Forum towarzyskie »

Howrse cup - gra

o masz, zastanawiałam się, co ty jej nawrzucałaś, zanim się zorientowałam ock 🤣

Napisałam do niej po prostu, że taka jest niestety gra a ta że sobie nie życzy  😁
Proszę o wsparcie w wyzwaniu Woltopiry !
dar, nie widzę Twojej prośby o wsparcie 🙁

proponuję robić jak najwięcej wyzwań, ja mam sporo całkiem fajnych koni, więc mogę pomagać!
Może dlatego, że ja trochę powystawiałam koni do tego wyzwania. 😉

I zbankrutowałam na pokryciach i wyźrebieniach. 🤔
Gdzie sie sprawdza historie kuponów?
Drużyno proszę o wsparcie w 3 wyzwaniach, bo mi rzucili jacyś Czesi  :kwiatek: :kwiatek:
http://int.howrsecup.com/equipe/fiche/?id=186 Dziewczyny, ta grupa zazwyczaj oddaje walkowerem zawody w wyzwaniach, więc jest szansa na wygraną. Jedna z 'najlepszych' diamentowych grup ponoć.
Mnie wyzwala wczoraj trzecia osoba z ich rankingu, walkowerów nie pooddawała ale wygrać trudno nie było
Dziewczyny, te które np mniej grają a są wyzywane, dajcie auto dla kogoś, bo nie możemy wysyłać wsparcia.
No to troche irytuje jak garstka osób sie stara a reszta z niebieskimi kropkami i nawet auto nie da  🙄
Ktoś operuje moim kontem mam nadzieję? 👀 Komuś dawałam chyba nick i hasło?
WTF ?
Notarialna powiem Ci, że rywalizacja z tą grupą się skończy rozgromieniem. Bo że z jedną osobą wygrywacie, to nagle będzie bojkot od pozostałych członków i już na maksa  będą wyzwania.
Może mi to ktoś przetłumaczyć?  :kwiatek: bo dostałam wiadomość i nie wiem o co chodzi 😡
Hi!
Do you want to come in our team?
please come, then is the chance higher to win..
please come
pytają, czy chcesz dołączyć do drużyny, jak dołączysz to będziesz mieć większą szansę na wygrane 🙂
olciiik dziekuje za wspieranie w wyzwaniach  :kwiatek: Tak sie sypneli, że nie mam już punktów dorastania, musze jeszcze do jednego zgłosić a jutro moge nie dorwać sie do komputera  🤔
calore, dzięki :kwiatek:
ej :/ wczoraj nie było mnie na howrse cup, bo nie mogłam się zalogować i jakaś dziewczyna rzuciła mi wyzwanie. Wchodzę dziś i mam, że ona mnie pokonała walkowerem :/ ja nic takiego nie zrobiłam
Milva
masz 4 wyzwania po 1700 diamentów!!
Gratulacje!

Złapałeś UFO, które daje Ci 1000 diamentów!
wow! nieźle, ja nigdy tyle nie dostałam 🙂

Dziewczyny, tracicie sporo diamentów w wyzwaniach 🙁(
od dzisiaj zaczęła się loteria w howrse cup, come on dziewczyny, powymieniajmy się losami! 🏇
Juhuuu w końcu coś się normalnego dzieje, gdzie można uzyskać jakieś fajne przedmioty.
do olciiik i rosolowej już wyslalam  😀
ja Wam też poodsyłałam🙂
Mam mało znajomych, więc jak ktoś chce los, to proszę o nicki, to wyśle zaproszenia, jak jak zwykle w howrse Deni
Poszło zaproszenie 🙂

Ja też odesłałam  :kwiatek: dzięki dziewczyny

startuję z 10losami 🙂
kto chce być adminem w grupie re-volta? teraz już na serio zamierzam skasować konto, więc muszę coś z tym zrobić. mam 4 konie, oddam, mogę też oddać 40k eq. chyba Watrusia, (Deni, prawda?) ma w tej chwili najwięcej diamentów u nas, więc jeśli się zgodzi, to może być adminem. w sumie nie trzeba nic robić, ma się możliwość akceptowania nowych członków i pewnie jeszcze czegoś, czego nie odkryłam. zawsze można to przekazać dalej. nie wysyłajcie mi losów na loterię 😉
Cierp1enie, zaakceptowałam i wysłałam 🙂
calore, tak Deni, ja tak wchodzę od niechcenia, widzę że inni spasowali, nawet specjalnie nie wysilam się, diamenty łapię w ufo 🙂, zresztą i tak mam bardzo mało.
to tak jak ja, gram bo gram, głównie zajmuję się ośrodkiem jeździeckim. Fajnie podłapać teraz trochę rzeczy, na pewno się przydadzą 🙂
Możecie powyzywać kuciaka z własnej drużyny bo sama osobiście gram pod innym nickiem.  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się