Wszystkie zdjecia, ktore dotychczas wyslalam, zostaly potwierdzone!
Przepraszam, ze nie napisalam wczesniej, dzieki, _Gaga, za przypomnienie.
mtl, na pierwszej stronie jest spis, raczej biezacy. To co juz napisalam, i potrzebne ciagle to: DRP [s]duński goracokrwisty[/s] gidran carargue [s]arden[/s] [s]belg[/s] [s]kabardyniec[/s] felinski [s]hucul-mialam, ale zle zdjecie[/s] juz sie odezwala dobra dusza, ktorej nie chcialam zawracac glowy, bo wczesniej odmowilam :kwiatek: [s]lewitzer[/s] tinker
plus jeszcze brakuje mi dziewieciu 🙂 jakich...jeszcze nie wiem, jesli beda zdjecia to tych co na fotach 😉
Czesc mam obiecane, ale sa opoznienia. [s]Wiem, ze ktos proponowal hucula, mowilam, ze mam, ale jednak nie mam, wiec zapraszam.[/s] Mam obiecane zdjecia wszystkie jakie chce od jednej profi fotografki, ale przyznam, ze wspolne rv dzielo mnie wciagnelo i wolalabym Wasze konie. Jesli jednak nie dopne wszystkiego szybko, bede musiala wziac od niej.
Konisko teraz podbite i z opatrunkiem na nodze więc teraz nie zrobię mu foty, dopiero jak się zaleczy to mogę mu cyknąć zdjęcie, jeśli jeszcze będzie potrzebne to oczywiście służę pomocą
Strucelka, Niestety nie widze, zeby doszlo. A huculka juz dostalam, wyedytowalam liste, ale teraz patrze, ze nie wyedytowalam dolu postu, z czego wynikalo, ze hucul potrzebny, bardzo przepraszam!
Ano wlasnie 🙂 Aaaale jak chcesz zobaczyc swojego w ksiazce, a na kasie Ci nie zalezy, to mozesz przyslac jakies fajne foto do przekazania za przyslowiowa zete 🙂. Jako drugie na strone. Niestety wyd. za to nie zaplaci, ale w ksiazce bedzie 🙂.
Ja mam DRP swoją klacz gniadą gdyby były potrzebne zdjeci moge zrobić z Tym że jest ogolona .Ale mam jeszcze wcześniejsze zdjecia jak były by potrzebne poszukam . Moge jeszcze zrobić szetlanda , hanowera ,araba gdyby były potrzebne