Forum towarzyskie »

Re-voltowa tablica pamięci

Ponieważ kilka osób już z nami nie ma, a myślę, że nie chcemy by umknęli naszej pamięci...

Proszę o wpisywanie nicku i daty, ewentualnie avatara  :kwiatek:
fragment usuniety przez moderacje

Ale dziś zginęła w wypadku jedna z re-voltowiczek.
Osierociła 2,5 letnie dziecko.
O Boże! Jak to?
Też jestem za takim wątkiem, mam nadzieję że obędzie się bez przepychanek słownych i dziwnych postów.

Arivle - dziś zginęła Nugatowa ;(
To już chyba 3 forumowiczka, która zginęła.
Ginie więcej, ale nie zawsze bliscy chcą by o tym wspominać. Ja nadal mam te osoby w pamięci.
ola, kasiaceq (?) teraz nugatowa  🙁
Duuniu, 
ksiaceq,
zginęła w wypadku samochodowym 🙁
Ginie więcej, ale nie zawsze bliscy chcą by o tym wspominać. Ja nadal mam te osoby w pamięci.

i ja również, chociaż nigdy ich nie widziałam i nie rozmawiałam z nimi. Mam cały smutny bank w głowie, przeżywam takie śmierci, mocno do żywego zawsze. Nie umiem się jakoś ustosunkować do tego wątku. Czytając o Nugatowej mam wielką gulę w gardle, była rok młodsza ode mnie, dziecko mamy w tym samym wieku, marzeń bagaż ten sam pewnie, zawsze w takich chwilach przepełnia mnie złość i gorycz, nie umiem nic więcej napisać 🙁
Nie wyobrażam sobie większej tragedii, jak ta, gdy takie maleństwo traci matkę... serce mi się kraja 🙁
watek zostal wyczyszczony ze WSZYSTKICH postow nie na temat. teraz zostaje ponownie otwarty. jesli znow zaczna sie tu przepychanki natychmiast go zamkne.
Nikt nie umiera tak na śmierć
po każdym z nas coś pozostaje
grono przyjaciół trochę zdjęć
te kilka chwil spędzonych razem

wiązanki kwiaty zniczy blask
na twarzach grymas bólu
to świadczy że żyjemy wciąż
choć z innej strony muru...
[*]
Dziwny jest ten świat...

[']
straszny jest ten swiat.. taka mloda, sliczna, do tego zostala osierocona coreczka, nie chce nawet myslec co czuja Jej najblizsi.. Zycie nie jest fair.. :-(
[*]

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się