Forum towarzyskie »

Igrzyska Olimpijskie Londyn 2012

Wygrali! 😅 😅

Krupnik. nasi siatkarze są zawsze miłą odmianą 🙂
Wspaniali jak zawsze 🙂
najlepsi. 💃
No oczywiście, że chodziło o kamizelki 🙂 I tak dobrze, że ktokolwiek poza koniarzami WKKW oglądał 🙂

Wygrzebałam. To takie chyba kamizelki były? Z poduszką powietrzną.
#!
I

Nieczęsto mam okazję oglądać zawody WKKW - teraz każdy ma taką?
Tania, nie, tylko bogaci  😀iabeł:
Tania, nie, tylko bogaci  😀iabeł:

Przepraszam za OT- a taka kamizelka jak już wybuchnie to stęchnie i można jej używać ? Czy jest jak poduszka powietrzna w aucie?
I na temat: Brat Adriana wygrał swoją grupę . 😅 😅
A już kolejny sportowiec narzeka na Ministerstwo Sportu. Teraz Monika Pyrek. Wcześniej trener Majewskiego.
Smutne.
Tania,kamizelka jest wielokrotnego użytku - naboje z gazem trzeba kupować, a też tanie nie są. Może i to jest idea - nie spadać bo mnie na to nie stać 😁
najlepsze jest to, że cały ten dzisiejszy "ruch olimpijski" to jedna wielka hucpa, a sportowcy są tylko zakładnikami sojuszu rządów państw z cwaniakami z MKOL
jesli chodzi o te kamizelki - to maja malenki mankament - kon sie przewroci na jezdzca, i powietrze ulatnia sie, jak w przekutym balonie, ochrona jest wtedy nieco kiepska 🙁 Chcialam taka kupic, ale dostalam kategoryczny zakaz i musialam kupic "klatke"

zeby nie marudzic, pozytywna sytuacja z IO 2000

ktos upatrzyl cos podobnego w tym roku? 🤣
ikarina, ale chyba tę "dmuchaną" zakłada się na normalną, nie?
Żadnych dziwów nie zauważyłam dotychczas, oprócz tej ciekawostki z Oniszczenką (ale to kompromitacja jednak nie była).
A! polski młociarz (kandydat do medalu) był słodko bezradny, gdy nie udało mu się ani razu wyrzucić młota. To niesamowite, gdy młot rzuca chłopem, a nie chłop młotem 🙂 Tam w ogóle dziwne rzeczy się działy, bo jakoś zwęzili "wylot" czy coś. Ale to raczej do Wattsa tylko 🙂

Dziś podobała mi się rodzina "waszego" zwycięzcy 10 000 m na bieżni.
halo, z tego, co ja rozumiem to mozna, ale nie trzeba. Ja jednak jej tak samej samiutenkiej nie zalozyla.

Moja sympatie wzbudzila ta 15-latka, ktora pobila rekord Europy w plywaniu. Dziennikarka sie jej pyta, jak to jest pobic rekord, a ona "to ja pobilam rekord!?" i szok, nie wiedziala, co powiedziec, slow jej zabraklo, widac po jej twarzy, ze nie moze ogarnac tego, co sie wokol niej dzieje 🙂
Kiedy jest final skoków???
Policzmy: jutro (6) drugi nawrót zespołowego (od 15tej), 7 - ujeżdżenie GPS... = finał (dwunawrotowy) 8-go.
tu bardzo czytelna rozpiska tego,co dzieje się w skokach:
Polacy przegrali z Australią. 🙁
właśnie i czy mamy teraz szansę wyjść z grupy?
mamy szanse, wszystko zależy od dzisiejszego meczu Bułgarii z Włochami
a ile druzyn w ogole wychodzi z grupy?
po 4 z grupy

4, wychodzimy z grupy.
tylko bitwa była o 1 miejsce,bo wtedy gramy z najsłabsza (czyli 4 druzyną) drugiej grupy.

drużyny,które zajęły miejsca 2 i 3 będą miały losowanego przeciwnika,pośród miejsc 2-3 tej drugiej grupy,więc trafiamy na teoretycznie silniejszego przeciwnika już teraz
Pogubilam sie. Dla nas bedzie lepiej jak kto dzisiaj wygra? Bulgaria czy Wlochy?
jak wygrają Włochy bo Bułgaria jest teraz pierwsza w grupie
jeżeli weźmie sie pod uwage, ze zdobycie medalu innego niz złoto będzie porażką, to miejsce w grupie nie ma najmniejszego znaczenia...Mistrz, kiedy jest to konieczne, powinien wygrać z każdym.
wg mnie przegrana z Australią, przyniesie dużo dobrego.
dla naszych chłopaków to chyba nie ma większego znaczenia z kim grają... niby Australia taka kiepska, a nas pokonali, niby Brazylia, Rosja takie wyśmienite a nie raz z nimi wygraliśmy...

dla naszych chłopaków to chyba nie ma większego znaczenia z kim grają... niby Australia taka kiepska, a nas pokonali, niby Brazylia, Rosja takie wyśmienite a nie raz z nimi wygraliśmy...
dokladnie! meczu z Wlochami tez sie wszyscy obawiali, z Australia przeciwnie. wyszlo jak wyszlo 😉
ja sie tylko zastanawiam, co sie stalo dzis z nasza druzyna, ewidentnie im nie szlo. przeciez to nie Australia byla supermocna, tylko Polacy popelniali duzo glupich bledow. no nic to, bywa i tak, ja nadal w nich wierze i uwazam, ze miejsce w grupie nie ma az tak duzego znaczenia. 😉

niech teraz Wlosi wygraja. : )
po prostu wstali skoro świt... trochę im się nie dziwie, że tak średnio im szło 😉
Kurek to już w ogóle chyba lewą nogą wstał, ewidentnie to nie był jego dzień. 😀
No coz, czyli o 15.45 znow pomykam ogladac mecz.  😀iabeł:
najlepsze jest to, że cały ten dzisiejszy "ruch olimpijski" to jedna wielka hucpa, a sportowcy są tylko zakładnikami sojuszu rządów państw z cwaniakami z MKOL

Popieram, Io są jak dla mnie przereklamowane, i dawno straciły ideę dla której zostały stworzone. Teraz to pęd za pieniądzem, i swoisty wyścig zbrojeń.
IO, przestały na mnie robić wrażenie, i po za naszymi jeźdźcami ,to niczego nie oglądałam.
Może się narażę zwolennikom niszowych sportów, ale w życiu bym nie powiedziała, że skoki na trampolinie, hokej na trawie czy siatkówka plażowa są dyscyplinami olimpijskimi 😲 Ciekawe co nowego dołączy za 4, 8 czy 16 lat 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się