Forum konie »

Kto chce zobaczyć swojego konia w książce? Poszukiwanie fotek do atlasu ras koni

Jutro wyśle zdjęcia tinkera 🙂 Tylko mam nadzieję że nie będzie problemu jak nie będzie najczystszy bo zważając na temperatury, nie ma możliwości zbyt by go wykąpać a to srokacz :P
sie wyczysci 🙂
Tak jak obiecałam wysłałam zdjęcia 🙂 Daj znać czy doszły i czy się nadają
Farifelia,  soooryyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!! Pomieszaly mi sie dwie uzytkowniczki na literke f....i dostalam juz tinkera od free day....wysylam PW.
I jak doszły zdjęcia? 🙂 Coś się nadaje?
tak, odpisalam na mejlu 🙂jedno nadalo sie calkiem dobrze 🙂 dziekuje 🙂

6 ras do końca!!!!!
BASZNIA o zdjęcie kłusaka francuskiego skrobnij do użytkowniczki Frania, nie wiem czy jeszcze ma z nimi styczność by zrobić "świeżą" fotkę (swego czasu pracowała z kłusakami), ale może ma jakieś nadające się foto 🙂
Kiedyś mnie zainteresowały kłusaki i chciałam się czegoś o nich dowiedzieć, pisałam wtedy z Franią i wiem, że kryła swoją (?) kłusaczkę francuską ogierem skokowym 🙂
Hmm, a ja myslalam, ze Frania ma standardbredy... Skrobne.
fragmencik z pw, by nie było, że coś ściemniam:

"teraz pokryłam kłusaczkę francuską (są silne i bardzo wytrzymałe ale przy tym lekkie) ogierem skokowym i mam zamiar zrobić sobie wkkwiste. zobaczymy co z tego wyjdzie wink"

Z tego wywnioskowałam, że z francuskimi miała doczynienia 🙂

edit: ale faktycznie dalej w pw mam informację, że na wyścigi mają amerykańskie, więc już sama nie wiem. Mimo wszystko warto do Niej napisać.
No tak. Dzieki! Mam jej standardbredy na zdjeciach z treningow, jakos myslalam, ze ma tylko te 🙂.
Jakie jeszcze rasy są potrzebne ?
gidran
kuc felinski
szlezwicki
camargue
klusak francuski
furioso
Niestety żaden mail nie doszedł  :/
free day, wyslalam jeszcze raz 🙂
W sprawie Kuca falinskiego może tu sie skontaktuj??
http://www.blackpony.pl/hodowla.html
Piękna fota pokazowa tu jest
Dodofon, dzieki!
Wyglada na to, ze skonczylismy!!

Czekam jeszcze na fote ostatniej rasy, kuca felinskiego, i wyglada na to, ze sie udalo 🙂

Ze wszystkimi, ktorzy dali zdjecia, bede sie kontaktowac w sprawie umow. Prosze jednak o cierpliwosc, bo redakcja mojego wydawcy nierychliwa...

Wszystkim, absolutnie wszystkim dziekuje za podpowiedzi, propozycje, pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No i dam oczywiscie znac, kiedy bedzie album 🙂
Super  😅 W takim razie czekamy na info kiedy album będzie można zakupić. Haha kupować album specjalnie dla zdjęcia, które samemu się zrobiło to dopiero dziwne 😉
Pod każdym zdjęciem powinno być miejsce na autograf
Konia oczywiście ;-) czyli odcisk kopyta/podkowy 🙂 hihi
Hahaha, wiedzialam, wiedzialam, ze bedzie z tego radocha !!!! 🙂 Tez tak mam: sama z kolezanka musze robic fotki do gazety, bo zaprzyjazniony pan wlasciciel potrzebuje na wczoraj zdjecie typu: gryzacy kon, a potem sie jeszcze jaramy tym, ze to zdjecie tam jest 🙂

Mimo tego, że te same zdjęcia ma się we własnym komputerze  🤣
Mimo 🙂 Bo w Twoim komputerze nikt nie zobaczy! A tak...mozna isc do Empiku, ogladac i tak, no...., wiedziec 😀!!
Dramatycznie !!!!!!!!!!!!!!! poszukuje kuca felinskiego! Pisalam do dwoch osob, ale nikt sie nie odzywa 🙁.

Tylko jego mi brakuje, nie chcialabym rezynowac, fajna rasa, polska, no szkoda, zeby nie bylo 🙁.
zapytam jednej koleżanki z garnka 🙂 Ona ma kilka sztuk 🙂
ekuss, dzieki 🙂
BASZNIA też zapytam 🙂
Super, dziekuje bardzo 🙂. Od razu mowie, ze chodzi o dwie foty- jedna ta pozowana i druga obojetnie jaka, moze byc z archiwum domowego, na pastwisku, padoku, cokolwiek. Niestety wydawca placi tylko za pozowana, reszte bierze ze stockow, ale tej rasy nie ma 🙁.
jakiej rasy ci brakuje? kuca felińskiego ?
a do tej uczelni gdzie je tworza nei mozna się zwrócić? albo jakiegoś hodowcy?
Zwrocilam sie do zrodla uczelnianego. Milczy. Jeszcze poszukam, dziewczyny tez popytaja 🙂.

edit:

Zlapalam jednego hodowce, daj Boze w poniedzialek bedzie zdjecie 🙂.

happiowa, ekuss, narazie sie wstrzymajcie 🙂

napisz do ascai albo jej podopiecznej, zygzak
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się