http://int.howrsecup.com/equipe/fiche/?id=186 Dziewczyny, ta grupa zazwyczaj oddaje walkowerem zawody w wyzwaniach, więc jest szansa na wygraną. Jedna z 'najlepszych' diamentowych grup ponoć.
WTF ? Notarialna powiem Ci, że rywalizacja z tą grupą się skończy rozgromieniem. Bo że z jedną osobą wygrywacie, to nagle będzie bojkot od pozostałych członków i już na maksa będą wyzwania.
Może mi to ktoś przetłumaczyć? :kwiatek: bo dostałam wiadomość i nie wiem o co chodzi 😡 Hi! Do you want to come in our team? please come, then is the chance higher to win.. please come
olciiik dziekuje za wspieranie w wyzwaniach :kwiatek: Tak sie sypneli, że nie mam już punktów dorastania, musze jeszcze do jednego zgłosić a jutro moge nie dorwać sie do komputera 🤔
ej :/ wczoraj nie było mnie na howrse cup, bo nie mogłam się zalogować i jakaś dziewczyna rzuciła mi wyzwanie. Wchodzę dziś i mam, że ona mnie pokonała walkowerem :/ ja nic takiego nie zrobiłam
kto chce być adminem w grupie re-volta? teraz już na serio zamierzam skasować konto, więc muszę coś z tym zrobić. mam 4 konie, oddam, mogę też oddać 40k eq. chyba Watrusia, (Deni, prawda?) ma w tej chwili najwięcej diamentów u nas, więc jeśli się zgodzi, to może być adminem. w sumie nie trzeba nic robić, ma się możliwość akceptowania nowych członków i pewnie jeszcze czegoś, czego nie odkryłam. zawsze można to przekazać dalej. nie wysyłajcie mi losów na loterię 😉
Cierp1enie, zaakceptowałam i wysłałam 🙂 calore, tak Deni, ja tak wchodzę od niechcenia, widzę że inni spasowali, nawet specjalnie nie wysilam się, diamenty łapię w ufo 🙂, zresztą i tak mam bardzo mało.