Forum towarzyskie »

*** $$$ KUCYCZEK donosi. Plotka, nowina, sensacja $$$ ***

NEWS TYGODNIA.

Minister Transportu Miejsko-Rolniczego z porozumieniem PZJ udostępnił bezpłatną usługę transportową dla właścicieli koni będących w treningu. Jedyny warunek to dostarczenie konia wraz z uwiązem na najbliższy przystanek autobusowy oraz wcześniejsze telefoniczne zlecenie na przewiezienie danego konia do określonej stajni na trening.
W końcu ktoś pomyślał o sportowcach.  😅

Pierwsi chętni już czekają. ( jak donosi Kucyczek czas oczekiwania mieści się na razie w normach- szeroooko pojętych, ale pierwsze koty za płoty, jak to się mówi)

Julie- rządzisz na wieki wieków !!!  😍 Jesteś the best !![/size]
Julie, jestes mistrzem 😅 spadlam z krzesla i nie moge sie podniesc 🥂  jak dobrze, ze mam RV w telefonie 😜 😜
Julie jak Ty to robisz? Skąd tyle pomysłów?
no szaleństwo ;D !!
Sposób na kryzys? Zapytaj Met!
Pani Agnieszka Met (lat 78) nie lęka się nadchodzącego kryzysu. Wyhodowała podwójnego konia z jedną głową.
Jednogłowiec znakomicie nadaje się do zaprzęgu a dzięki posiadaniu jednego pyska- je znacznie mniej niż dwa konie.
Pani Agnieszka pracuje obecnie nad wyhodowaniem konia, który będzie produkował mniej obornika.

(fot z galerii Nasza Szkapa)

ps-jesteście CUDOWNE  :kwiatek:
A Julie adoptuję albo porwę.
Popłakałam się 😁
                ZAGADKA!
Zgadnij, który z dyskutantów oślepnie za godzinę ?

haha, rewelacyjny wątek  👍
Jesteście boskie! Ratujecie mi życie 😀
poprawiacie humor 😀
👍 Julie, jesteś mistrzem  👍 😁
Weergel, gwiazda najnowszej okładki Magazynu Jeździeckiego "Steęp", zapowiada wystąpienie do UOKiK o ukaranie forum R-Volta, za świadome nakłanianie do  szkodliwego rozporządzania czasem internautów, oraz zakazanie mu, bezprawnego nazywania się "forum jeździeckim".
Uwaga! Re-voltowy cichy i zazwyczaj jedynie piszący członek (jak to brzmi w świetle najnowszych doniesień!) wrotki okazał się ojcem Paulinki, czyli Zapnij się
Kto wie ile jeszcze takich zasianych małych wrotek kryje się w czeluściach tego forum!
przepraszam bardzo za OT, ale skąd się wziął nick wrotki?
polski rząd zupełnie nie docenił wkładu naszych południowych sąsiadów w rozwój ruchu paraolimpijskiego i zakazali sprzedaży na terenie Polski, napojów o zawartości pow. 30% wyprodukowanych w Czechach. wielkomiejski proletariat zapowiada protesty i manifestacje, mające powstrzymać falę antyczeskiego szowinizmu i nietolerancji na metanol.
skąd wziął się nick wrotki nie wiem, ale mój jest twórczością Wrotkiego 😉
więc może jest jakieś powiązanie między Nami ? 🤔
muszę przyznać,że prawdą jest moje ojcostwo nicku Zapnij się, aczkolwiek nie bez istotnego uczestnictwa jej Mamy  😉
Dzięki dzięki  :kwiatek:
Ale mistrzem, czyli autorem "oryginału" zdjęcia jest mój Adam, czyli użytkownik Perszeron
Jesteśmy ciekawi co na to qanta...

A pomysłodawczynią i moją inspiracją była Tania i jej przezajebiste poczucie humoru.
To ją należy uważać za autorkę wątku 😀
(...)
A pomysłodawczynią i moją inspiracją była Tania i jej przezajebiste poczucie humoru.
To ją należy uważać za autorkę wątku 😀

Wajemnie się inspirujemy w takich sytuacjach. Już nie jeden raz. I umilasz mi życie.
Śnieg na Kasprowym miałam dziś w pięcie.  :kwiatek:
A Perszeron mnie uspokoił- myślałam,że ja taka gruba jestem a to on się zakrada i mnie zmienia na każdej fotce.  😉
  Tania- jestes niesamowita 👍 🤣     Julie-dzieki za zalozenie tego watku........czekam na dalsze doniesiania w sprawie ElaPe[b][/b] i Ogurka
Kusy Riot protestuje kłusem !!

Jak donoszą nasi korespondenci , pod oknami Elżbiety.Pe oraz Wojciecha.R -znanych przeciwników naturalnych metod układania koni, pojawiła się szczególna pikieta. Amazonki z grupy " Sznurek i marchewka" skandowały hasła:
-Siedź na nocniku, ty wredny klasyku! oraz Twoje wstrętne siodło konia w plecy bodło! Ty, Elżbieto podło! oraz "Wrotki, Ty chu... chuliganie, możesz dostać lanie"
Tożsamość grupy ustala policja na podstawie porównania zdjęć pośladków.

mistrzowskie  😁
Noooo nieeee Tania litosci-ja juz nie moooge 😜 :kwiatek: 😂        (skad wzielas [b]moje zdjecie??????  😀iabeł: :oczy2🙂
Tania, szacun  👍 dawno sie tak nie smialam!
Siedź na nocniku, ty wredny klasyku! Twoje wstrętne siodło konia w plecy bodło! Ty, Elżbieto podło!
Wrotki, Ty chu... chuliganie, możesz dostać lanie.

😂
Tania padłam  👍 👍

Niesamowity wątek!
super, że jest taki wątek. 100% zacieszu 😅
Tania, Julie, Tunrida, Wrotki i reszta czekam na więcej  :kwiatek:
Od pierwszego postu jestem fanką tego wątku! 🙇 😅
dziecięcy koszmar dotyka Marysię, bezbronną wobec egoizmu matki córkę Ktoś, która śpi na podłodze, bo jej matka nie miała treningu skokowego!
Skandal! Apelujemy o to by to ojciec spał na podłodze!
Świetny wątek 😀. Więcej!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się