Czy jeśli ogłoszenie jest nieaktualne to da się sprawdzić profil osoby wystawiającej? Paczka niby dostarczona (w niedzielę 🤔wirek🙂, u mnie nikogo nie było, reklamację może złożyć nadawca... No i piszę wiadomości w ogłoszeniu, ale chciałabym mieć możliwość sprawdzić do kogo. Zresztą nawet opinii wystawić się nie da, jak się nie pamięta u kogo się kupowało... Kiepskie to.
Czy ktos ma problem z zalogowaniem sie na ogloszeniach? Mam w tel zalogowana rv forum caly czas, zawsze ogloszenia rowniez byly zalogowane - aktualnie forum zalogowane, a ogloszenia nie + wpisuje nick i haslo i nic w sumie sie nie dzieje dalej 🙁
Czy jest ktoś, kto dostaje dziwne maile w odpowiedzi na ogłoszenia, czy tylko ja? Pisane jakby z tłumaczem google, w jednym nawet miałam wzmiankę o rodzinie, w której mąż zginął i zostawił pieniądze.
a mnie wkurzają firmy transportowe/sklepy i inne, które podpierdzielają maile z ogłoszeń i wysyłają mi reklamy :/ zawsze dostaje jak mam coś wystawione, ale maila chyba nie da sie ukryć?
zembria, mi też tak się stało, ale włączyłam adblocka i jest spokój. Jeśli nie masz to ściągnij sobie rozszerzenie, łatwo znaleźć na google jako adblock
Dzięki, spróbuję. Na telefonie też się nie da przeglądać z tymi reklamami :/ Masakra jakaś :/ Najgorsze jest to, że jak się otwiera zdjęcia, to dołu nie widać, bo reklama zasłania dół fotki!
Czy Wam też nie wyświetla przy zakładce "moje konto" że macie jakąś nową wiadomość? Ja od paru dni muszę zaglądać w "wiadomości" żeby zobaczyć czy mam jakąś nową wiadomość
Co to się porobiło z ogłoszeniami? Jakiś chaos, nie ma podziału na kategorie, te same ogłoszenia wyskakują na początki strony, do tego co każde dwa ogłoszenia jest reklama 😤 Tragedia. Czas się przenieść na inny portal chyba, bo tu już nic znaleźć się nie da 🙄 A taki był fajny, amerykański...