Forum konie »

Kto chce zobaczyć swojego konia w książce? Poszukiwanie fotek do atlasu ras koni

Jeżeli potrzeba zdjęć trakena to mogę bardzo ładne podesłać 😉
Mam zdjęcia koników polskich, koni zimnokrwistych (rasa sztumska), znajdą się tez araby, angliki i traken 😉 Ach, i kłusaki orłowskie 🙂
wszystko juz mam, dziekuje bardzo 🙂
szkoda, bo mam naprawde fajne zdjęcia konikow polskich 😉 ale widze, ze mogłabym wspomóc Ardenami 🙂
Figlarka, dostalam juz ardena, dziekuje, na poprzedniej stronie wrzucilam liste kilku, tam poprawilam, ale na pierszej nie, bardzo przepraszam, ale im dalej w las tym mniej czasu, i czasami nie ogarniam 🙂. Przepraszam za zamieszanie!
Ok To zrobie jutro ładne moze sie przydarzą DRPeka
Cudownie 🙂 A Wiadomo kiedy książka wyjdzie?🙂
jutro (dzis nei dalam rady bo padało) zrobie zdjęcia Lezitzer , są 3 sztuki 🙂 w niedziele wyśle
sakura, mysle, ze w okolicy swiat 🙂

horse_art,gajara18, dziekuje 🙂!
🙂 Fajnie 🙂
Obiecałam feliniaka, ale niestety okazało się, że koleżanka nie ma jednak takich zdjęć... Może napisz do forumowej Ascaia, ona 'siedzi' w feliniakach to na pewno coś ma.
Szkoda, że mój kn się nie załapał. Całkiem przystojny jest 😉.
BASZNIA: Zaraz będziesz miała na mailu highlanda. W końcu udało mi się fotki zrobić  😅
Sisisa, dziekuje za podpowiedz 🙂. A przystojniak next time 😉.

Fog, dziekuje!
Kochani, deadline zbliża się dramatycznie 😉!

Bardzo proszę, kto się deklarował, o zdjęcia  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
BASZNIA bardzo przepraszam, ale okazało się, że koleżanka w międzyczasie zdążyła w między czasie sprzedać DRP-ka, a nie ma żadnych zootechnicznych fot, przepraszam, że Ci zmąciłam niepotrzebnie  😡
wilczyk, trudno 🙂.
to co wyslalam się nadaje ? czy latać inne robić? 😡

kurcze ja powinnam mieć DRP, w końcu z niemcami jezdze i tych poniaków całe stada... (bo i dzieci i calkiem duze dzieci/ dorosli na nich jezdzą) a tu guzik, same mieszani, albo fiordy, haflingery, islandery i inne nie do końca zidentyfikowane...(mieszanki zapewne wlasnie)
Widzę, że większość już skreślona, ale jeśli będzie zainteresowanie, to mam zdjęcia Haflingerów, Tinkera i małopolaka 🙂
Farifelia, podeslij tinkera, dostalam kilka, ale wszystkie w wysokiej trawie...

horse_art, odpisalam na mejlu, swietne, dziekuje 🙂 A drp dostane od gajara18, mam nadzieje, ze to bedzie tez z glowy 🙂

Ostatecznie zakonczylismy na 67 rasach 🙂

na ten moment brak

[s]tinker- mam ale jak mowilam, takie sobie...[/s]
gidran
kuc felinski
[s]belg-mam miec 😉[/s]
szlezwicki mam miec 😉
camargue
drp mam miec
klusak fr
furioso-mam miec 😉
Mam takie zdjęcia (póki co pokazuje ,bo szukam dużych na kompie )

zdjęcie z kupna niestety tylko takie małe mam .

To wszystkie zdjęcia które mam na teraz i które może by sie nadały
Proszę o decyzje czy sie nadają jak tak wyśle duże na email  lub zrobię jutro świerze i wyśle .
Przepraszam za ilość
To z kupna jest swietne, szkoda tylko, ze glowa tak w dol..Ok jest pierwsze, szkoda tylko tych cieni, moze gdyby to nie byl problem sprobujesz jutro w lepszym swietle 🙂? Jesli to nie problem oczywiscie 🙂.
Nie ma żadnego problemu zrobie jutro kilka i wstawie tak samo Tu ocenisz i wyśle Ci wtedy duze
gajara18, swietnie, dziekuje 🙂 Dobranoc 😉
basznia - ciesze się ze sie nadaje 🙂😉)

a co do tych gajary -tez mi sie to sprzedarzowe podoba, jelsli to ten sam kon, to niebo a ziemia, jak ma rase pokazywac to to powinno byc - wyglada jak drp chociaz, nie szkodzi ze glowa w dole (chyba? bo w albumach i takie widzialam, a rzadkich to i w ruchu sie zdarzaja ...)
BASZNIA ,  jutro będę miała możliwość podjechać do stajni z tinkerami. Jak w miarę światło będzie to postaram się jakieś dobre zdjęcia zrobić, o ile chcesz 😉
Chce 🙂
takie zeby bylo widac tez kopytka 🙂
najchetniej gdzies na twardym 🙂
ale jestem ciekawa jak ten atlas wyjdzie....

bedzie adnotacja, że to konie "normalne, ludzi" a nie jakies super mega czempiony często niepodobne do tych "powszechnie spotykanych"? takie będą "prawdziwe" ..

opisy ras sama robisz, czy korzystasz z jakiegoś gotowca?

szalenie ciekawy projekt .... juz gratuluje pomysłu i koncepcji.... 👍
horse_art na wszystkich zdjęciach jest ten sam koń ,po-prostu ona tam tylko jadła bo nie ujeżdzoną kupiłam a i zdjęcie genialnie cyknięte .
Wiadomo sprzedażowe zawsze sie robi jak najlepsze . Niestety przy stajni nie mamy betonu a jak juz jest trochę kostki to z widokiem na padoki lub grajdołek .

Jeśli by nie odpowiadały to mogę jutro sie przejść do drogi asfaltowej i zrobić .
Mogę też jutro zrobić zdjęcie kuca felińskiego bo będę w stajni akurat gdzie mają .

Kurcze ja już widze że te zdjęcia się nie nadają , jutro pójdę z nią do drogi i zrobię na twardym postaram sie znaleźć jakieś w miarę ładne tło i zrobię .
BASZNIA, dużo fotek kłusaków francuskich jest na stronach wyścigów na Służewcu.

www.nietylkogalop.pl  prywatna strona. Dziewczyny robią świetne fotki, można do nich napisać.
www.torsluzewiec.pl    strona organzatora
Facebook - fanpage FINISZ
Bandos, Dziękuje za podpowiedz 🙂

gajara18, wyslij mi prosze ostatnie na mejla 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się