Jutro wyśle zdjęcia tinkera 🙂 Tylko mam nadzieję że nie będzie problemu jak nie będzie najczystszy bo zważając na temperatury, nie ma możliwości zbyt by go wykąpać a to srokacz :P
BASZNIA o zdjęcie kłusaka francuskiego skrobnij do użytkowniczki Frania, nie wiem czy jeszcze ma z nimi styczność by zrobić "świeżą" fotkę (swego czasu pracowała z kłusakami), ale może ma jakieś nadające się foto 🙂 Kiedyś mnie zainteresowały kłusaki i chciałam się czegoś o nich dowiedzieć, pisałam wtedy z Franią i wiem, że kryła swoją (?) kłusaczkę francuską ogierem skokowym 🙂
"teraz pokryłam kłusaczkę francuską (są silne i bardzo wytrzymałe ale przy tym lekkie) ogierem skokowym i mam zamiar zrobić sobie wkkwiste. zobaczymy co z tego wyjdzie wink"
Z tego wywnioskowałam, że z francuskimi miała doczynienia 🙂
edit: ale faktycznie dalej w pw mam informację, że na wyścigi mają amerykańskie, więc już sama nie wiem. Mimo wszystko warto do Niej napisać.
Super 😅 W takim razie czekamy na info kiedy album będzie można zakupić. Haha kupować album specjalnie dla zdjęcia, które samemu się zrobiło to dopiero dziwne 😉
Hahaha, wiedzialam, wiedzialam, ze bedzie z tego radocha !!!! 🙂 Tez tak mam: sama z kolezanka musze robic fotki do gazety, bo zaprzyjazniony pan wlasciciel potrzebuje na wczoraj zdjecie typu: gryzacy kon, a potem sie jeszcze jaramy tym, ze to zdjecie tam jest 🙂
Super, dziekuje bardzo 🙂. Od razu mowie, ze chodzi o dwie foty- jedna ta pozowana i druga obojetnie jaka, moze byc z archiwum domowego, na pastwisku, padoku, cokolwiek. Niestety wydawca placi tylko za pozowana, reszte bierze ze stockow, ale tej rasy nie ma 🙁.