienie, naprawdę szacun robota! Super! Powoli wszystko spadnie, zobaczysz :kwiatek: Daj sobie czas.

faktycznie szerokie bary 🙂 głowa malutka się wydaje 🙂

Mój zapisał się na siłownię i w tym tygodniu był 4 razy. Także oboje chodzimy, tylko niestety każdy na inną.
Cierpienie- ale tyłek! Niejedna nastolatka może Ci go pozazdrościć  😍 (i ja!)

Jakieś pomysły na dania z ciecierzycą? Byle proste. Już się namacza  😉
yga jak proste, to ze szpinakiem, albo z pieczarkami i pomidorami.
Google wypluwa mi najwięcej zup, ale jutro poszukam czegoś z pomidorami, akurat 3 spisują się na straty.
chyba, że macie jakiś sprawdzony przepis?
Cierp1enie - jaki tyłek. MEGA!
Cierp1enie  😵 jesteś meeeegaaaa! 44 kg... Nizle! Tyłek boskiiii! Wielki  👍 dla Ciebie!
Nie śledzę wątku regularnie i nie śledziłam Twoje drogi... Mozesz w skrócie napisać co robiłaś, ze aż tyle schudłas?
Cierp rewelacja zadek!! Brzuch też fajny skóra potrzebuje więcej czasu nigdy już nie będzie idealna ale na pewno lepsza a w wyższych gatkach wygląda zacnie! 👍
Cierp1enie  😵 jesteś meeeegaaaa! 44 kg... Nizle! Tyłek boskiiii! Wielki  👍 dla Ciebie!
Nie śledzę wątku regularnie i nie śledziłam Twoje drogi... Mozesz w skrócie napisać co robiłaś, ze aż tyle schudłas?

u mnie to zdrowe, racjonalne odżywianie
i ćwiczenia 🙂

Dziękuję  :kwiatek:
może faktycznie za rok wstawię zdjęcie z ładnymi nogami, mam nadzieję, bo ćwiczyć zamierzam jeszcze solidniej i ciężej.
Aaaaah to jeszcze cudowniej! Patrząc na efekty myślałam, ze jakaś straszna, mega restrykcyjna dieta😉 jeszcze raz gratki!
Ja niby tez zaczęłam sie zdrowo, racjonalnie odżywiać i tez 10kg zrzuciłam ale od roku waga stoi😉 no ale przyznaje sie, ze sportowo nie robię zupełnie nic:p
Pora to zmienić  🏇
na pewno nie rygorystyczna, najmniej kalorii ile spożywam to 1200- najwięcej w diecie na 5 1800
są dni, że lecę ok 30 na piątkę, a są takie gdzie nawalam dzień po dniu
Jesteśmy tylko ludźmi, a ja szczególnie lubię jeść :P
Cierpienie Ale tyłek! Jak u J.Lo!  😍 😍 😍 Też podejmuję Twoje wyzwanie! Ale tyłkowe! Do wakazji tyłek uniesiony o 100%!!!!!!
haha dobra, u mnie to przysiady z obciążeniem 10-15kg
A mi siw tylek Cierpienie nie pokazuje 🙁

Zen myslalam ze jestes zdecydowanie starsza! Masz zajebista figure 😀

A ja nawalam dzien po dniu - dzisiaj wjechalo sushi. Niech mnie ktos pocisnie bo mam dosc juz mojej beznadziejnie slabej woli
Hej misiaki.. wstajemy i chudniemy! Niedziela, pobudka, nie spać. Odchudzanie czeka.  😁 
Zaraz zmykam do domu jedząc w samochodzie 2 kromki chleba z serkiem topionym i marchewką tarkowaną z jabłkiem ( została z wczoraj i szkoda wyrzucić)
Raczej dziś bez siłki, mąż oczekuje, że pojeżdżę z nim motocyklem po lesie. Ale tak też się nieźle spala, więc.. może być.

Nadal czuję moc!
Mi się właśnie gotują dwa jajka ma miekko z kiełkami brokuła i kajzerką :P
Bry u mnie będzie rozwalony dzień ale postaram się jeść regularnie... Psycha mi leży przez to odchudzanie a do tego ciągle kłótnie z facetem 🙁
W czasopiśmie "focus"-które swoją droga uwielbiam 😉 czytałam artykuł nt "małych" głodówek, które podobno pomagają chudnąć i oczyszczają organizm z toksyn, ciekawa jestem ile w tym prawdy patrząc na jedną ze "złotych" zasad jedzenie co 3-4h.

mój znajomy-swoją drogą były ksiądz  😁- od kilku lat stosuje sposób odżywiania który nazywa 5/2. Polega na tym że przez pięć dni w tygodniu je normalnie (ale też racjonalnie), a przez dwa nienastępujące po sobie stosuje dni w których je nie więcej niż 500 kcal, przede wszystkim woda, warzywa i owoce w małych ilościach. Czuje się świetnie, wygląda całkiem niezle i bardzo sobie chwali taki system 🙂
Zmiana planów. U nas mżawka, motocykle w garażu a ja na siłkę na rowerek. Nie chce mi się, ale idę.
Ramires, naprawdę? Rany, to na ile lat 'brzmię' w wątku? 😁

U mnie chyba dzisiaj luz, zrobię tylko pompki, ale nie sądzę, żebym pocisnęła coś więcej. Dzisiaj regeneracja od biegów.
Gdzie tyłek Cierp1enie?
Zmiana planów. U nas mżawka, motocykle w garażu a ja na siłkę na rowerek. Nie chce mi się, ale idę.

Jaka mżawka? U nas czyste i bezchmurne niebo. 🙂 Pięknie jest na dworze. A ja właśnie piję z K. pierwszą część śniadania koktail bananowo-jagodowy. PYSZNY! Później uciekam na cały dzień do rodzinnego domu. Ale też CZUJĘ MOC!!!!!!!!!!
zen moze inaczej to ujme - w watku brzmisz na dorosla, racjonalną mamę i żonę a wyglądasz jak nastolatka 😉
usunęłam już 🙂 ale jak tak to wstawię jeszcze na chwilę 🙂
🤔 Brawo! Ja też chcę....
No niezły  😜
mój klapł całkiem...
Także laski, podejmujemy wyzwanie przysiadów 🙂

a ja uciekam do kuchni, bo mam godzinę na upieczenie muffinek, ubranie dzieci i siebie i dojście do mojej mamy na obiad :P
Cierp1enie wczoraj przegądałam Shape'a i jest idelany konkurs dla Ciebie. Jak wyślesz swoją metamorfozę to możesz wygrać jakieś fajne kosmetyki i chyba cos tam jeszcze. Jeżeli nie masz oporów to możesz zacząć zarabiać na swojej przemianie 😁
zen teraz wyglądasz zjawiskowo, świetnie wyrobione ciało, oby tak dalej.

Cierp1enie świetny masz tyłek, jeszcze trochę i będę oglądać na żywo  😁 
60 minut rowerka i seria na brzuch zrobiona  🏇  pora na drugie śniadanie
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się