A ja się wkurzyłam :/ poprosiłam o wsparcie ludzi, dałam za każde zawody 2 tys, czyli w sumie 20tys straciłam na jedno wyzwanie i przegrałam :/ W tej grze trzyma mnie tylko plotka, że będzie można przenieść wszystko na pl, bądź zostać na cup.
A ja się wkurzyłam :/ poprosiłam o wsparcie ludzi, dałam za każde zawody 2 tys, czyli w sumie 20tys straciłam na jedno wyzwanie i przegrałam :/ W tej grze trzyma mnie tylko plotka, że będzie można przenieść wszystko na pl, bądź zostać na cup.
Mam pytanie do tych, którzy już trochę grają. Czy cena oźrebienia w którymś miejscu/cenie się zatrzymuje? Czy z każdym oźrebieniem wzrasta do końca gry?
Najlepsze konie w HC już mają ok 1600 um ! Moje najlepsze hanowerki mają 1400 ! Jeśli ktoś chce na kupić, mam na sprzedaż ogierka który będzie miał po treningu ponad 1400 um.
asds - jak będziesz chciała kupić to poczekaj aż będzie latać +2, to kupisz jeden i 2 dodatkowo dostaniesz gratis, ja tak robię. Na howrse cup kupiłam 3 kupony, na howrse 9 🙂 zawsze w ten sposób 🙂