Forum towarzyskie »

Odchudzanie/rzeźbienie ciała- sprawozdania

Próba pokonania shared doca w naszej sprawie 🙂

Sprawdźcie czy wam link działa i czy wszystko się zgadza pliz 🙂 Kto chce dołączyć albo chciał i go pominęłam, proszę o PW 🙂

WAGA
hehe jestem pięknym ,,iksem"  na tej planszy  😎 😉 super ;]
Nic kończę moją wolność przepysznym sosem grzybowym 🙂 Od jutra chwila prawdy- ważenie i mierzenie.
Trzymajcie za mnie kciuki 🙂
Hej Dzionka - wpisz mnie proszę z wagą startową 55. Dzięki! 🙂
Hiacynta, już 🙂 Zrobiłam doca bez możliwości edycji dla wszystkich, bo boję się, że burdel by się zrobił... Będę uzupełniać co tydzień wg dat w dalszej części tabelki.
.
Mnie też proszę wpisać ze startową (dla tego wątku) 70,5kg. Żadna tajemnica, bo przecież suwaczek wszystkim opowiada ile ważę 😉
Vanilka nie bądź taka pewna.. .być może jest na tej liście jeszcze jedna duszyczka która ma niewiele ale więcej jak ty przy  zawrotnym wzroście 173 :P 🙂 Tak wiec moja droga głowa do góry 🙂  😁
Dopisałam wszystkich. Ciekawe ile osób wytrwa w cotygodniowym zgłaszaniu wagi 🙂 Ja się czuję przez to mega zmotywowana, mam nadzieję, że przełoży się na efekty!
.
Damy rady, kto jak kto ale my musimy - wszystkie na tym wątku 🙂  :kwiatek:
Najgorsze jest to kombinowanie co by zjeść jak w lodówce niezbyt zdrowe rzeczy bo nie mieszka sie samemu .
Jestem z siebie dumna bo tata kupił ciasta (2) a u mnie skończyło sie na dosłownym gryzku jednego by spróbować  💃
Alabamka, gratki! U mnie takie skubnięcie, zapoczątkowałoby następne i następne... I tak zjadłabym pół ciasta.  😁

W ogóle, mam takie pytanie do dziewczyn będących w Poznaniu- miałybyście ochotę spotkać się na jakiś sport, albo smakowite ( i mało kaloryczne oczywiście  🥂 ) jedzenie? Co prawda teraz wpadam do Pzn tylko na chwilę znaleźć mieszkanie ( nie macie przypadkiem wolnej jedynki na Jeżychach? 😁 ), ale jak już zjadę na rok akademicki to z chęcią bym się z Wami spotkała. 🙂
Ja się wtrące, przepraszam, ale nie na temat. Z czego ty się Dzionka chcesz odchudzać??  🤔
Waga wyjściowa (dzisiaj rano) 52,3kg. Cel: 49. Proszę z góry o nie komentowanie w stylu "o matko, jak mało ważysz, po co ci odchudzanie!". 49 to moja standardowa waga, ważyłam tyle większość dorosłego życia i chcę do tego wrócić 🙂

Pisała o tym 🙂
Jeśli nie pęknę i nie zeżrę już niczego kalorycznego ( dopuszczam dziś jeszcze pomidory i ogórki i sałatkę ze słoika z piwnicy) to dzień oceniam na 5-.
Dieta trzymana, 2 razy byłam w stajni. ( ćwiczyć calaneticsu nie mogę, bo coś mi pierdyknęło w plecach podczas wczorajszych ćwiczeń i boli przy wygibasach)
Aby tak dalej.
Alabamka, ok przepraszam!  😡 Ale jednak, no kurde, ja nigdy tylu nie ważyłam  😡
właśnie zjadłam ostatni posiłek-jogurt naturalny 0% z otrębami, a dzisiejszy dzień oceniam na 5- trzymałam się diety, ale nie mogłam ćwiczyć ze względu na ogromny ból kręgosłupa 🙁. jutro za to dam sobie porządny wycisk i mam nadzieję zakończyć dzień z okrągłą piąteczką 🙂
Ja daję sobie dzisiaj 3. Po śniadaniu poszłam robić zdjęcia na akcję, jak wróciłam to zjadłam gyrosa [mało!] z tzatzikami, a potem pojechaliśmy do restauracji, żeby mecz oglądać i zamówiłam calzone. Nie daję sobie 2 tylko dlatego, że odmówiłam deseru i alkoholu. 😎
Mogę się jeszcze dopisać? Dopiero teraz zauważyłam wątek.  😵
Ituch, ja jestem bardzo chętna jakby co 😉
Dzionka mnie też dopisz proszę. Zobaczymy co z tego wyniknie  🙂
Florcik z czego ty chcesz się odchudzać, z kości ?
Dzionka mogłabyś mnie też dopisać? Z wagą wyjściową 57  🙂
Dodajcie link z tabelką do pierwszego posta
Sonkowa,  raczej nikt nie będzie miał nic przeciwko. 🙂
Mia, super! Będziemy w kontakcie.

Tutaj dwa, moim zdaniem całkiem przydatne, programy na temat produktów spożywczych i gotowania.
Pierwszy ma cztery sezony i znajdziemy w nim różne porady na co zwrócić uwagę kupując np. jogurty, warzywa, żywność light 😉.
Drugi ma trzy sezony i znajdziemy w nim przepisy i sposoby przyrządzania różnych dań w wersji mniej kalorycznej.

Czasami w swojej formie są irytujące, ale można się sporo z nich dowiedzieć.  🙂
Mogę jeszcze ja się dopisać? Wprawdzie dzisiejszy dzień był ok, ale jak wróciłam godzinę temu do domu, to nie powiem co zeżarłam!!!!!
Waga dzisiejsza 65,2kg🙁
:kwiatek:

Tak więc od jutra zaczynam!  🙂
U mnie dzień na 5, zgodnie z dietą 🙂
Ituch, Mia- jakby co to i mnie zgarnijcie 🙂
Dzionka Ja też chętna do tabelki, waga wyjściowa 56.5 😉

Dzień trzeci..2- sobie daję, bo jakas tragedia była. Jutro planuję ćwiczyć godzinkę, zmierzyć się, zrobić sobie zdjęcia i może  w końcu przekonam się do biegania..
Dzionka ja też chętnie do tabelki, waga wyjściowa 75 kg  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się