Forum konie »

Kto chce zobaczyć swojego konia w książce? Poszukiwanie fotek do atlasu ras koni

Pisalam do ascai 🙂.
Mam miec od kogo innego, takze jest nadzieja 🙂
KOniec!!!! Definitywny i kompletny koniec !!!! Udalo sie 🙂.

Dziekuje wszystkim absolutnie wszystkim, za pomoc, wsparcie, foty, rady...

Z osobami " od zdjec" bede sie kontaktowac w sprawie papierkowej.

Dam znac co dalej z projektem.

Jeszcze raz wielkie dzieki, jestescie boscy 🙂! O czym zreszta wiedzialam 🙂.
My też dziękujemy za możliwość pokazania naszych koni czy zdjęć naszego autorstwa w albumie. Dla fotograficznych laików i jeźdźców z nie najwyższej półki to fajne wyróżnienie 😉
Ciesze sie 🙂

Jeszcze jedno-jesli ktos nie dostal ode mnie prosby o dane na formularzu na mejla, odezwijcie sie prosze. Wydaje mi sie, ze do wszystich wyslalam, ale moglo mi cos umknac.

Ja mam taki problem-zdaje się,że nie posiadam polskiego nr.pesel- mogę podać islandzki?
Mysle, ze tak 🙂 Najwyzej bedzie sie martwic ksiegowa wydawcy, a jesli bedzie klopot to sie dogadamy jakos 🙂
czy zdjęcia w albumie będą podpisane danymi fotografa i/lub imieniem konia ? czy tylko do wiadomości w redakcji?
Najprawdopodobniej beda dane fotografa w stopce. Imion koni nie bedzie. Zdjecia nie beda podpisane na kazdej stronie najprawdopodobniej. Jak dostane poskladane to potwierdze.
Jeszcze jedno-kwestionariusz, ktory rozsylam, zawiera dane do pozniejszego PIT-a. Jesli ktos nie chce w ten formalny sposob rozliczac sie w wydawca, prosze o kontakt.
Bardzo prosze o dosylanie kwestionariuszy z danymi do umowy lub kontakt 🙂!
Bardzo prosilabym dawce konia kladrubskiego o kontakt!!

Pisalam mejla, ale odzewu brak, a nie pamietam nicku, przepraszam. Mamy problem ze zdjeciem. 
Wiadomo kiedy może zostać wydany leksykon ?
Już nie moge się doczekać  🙂
Nie dopytalam przepraszam!!
Zrobie to jutro :-).
już wiadomo kiedy będzie do kupienia ?
Jeszcze nie wiem.Dopytalam ale przed swietem wiec chyba jutro dostane odpowiedz :-)).
Ciagle jeszcze nie dostalam info, kiedy wyjzie ksiazka. Powiadomie, jak tylko sie dowiem.
Atlas ma wyjsc na poczatku przyszlego roku. Umowy podobno juz gotowe, mysle, ze beda wyslane najdalej na poczatku przyszlego tyg.
Czy ktos otrzymal umowe na zdjecia? Dotarly do mnie sygnaly, ze cisza zalegla, bardzo przepraszam, ja zrobilam wszystko, aby poszlo to sprawnie, ale wydawca zawala....
ja nie dostałam ;/
oni składają,  drukują bez umowy ?  nieładnie...
a jak sie powycofujemy po druku a przed podpisaniem to co? będą kartki wyrywać ? 😉))))
<żarcik>
Do mnie też nic nie dotarło. Może wydawca jeszcze nie zaczął drukować?
Ja też nic nie dostałam.
Szkoda, że książka nie ukaże się przed świętami. Byłby fajny prezent po choinkę.
Nie, druk jeszcze nie ruszyl.

Napisalam redaktorce nieprzyjemnego ponaglajacego mejla.

Przepraszam wszystkich...
[quote author=Cień na śniegu link=topic=89191.msg1604724#msg1604724 date=1354656518]
Ja też nic nie dostałam.
Szkoda, że książka nie ukaże się przed świętami. Byłby fajny prezent po choinkę.
[/quote]

no szkoda, tez myślałam żeby własnie w prezencie zakupić dla właścicielki kuca ktorego obfociłam...
(2 że przed świętami grosik by się przydał - nawet na kupienie albumu :P)

glupi termin - jak ma wyjść na pocz. roku... zadnych zbiorczych świąt czy okazji kupe czasu ;/
Również nic nie dostałam
i - podobnie jak inni forumowicze - liczyłam na prezent pod choinkę, nicto będzie prezent styczniowy na przykłąd z okazji stycznia po prostu ;-)
Podobno umowy zostaly wyslane.
A ksiegowosc chce regulowac zobowiazania do konca roku.

Tyle info od wydawcy...

tez liczylam na to, ze wydadza przed swietami, ale przy takim sposobie pracy :\....
Też nie dostałam jeszcze umowy.
Szkoda, że po świętach rzeczywiście dopiero - zainteresowanie spore a i ja tak jak większość planowałam podorzucać do prezentów 😉
Właśnie przed chwilą dostałam umowę do podpisania! Tzn., że jednak działają  😀
Cień na śniegu, umowa przyszła pocztą czy mailem?
po mailu baszni z cytatem ze zrezygnujemy i będą karki musieli wyrywać ? :P
basznia daj znac kiedy atlas zostanie wydany 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się