Forum towarzyskie »

Howrse cup - gra

olciiik, ja bym chciała tylko ekipa nam sie sypie więc nie wiem jak to wyjdzie  🙄
dorobiłam się konia, który ma ponad 1000 umiejętności 🏇 i właśnie szaleję z zawodami, już mam ok 20 tys diamentów 😅

i mam pytanie do naszej drużyny - voltopiry - macie dziewczyny zamiar walczyć o kwalifikację w wyższej kategorii mistrzostw? bo dostałam propozycję do przeniesienia się do drużyny o 10 kategorii wyższej i się bardzo nad tym zastanawiam. 🤔

dostałam propozycję od drużyny co jest obecnie na 4 miejscu, ale odmówiłam, wybór należy do Ciebie
ja chciałam powalczyć, ale, w sumie ile nas tam jest aktywnych - 4,5 osób?
Potrzebuje  ktoś jednorogi ? 🙂
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi w tym howrsecup? Czytam, czytam i nie mogę zrozumieć. 🤣 Na howrse jestem od baaardzo dawna, a że chora w domu siedzę to zarejestrowałam się i na tym cup i nie rozumiem 😂

ja bym chciała, ale obecnie mogę kupować tylko w poniedziałki i nie mam kuponów :/
Piszcie jak potrzebujecie pomocy w wyzwaniach  😉
Ale mi się fuksło 😀, do tej pory tylko badziew był

Witaj, Deni,

Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 3 losami.
Wygrywasz:

Zestaw 3 Kuponów

3 gwiazdki
400  Equus

Gratulacje i udanej gry!

Zespół Howrse Cup
no weźcie, przez was weszlam na cup żeby też coś wygrać w loterii, a tu się okazuje, że został jeden dzień 🙁 czemu nie mogę wysłać losu przyjacielowi? pozapraszałam kogo mogłam, kto nie dostał zapro niech zaprosi xofkate 😉
calore,  zaakceptowałam i wysłałam losik 🙂, a na zwykłym howrse pomyliłam twój nick z innym, po prostu poprosiłam o pomoc i trochę ludzi mi pomogło, i trochę  się pogubiłam z nickami 😁
tak myślałam z tym zwykłym howrse 😉 jak będę miała wymiany od poniedziałku to też co coś podrzucę (na zwykłym ;p) 🙂
no weźcie, przez was weszlam na cup żeby też coś wygrać w loterii, a tu się okazuje, że został jeden dzień 🙁 czemu nie mogę wysłać losu przyjacielowi? pozapraszałam kogo mogłam, kto nie dostał zapro niech zaprosi xofkate 😉

poszedł los  :kwiatek:

podobno na koniec howrse cup będzie można przenieść rzeczy na pl, bądź zostać i grać dalej na howrse cup
dzięki dziewczyny!
[s]a jak można sprawdzić, jaki ma się przedmioty?[/s] ja chętnie przerzucę sobie na zwykłe. ok, znalazłam 😉
złapałam w ufo 200 diamentów 😉 czy potem te diamenty będą się liczyć jako suma wszystkich członków grupy?
aha, mam wolne boksy z marchewkami i żyzne łąki, zakwateruję tanio revoltowiczów 😉
tak są razem liczone w grupie 🙂
[quote author=dar link=topic=88790.msg1529383#msg1529383 date=1348210880]

ja bym chciała, ale obecnie mogę kupować tylko w poniedziałki i nie mam kuponów :/
[/quote]

mam klacz jednorożca kwpn na sprzedaż.
jeśli nie masz kuponów, to może 80.000 equus ? 😉
No już mam jednorożkę 🙂

Dziewczyny pomóżcie w wyzwaniu dla Flygirl, za 4 godziny się kończy, ja nie mam niestety koni do wyzwań.
a ja się próbuję zarejestrować i teraz mam pytanie - czy to ma jakieś znaczenie, kogo wpiszę w okienkio 'sponsor'? 🙂
wpisz rosolowa  :kwiatek:
flygirl, alabamka, olciik ??? poddałyście się w howrse cup?
bo widzę cały czas ktoś was pokonuje ;/
Ja się nie poddałam. Wystawiam do wszystkiego konie, ale co ja poradzę, że oni mają lepsze. 🙁
aaaaaaaaa
no niestety, ja też nie mam nic, jedynie jedną rożkę, ale nie mam kiedy wejść o 21😲0 i ją pokryć.
flygirl, alabamka, olciik ??? poddałyście się w howrse cup?
bo widzę cały czas ktoś was pokonuje ;/

nie
nie poddałam się. wystawiam swoje najlepsze konie a to wszystko i tak na nic 😵
aha no to lipa, nie mamy koni do wyzwań :/
mam 2 kupony, może coś pojutrze kupię dobrego
Ja akurat jak wytrenuje coś lepszego to nie mam wyzwań, raz zapomne wejść na howrse pewnego dnia to już mam, że  było wyzwanie a jak nie mam konii to wyzywają ciągle, moje szczęście  💃
mi się wydaje, że mam nawet całkiem fajne konie, bo umiejętności około 1000, niektóre nawet przekraczają a tu dupa 😂
masakra  😵 to jakiego ja konia muszę wyhodować?
hm. jeśli ktoś z was ma 50.000 diamentów albo ponad zapraszam do mojej grupy  👍 info na priv.
raczej nikt tyle nie ma z nas  😉
No to zbierac laski , zbierac. Sie nie opie... 😉
mi się odechciało w to grać, jedynie co wchodzę to po to, by zająć się ośrodkiem
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się