Forum towarzyskie »

Odchudzanie/rzeźbienie ciała- sprawozdania

Wichurkowa, ja z doskoku, więc wybacz pytanie🙂 Wyglądasz WOW! Ile to czasu pracy? Masz jakieś zdjęcia "przed"?
Dziękuję :-) Konkretnej pracy będzie już 9miesięcy, nie licząc rekreacyjnego mechania na siłce ok3 lat co efektów nie przynosiło hehe jak siądę na lapka to znajdę jakieś stare zdjęcie  😉
Wichurkowa, wygladasz oblednie!!! 👍 👍 Mega zrobisz zamieszanie na debiutach 👍 👍 👍

Dziekuje w imieniu chlopaka :kwiatek: Mial chyba lacznie 4 czy 5 walk, wszystkich rozniosl, a co najlepsze, a sie nie przyznal od razu - nie zrobil wagi 😵 wiec musial pojsc kategorie wagowa wyzej i walczyl z ciezszymi od siebie o 12 kg. W sumie o pewnie 10, bo wlasciwie nie wiem ile mu zabraklo do jego wyjsciowej wagi.
zen,  a co Twoj facet trenuje?
Wichurkowa, 9 miesiecy? Woooow!!
Wichurkowa, mniej, ale jeszcze trochę za dużo 😉 chciałabym, żeby chociaż trochę wyszły mi mięśnie na brzuchu i z ud jeszcze zrzucić nieco (z górnej części)

zen , gratulacje dla Motywatora  🙂
WIchurkowa wow, myślałam, że już dłużej regularnie trenujesz, brzucha Ci niezmiennie zazdroszczę, a z mini sukcesików to powiem, że mi troszeneczkę (tak tyci, tyci;d) zaczyna być zaarysy mięśni na brzuchu widać 😁
Magdzior, wow! Ekstra! Jeszcze moment i sie wszystko poodslania 🙂

safie, dziekuje za gratulacje, przekazalam 🙂

Diakonka, priv :kwiatek:

Wstalam wlasnie, zaraz ogarne sniadanie, dzisiaj totalny eksperyment, jak wyjdzie, to bedzie cud 🤣
Dziękuje dziewczyny,bardzo miło mi słyszeć takie miłe opinie od was  :kwiatek:

Dzionka Na lapku nie mam już takich moich zdjęć bo widocznie pousuwałam już,ale na stronce 1390 są 2 zdjęcia z wcześniejszej ery pączusia  😁
U mnie dzisiaj barki poszly do roboty i brzuch troche.

Zaraz robie paste z awokado, dopije 3 kawe, tylko do sklepu musze wyskoczyc po stewie lub ksylitol.

A propos ebooka, to jest cos, o czym chcialybyscie poczytac, poza tym w jaki sposob mozna sobie pomoc organizacyjnie?
Brawo Motywator!

Wichurkowa, brzuch - gdzie ja bylam kiedy takie rozdawali? 😉

Kupiłam dzisiaj rower!!! Aaaa tak sie cieszę! 😅
A ja dziś rest,bez spółki ale za to z lodami  😜

sienka chociaż brzuch mi się w życiu udał hehe 😁
U mnie wyszło jednak złamanie, w dodatku poważne i bardzo rzadkie 😕 Zajadłam smuty pizzą i lodami i mnie tak wydęło, że masakra.
Ten tydzień to będzie umieralnia, ale od następnego idę na siłkę. Będę ćwiczyć ręce, a co! I brzuch może 😁

Najgorsze, że Elbrus coraz bliżej, a ja 2 miechy będę się opierdzielać 😵
amnestria, trzymaj się, masakra :/
amnestria, zdrówka

U mnie znowu zmiana treningu  😵 jak już zaczynam robić bez kartki, to muszę na nowo się uczyć  😵
amnestria, przykro mi 🙁 Zawsze mozesz ten czas wykorzystac na okres lekkiego masowania, chociaz dla nogi to chyba nie jest dobry pomysl, zeby przytyc lekko 🙁

U mnie zmiana treningowa i zmiana w diecie - witamy 2500 kcal. W sumie powinnam sie cieszyc, a jest mi to dzisiaj wszystko jedno.

Za to zaczelam pisac ebooka i jak dobrze pojdzie, to niebawem skoncze.
Ja miałam wczoraj takiego cheat meal'a, że zaczęłam jeść o 16, a skończyłam o 20 😉 Napchałam się pod korek różnymi rzeczami do tej pory zakazanymi i niestety stwierdzam, że nie są tak dobre, jak myślałam 🙁 Oprócz lodów oczywiście. Może to i dobrze, pozwoli mi zachować czystą michę przynajmniej do końca maja.

Ja w sobotę motocykle i ognisko, w niedziele kajaki i motocykle. Dieta zero, same węgle w najgorszej postaci. I jeszcze teście mieli imieniny na dole i kupa żarcia została. Ale było warto.
Ale dziś wracam na dobre tory. I już jestem po uczciwym,solidnym treningu.

I w ogóle ma teraz tydzień urlopu. Poodpoczywam od tego zapitalania w pracy. 🙂
Wypoczywaj tunrida na urlopie ile dasz rade :kwiatek: wygladasz super!

Ja probuje wpompowac w siebie makra zgodnie z 2500 kcal, ale mi nie idzie zupelnie.
Tunrida, boskie masz nogi  💘

Ja siedzę na konferencji, żarcie i wode zostawiłam w aucie. Z jedzenjem mam już 2h spóźnienia i zdycham  🍴
Chyba jak się skończy to skocze na pyszne curry
tunrida Wow, nogi cudowne!

Ja nabroiłam w weekend  😡 I napuchłam. Ale już wróciłam na dobre tory. Często błądzę i często wracam  😁
Atea  było mi nie podpie*dalać kiełbasy z talerza to byś nie przytyła  😁 😜
To tak jak ja. Wazne, by wiecej krokow robic wprzod niz w tyl. Mniej uzyskamy niz osoby idace tylko wprzod. I wolniej to uzyskamy. Ale dzieki temu zyjemy w zgodzie z nasza natura i mozemy byc dzieki temu szczesliwe. Tak to widze.
Jeju, a ja się strułam straszliwie, rzygałam całą noc, biegunkowałam też. Teraz jestem wymięta makabrycznie. Ledwo żyję. Brzuch mam wzdęty jak na końcówce ciąży.

tunrida Dokładnie 😀 W punkt  :kwiatek:

baffinka Oj tam, oj tam. Jedzeniowo byłam grzeczna poza gorącym(!) gryzem Twojej kiełbasy. Zjadłam tylko szaszłyczka. Chyba  😁
Nie dajmy sie zwariowac 🙂

pokemon, zdrowia zycze :kwiatek:

Ukonczylam swoje dzielo ebukowe, jak ktos cos, to zapraszam w ogloszenia 🙂
Pozdrawiam kącik po dzisiejszym ABT i stretchingu 🙂

Zamówiłam dziś w pracy sałatkę dumnie nazywającą się FIT.
Żeby nie wyjść na jelenia pytam się przez telefon, co jest w sałatce. Rukola, pomidor, ogórek, czerwona cebula, sos na jogurcie i trzy polędwiczki z kurczaka. Super.

Dostałam mix sałat z biedry, sos z chemicznym czochem, posypane tłuściutkimi grzaneczkami. Do tego hit - trzy kawałki panierowanego kurczaka, rozbitego na grubość papieru, smażonego w frytownicy 😵
16,90, smacznego 🙇
zen, woow, to straszny przeskok masz...

ja miałam jakiś czas temu pudełka za 2000kcal i nie dawałam rady tego zjadać... tym bardziej, że jednak takie 2500 z kury z ryżem etc. to ciężko wchodzi heheh 😉
Ja dziś drugi dzień
Ciężko idzie mi pilnowanie godzin ale walczę..
Anaa, u mnie budowanie kalorii idzie szybko, bo mam sporo tluszczy teraz, kosztem bialka. I wiecej wegli mam - to jest plan na 2-3 tygodnie, musze odbudowac troche cialo, zeby oddalo mi pozniej wiecej bf. Zalozenia sa dobre, pytanie jak z praktyka bedzie 😉

sienka, ooo, dlatego ja nie kupuje zadnych gotowcow, ceny z kosmosu, kiedys widzialam salatke kumpeli z mozarella i pomidorami suszonymi- micha salaty pocietej, moze z 3 paseczki pomidora suszonego i 2 kuleczki sera 😁 Cena ta sama co u ciebie 😵

escada, trzymam kciuki! :kwiatek:

Brzucha pokazywac juz nie bede teraz, bo sie zalewa pieknie 😁 To beda wjezdzac moje nogi 😁

Wichurkowa, nijak na tej stronie nie widzę pączusia
http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,89332.41670.html
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się