dorobiłam się konia, który ma ponad 1000 umiejętności 🏇 i właśnie szaleję z zawodami, już mam ok 20 tys diamentów 😅
i mam pytanie do naszej drużyny - voltopiry - macie dziewczyny zamiar walczyć o kwalifikację w wyższej kategorii mistrzostw? bo dostałam propozycję do przeniesienia się do drużyny o 10 kategorii wyższej i się bardzo nad tym zastanawiam. 🤔
dostałam propozycję od drużyny co jest obecnie na 4 miejscu, ale odmówiłam, wybór należy do Ciebie ja chciałam powalczyć, ale, w sumie ile nas tam jest aktywnych - 4,5 osób?
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi w tym howrsecup? Czytam, czytam i nie mogę zrozumieć. 🤣 Na howrse jestem od baaardzo dawna, a że chora w domu siedzę to zarejestrowałam się i na tym cup i nie rozumiem 😂
no weźcie, przez was weszlam na cup żeby też coś wygrać w loterii, a tu się okazuje, że został jeden dzień 🙁 czemu nie mogę wysłać losu przyjacielowi? pozapraszałam kogo mogłam, kto nie dostał zapro niech zaprosi xofkate 😉
calore, zaakceptowałam i wysłałam losik 🙂, a na zwykłym howrse pomyliłam twój nick z innym, po prostu poprosiłam o pomoc i trochę ludzi mi pomogło, i trochę się pogubiłam z nickami 😁
no weźcie, przez was weszlam na cup żeby też coś wygrać w loterii, a tu się okazuje, że został jeden dzień 🙁 czemu nie mogę wysłać losu przyjacielowi? pozapraszałam kogo mogłam, kto nie dostał zapro niech zaprosi xofkate 😉
poszedł los :kwiatek:
podobno na koniec howrse cup będzie można przenieść rzeczy na pl, bądź zostać i grać dalej na howrse cup
dzięki dziewczyny! [s]a jak można sprawdzić, jaki ma się przedmioty?[/s] ja chętnie przerzucę sobie na zwykłe. ok, znalazłam 😉 złapałam w ufo 200 diamentów 😉 czy potem te diamenty będą się liczyć jako suma wszystkich członków grupy? aha, mam wolne boksy z marchewkami i żyzne łąki, zakwateruję tanio revoltowiczów 😉
Ja akurat jak wytrenuje coś lepszego to nie mam wyzwań, raz zapomne wejść na howrse pewnego dnia to już mam, że było wyzwanie a jak nie mam konii to wyzywają ciągle, moje szczęście 💃