Zuzu., tak, dziekuje, odpisalam w mejlu 🙂. Zdjecie jest nieco male, ale sliczne, zachowam na " w razie czego". Dziekuje raz jeszcze za odzew. ekuss, dziekuje, slicznotka 🙂. Dzionka,nie mam. Mam obiecanego. A Ty masz dostep? Kasija, Byloby swietnie 🙂!
kaszunia, lusitano tez mam obiecane na dniach, odezwe sie jesli nie dostane, dziekuje bardzo za propozycje! Dzionka, tak samo, odezwe sie jak nie distane do poczatku przyszlego tyg, dziekuje!!
My star, i naprawde sadzisz, ze te swietne zdjecia nadaja sie do ksiazki? a teraz po moderatorsku napisze: w zwiazku ze zgloszeniami od uzytkownikow, jestes proszony/a o ogarniecie sie i nie pisanie w kazdym watku nic nie wnoszacych postow.
My star, nie chodzi o to ,że ktos ci nie wierzy, tylko o to ,że sa pewne wymogi, które musza byc spełnione,żeby to zdjęcie "przeszło" Twoja fotografia tego ich nie spełnia. Przeczytaj pierwsza stronę wątku.
hej już pisałam PW, ale gdyby było zainteresowanie na konie brandenburskie (w prawie każdej książce jeździeckiej są pomijane, a przecież są tak samo rasą niemiecką jak oldenburgi czy hanowery), służę pomocą, mam dwa na stanie 🙂.
Można je podłączyc pod konie saksońskie, gdyż obie rasy są od 2003 roku wpisywane w jednym związku - Deutsches Sportpferd.