[quote author=liberian_girl link=topic=88790.msg1524310#msg1524310 date=1347743148] Cierp1enie kupiek onia za kupony, tak jak na zwykłym howrse ;p [/quote]
aaaa, no niestety ja mogę tylko jedną wymianę zrobić na tydzień
zależy mi na sprzedaży do dziś wieczór bo od jutra zostanie mi tylko jedna sprzedaż tygodniowo.. ceny różne,kilkuletnie,wytrenowane niektóre nie,za 70 tys i 1 kupon,badz 500 i 2k kwestie dogadania sie 🙂
zależy mi na sprzedaży do dziś wieczór bo od jutra zostanie mi tylko jedna sprzedaż tygodniowo.. ceny różne,kilkuletnie,wytrenowane niektóre nie,za 70 tys i 1 kupon,badz 500 i 2k kwestie dogadania sie 🙂
Mam na wymiane dwa upominki Hestii za kilka dni ponownie będe miec konto jednorożca, można mi pożyczyc bądź sprzedac konia dam mu upominek i wystawie z powrotem Chętnie się wymienie na jakąś rzecz bądź konia, jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam na pw
dorobiłam się konia, który ma ponad 1000 umiejętności 🏇 i właśnie szaleję z zawodami, już mam ok 20 tys diamentów 😅
i mam pytanie do naszej drużyny - voltopiry - macie dziewczyny zamiar walczyć o kwalifikację w wyższej kategorii mistrzostw? bo dostałam propozycję do przeniesienia się do drużyny o 10 kategorii wyższej i się bardzo nad tym zastanawiam. 🤔