Forum towarzyskie »

Odchudzanie/rzeźbienie ciała- sprawozdania

zen, możliwe, nie wykluczam tego... tym bardziej że w sobotę wieczorem byłam na mieście i wróciłam nad ranem a zaatakowało mnie po południu...
piję, choć pewnie niewystarczająco dużo - przez dłuższy czas mnie odrzucało od wszystkiego 😉 Ale dziś już więcej.
Może jakieś izotoniki pij? Będzie już pewnie lepiej, takie wirusy to ze 2, 3 dni trzymają i luz. Mi w takich sytuacjach pomagają słone rzeczy  🙂
nie mam nic takiego 🙂 woda, herbatka, mięta, mięta, rumianek 😉 będzie git. Też tylko słone jadłam w zasadzie 😀
A masz cytrynę, sól i miód?
mam i mam i mam. Cytrynę w wersji słonej dziś zjadłam 😉 to działa jak izotonik??
W proporcjach- litr wody, sok z całej cytryny, 4 łyżki miodu i 1/3 lub 1/2 łyżeczki soli- i masz domowy, fajny izotonik 🙂
Pozdrawiamy z siłowni:-) Forma troche spadła w dół,dużo ,dziś doszedł @ i tak jakoś flakowato... Ale ćwiczymy,szału nie ma ale trzeba rzeźbic abs heh🙂
zen, dzięki, wypróbuję przy okazji 🙂
Ja się od dwóch godzin zastanawiam, czy nie odpuścić dzisiaj siłki  🙁 rozchorowałam się na amen, ledwo oddycham, kaszlę...
Nie wiem, odpuścić, czy pójść na lekko? Ale jakoś mi tak szkoda nie iść...
Wichurkowa do takich łapek dążę 😍 jesteś piękna!

Ja już po bieżni. Minus 500 kcal. Pod wieczór trening interwałowy plus kettlebell  😜 Uwielbiam te ciężarki. Czasami jak już nie mam siły i ćwiczę mimo chęci to myślę sobie w kogo bym rzuciła takim kettlem i zaczyna mi się chcieć ćwiczyć. W przerwie pomiędzy treningami jadę do Ikea i sprzątam dom, więc pracowity dzień przede mną.

No i jednak muszę iść po poradę do dietetyka 😵 Chciałam ważyć 58 kg i iść w mięśnie...a dziś waga pokazała 56,7 kg. Póki co tragedii nie ma.
Wichurkowa, super!!

Ja dzisiaj mam do wyboru twaróg, ewentualnie twaróg, może jeszcze twaróg 😁 O ile nos mi pozwoli, to coś machnę, najchętniej bieganie, bo coś czuję, że to będzie dla mnie na dzisiaj dobry wybór.
po powrocie z gór mam ciągle głodzillę i ochotę na słodkie... a aż 3 tygodnie przed wyjazdem były pod tym względem idealne  🙁

Wiczurkowa, ale wielkie plecy ma twój men!
Wichurkowa - super, ja właśnie po miesiącu wracam do treningów i jestem totalnie bez sił!

foty mają już jakieś 2 tyg, ale obecnie na takim poziomie stoję..
a dokładam wczorajsze z BCAA. Dziewczyny warto zainwestować jeśli się ćwiczy w aminokwasy!
Ale macie super ręce, weźcie nooo.. ja mam jakiś defekt rąk, ciężko mi się robią.

mi za to nogi, jak były brzydkie, tak są dalej :/
Cierp1enie  ręce boskie  💘    takie jak narazie są moim ideałem,
zen  ja to mam jeszcze wszystko brzydkie , zdecydowanie za bardzo się zapuscilam  😤 
dziewczyny poradźcie, ja się totalnie na tym nie znam, jakie suplementy,  odżywki czy jak to tam się nazywa jeśli robię teraz insanity Shauna ? na początku nie chciałam niczego z tych rzeczy ale się w końcu przekonałam do tego

jestem ... no nie wiem jak to nawet nazwać .  dzisiaj znowu nawaliłam, rzuciłam sie na wafelki i michalki  :emot4:   

Dzięki dziewczyny 🙂 Ja nie mam akurat problemu z rękami bo pompuja mi się bardzo szybko za to masywne uda i boczki to mój utropek :-/
Martuha no plecy ma wielkie tutaj nie widać tego tak na tym zdjęciu,każdy się jego plecami zachwyca,patrz na te zdjęcia pleców 🙂
Wczorajsza po treningówka :
Dzisiaj znowu golf 😉 Nie wiem czy dam radę jeszcze coś porobić jak wrócę, ale postaram się, bo mój facet się napiął i ciśnie wieczorami. Więc pewnie mnie zmotywuje do roboty 🙂

Z dietą jakoś dziwnie ostatnio, obiecuję sobie, że rozpiszę sobie posiłki i lipa. Ale będę musiała to zrobić, bo przy pracy na pełny etat bez rozpiski nie będę mieć miejsca na improwizację 🙂
Cierp1enie, tym razem kupiłam białko trec'a truskawkowe i smakuje jak jogurt ale pitny danona 🙂
tak jak w czeko-sezam piany brak.
a który smak lepszy? Moje już mniej niż pół, więc się rozglądam za nowym 😀

za to BCAA mam z Fa i w smaku średnie.
to ja się pochwalę  💃 dziś dzień na 5 a nawet na 6 , był jeden moment kiedy trzymałam już w ręce czekoladową babeczkę ale pomyślałam o Cierp1ienie  i odłożyłam
z ćwiczeń to 2 godz na koniu i insanity Shauna T,  ostatnie 15 minut to była mordęga, nie nadążałam za nimi i musiałam zrobić kilka dodatkowych przerw , ale dotrwałam do końca !! po treningu miałam takie 3 sekundy, że myślałam że się popłaczę  🤔wirek: 
dzisiaj w ogóle jakiś mega udany dzień był, pojechałam pierwszy raz w  teren bez drugiego konia, co prawda jakieś 500-600 metrów od stajni, zawsze coś, ale koń już bez problemu przekłusuje przez wielką kałużę i podchodzi na 1,5 m do działającej piły motorowej i wiertarki, trochę  🚫 się zrobił

a teraz w temcie, ponawiam swoje pytanie  
dziewczyny poradźcie, ja się totalnie na tym nie znam, jakie suplementy,  odżywki czy jak to tam się nazywa jeśli robię teraz insanity Shauna ?

drey - jak dla mnie za szybko na odżywki, odpowiednia dieta i będzie ok 🙂
To miło, że nie zjadłaś jak o mnie pomyślałaś!

U mnie 1300 kcal, ale w tym snikers, 3 bit :/ remont, stajnia i nagle by coś zjeść o określonej porze, musiałam kupić sobie batoniki. Za to jadłam przepyszną zupę szpinakową  😍 mega!
Z aktywności 2 godziny na koniu, sporo ruchu.
Jednak nie wiem jak ten dzień zaliczyć. Jadłam co 3 godz, w kaloriach się zmieściłam, ruszałam się, jednak zamiast normalnego posiłku, wpadł cukier.
o, właśnie, drey, miałam pytać jak Shaun. on jak on, ale powiedz, też Cię wkurza ta czarnowłosa Tanya? 😎
i trzymaj się, zobaczysz na następnym fit teście że Ci się kondycja poprawiła znacznie 🙂

ja nie stosowałam żadnych odżywek, nie piłam żadnego sproszkowanego białka ani nic. po części dlatego, że nie podobają mi się umięśnione laski i mięśnie uważam za efekt uboczny odchudzania (rozumiem że są potrzebne i w ogóle, wszystko wiem, ale po prostu mi się nie podobają 🙂 ). o ile słowa koleżanek "jakie ty masz umięśnione nogi" jeszcze przetrwam, to jak widzę swoje ręce to robi mi się słabo 😉
no ale, do rzeczy, styknie dieta. dbaj o węgle i białko i tyle. 🙂 i oczywiście, minerały, witaminy, etc. normalne zdrowe odżywanie.
ja zaniedbałam węgle, bo skupiłam się na białku, więc wchodziłam do sklepu, kupowałam górę słodyczy i zjadałam :/
polecam masło orzechowe, czy orzechy 🙂

ja się za to zastanawiam czy lody bazyliowe liczą się jako słodycze  😁 ale wczoraj siedziałam sobie obok talerzyka z ciastem i jadłam kwaskowate jabłko. nie jest źle 🙂
lody bazyliowe  😲 gdzie takie??
w Lodomanii! byłam zdziwiona jak zobaczyłam taki smak (bo normalnie biorę białą czekoladę która jest niesamowita  😜 ), więc tak podchodziłam jak pies do jeża, no ale raz się żyje, a gałka to tylko 3zł 😉 są naprawdę dobre i w życiu podobnych nie próbowałam.
mam pytanko, chce zrzucić pare kilko ok 10. Juz udało mi sie zrzucic 5kg widzę, że brzuch mi się wciągnął, ale została na nim skóra z tłuszczykiem w okolicy pępka, taki wałek troche i za cholere nie moge sie ćwiczeniami tego pozbyc. Macie soosoby lub pomysły jak to zrobic?
interwały na bieżni  😍 plus ćwiczenia na brzuch.
anill22, a co do tej pory robiłaś i jaką stosujesz dietę?
Cierp1enie  mogę prosić o przepis na tę zupę szpinakową  :kwiatek: , w zamrażarce została mi jeszcze paczka szpinaku w brykietach

madmaddie  Shauna wręcz uwielbiam, a najbardziej te jego wrzaski "OUT ! IN ! OUT ! IN .. " , na razie te 15 ostatnich minut treningu muszę trochę przystopować, jak dla mnie za szybkie tempo, szczególnie jak się schodzi do dołu, jak się schylam to głowa zaczyna mnie trochę boleć i muszę robić dodatkowe przerwy, co do tej czarnowłosej, to tak  😉, już na początku na FitTeście mnie irytowała

tak jak piszecie z odżywkami dam sobie spokój, będę bardziej diety pilnować
a dzisiaj kolejne zwycięstwo, drugi dzień na 5 , byłam dzisiaj na urodzinach kuzyna i dałam radę  😅, nawet była aktywność, jeździłam na gokartach ale takich co to żeby jechać trzeba pedałować, od tego pedałowania aż uda mnie paliły,
teraz idę do koni, potem o 20 lekka kolacja a potem 3 dzień z insanity 🙂
moje dieta wygląda tak że jem ok 4 posiłków dziennie, ni najadam się za bardzo. Nie jem tłustego, masła, soli, słodyczy. Nic konkretnego, poprostu staram sie jeść zdrowo.Pacuje fizycznie 8godzin i niestety nie mam za bardzo siły już na godzine na biezni jak wczesniej. ćwicze brzuch i boczki od Tiffany. przez mieisac schudlam 4kg a w tym miesiacu wszytsko stoi 🙁  i ta skóra siadam i wyglądam jakbym w ciazy była :/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się