dar - niestety nasza drużyna jest wystawiona na pożarcie, codziennie dostaję jedno bądź dwa wyzwania. Tamte dziewczyny praktycznie nie grają i przegrywają wyzwania, więc mnie cały czas wyzywają, bo myślą, że ja też nie gram.
Denerwuje mnie to howrse cup ;/ zostałam wyzwana i po godzinie nagle zakończone zostało wyzwanie i przegrałam 2 tys diamentów bo niby walkower... to jakieś chore jest nie miałam czasu by konie wystawić
Wiecie co, proponuję tym którzy mają lepszą ilość diamentów i chęć do gry przenieść się do innych drużyn, bo nasze niestety nie mają szans, bo nikt już nie gra. Oddaję administrację.
No taka jest zasada gry. Zresztą byłoby trochę nie fair wobec nowych graczy. Od momentu resetowania będzie czas na zdobycie nowych diamentów ( z tymi końmi co masz teraz) na nowa edycję mistrzostw.
No taka jest zasada gry. Zresztą byłoby trochę nie fair wobec nowych graczy. Od momentu resetowania będzie czas na zdobycie nowych diamentów ( z tymi końmi co masz teraz) na nowa edycję mistrzostw.
to ja raczej skasuję konto, bo denerwująca jest ta gra
jutro zaczynają się mistrzostwa. wyczytałam, że tylko 25 drużyn weźmie w nich udział. grupa re-volta zajmuje zaszczytne 533 miejsce 😁 będziecie dalej w to grać, jak się zacznie od początku?