Forum towarzyskie »

Howrse cup - gra

uuu, a ja dopiero ogarnełam to howrse cup.. :C
Pytanie...co robic jak mi się ma kobyła oźrebić a nie mam wystraczajacej ilosci kasy? czy moge oporzadzic pozostałe konie bez niej i wejśc w jej profil dopiero jak kase będę miała? Czy mi po prostu padnie?

Nieaktualne. Juz sobie poradziłam 🙂

Hahaha

Patrzcie co dziś dostałam:

Witaj asds,

Mamy przyjemność poinformować Cię, że od momentu otrzymania tej wiadomości do 20 sierpnia 2012, 08😲0😲0 czasu gry,
masz szansę stać się właścicielem pierwszych jednorożców w Howrse Cup !

Jak zdobyć jednorożca?

To bardzo proste. Przy zakupie Zestawu 10 Kuponów dostajesz jednego jednorożca.
Jego rasa jest wybrana losowo spośród wszystkich dostępnych w Howrse Cup .

Pamiętaj, że może minąć kilka minut, zanim jednorożec dotrze na Twoje konto.

Czym jest jednorożec?

Jednorożce są rzadkimi zwierzętami, posiadającymi unikalne umiejętności w Howrse Cup !
Mają możliwość zwiększania ilości diamentów wygrywanych w czasie wyzwań.
Mogą również dodawać bonus koniom ze swojej drużyny, które są zapisane z nimi w tych samych wyzwaniach.

Ale jednorożce nie nadchodzą samotnie. Razem z nimi przybywa jeszcze jedna niespodzianka:

Rogi Obfitości!

Dzięki Rogom Obfitości masz szansę dostać Upominek Hestii, który pomoże Ci w hodowli jednorożców!

Dodatkowo, znajdziesz w nich inne świetne prezenty, takie jak diamenty, bonusy do Grand Prix, a nawet Kamień Filozoficzny, który uczyni Twoje ulubione zwierzę nieśmiertelnym!

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o jednorożcach, możesz sprawdzić odpowiednią sekcję pomocy,klikając tu.

Aby dowiedzieć się więcej o zasadach otrzymania jednorożca, zachęcamy Cię do przeczytania zasad oferty na stronie Kuponów.

Chcesz spróbować szczęścia z Rogiem Obfitości? Kliknij tu!

Życzymy Ci miłego czasu w grze!

Załoga Howrse Cup
dziewczyny! widzę, że chyba wszyscy odpuścili howrse cup, ale nasi przeciwnicy zaczęli nas wyzywać na potęgę! większość z naszej drużyny jest wyzywana kilka razy dziennie i tracimy na każdym wyzwaniu ok 200-300 diamentów. ruszmy do boju! 🙂
Albo jak ktoś ma dobre konie a już nie chce grać to niech komuś z naszej drużyny odsprzeda, ja już np. nie wyrabiam z tymi wyzwaniami  🙇
Alabamka, dobry pomysł! ja też nie wyrabiam, powystawiałam wszystkie swoje możliwe konie...
A ja nie dostaję żadnych wyzwań. 🙁
W jakiej wy drużynie jesteście i może zechciałybyście mnie przyjąć  ? :kwiatek:
w Voltopirach jesteśmy, ja zobacze zaraz czy mam możliwość akceptacji zgłoszeń i wysyłania zaproszeń na rosolowej koncie gdy mam współdzielenie...
flygirl, ja wczoraj 8  🤔wirek:

edit: mam, podaj nick 😉
dziewczyny! widzę, że chyba wszyscy odpuścili howrse cup, ale nasi przeciwnicy zaczęli nas wyzywać na potęgę! większość z naszej drużyny jest wyzywana kilka razy dziennie i tracimy na każdym wyzwaniu ok 200-300 diamentów. ruszmy do boju! 🙂

Nie wchodziłam na konto od dawna, a tam miałam 38wyzwań  🤔 i wszystkie przegrałam... tak z ileśtam tysięcy zostało mi zaledwie..4tys
powinno być, tak że osoba wyzwana powinna zaakceptować wyzwanie.

Oddam konto z 2ml

Ta gra jest beznadziejna.
Oddaj administracje komuś  :kwiatek: + ja ci jednego dnia pozgłaszałam sie do wyzwań 😉
Dzięki, dałam moderatory dla 4 osób. Jeszcze zostanę w grze, ale nie mam koni na zdobywanie diamentów. Ktoś udostępni jednego chociaż, bym mogła odbudować coś?
aż z ciekawości weszłam na swoje konto.
Ta gra jest beznadziejna.

popieram! tu nawet dla zabawy nie można pograć, bo nie ma jak :/
oddam konto z 40tys, ponad 3tys diamentów i funkcją administratora w grupie re-volta. jak nikt nie będzie chciał, to dam na kogoś admina i kasuję.
YYY umarł mi koń 35letni i nie dostałam kuponu...
masakra  😵

calore - nie masz fajnego konia? chętnie przygarnę na rosolowa
nie ma dostępu do bezpośrednich 😵 i mam tylko jednego konia, który jako tako wygrywa zawody. i to tego startowego! nie kręci mnie ta gra od początku jakoś.
Cierp1enie, wysłałam Ci sprzedaż bezpośrednią na rosolowa kobyłki - nie jest jakaś super, ale coś tam w skokach wygrywa i możesz z kilka źrebaków lepszych mieć, jak pokryjesz czymś z lepszym PG, może się przyda.

Dziękuję za moderatora 😉 W razie czego jestem do dyspozycji, bywam na Howrse te 3 razy dziennie, więc jakby co to proszę o pw.
Dzięki wielkie za konia  :kwiatek: Jutro odbiorę, bo u nas masakra za oknem i spadam z neta.
Napisałam swoje żale na forum i wiecie co, moderator mi odpisał  😅

"Co do postu Użytkownika "rosolowa" - problem został już w piątek przekazany Administratorom. Ze swojej strony mogę jedynie powiedzieć, że wyraźnie wzięli sobie przekazane uwagi do serca oraz obiecali je przedyskutować w szerszym gronie. Myślę, że uda się tym samym wiele zdziałać i sytuacje tego typu jak Twoja nie będą miały już miejsca w przyszłości."

Także działają nad tym, byśmy nie tracili diamentów podczas naszej nieobecności w grze.
Ufff a myślałam, że mi bana dadzą 😀
U mnie troche koni świeżych już dorosło. BLUP 659-661. Jak ktoś chętny moge odsprzedać.
Ja mam ogierki QH z PG ponad 686 jakby ktoś reflektował.
Bede nad kryciem reflektowac w takim razie. ale na razie jestem goła i niewesoła ....
To daj znać jak coś. Może uda mi się jeszcze je podtrenować do jakiegoś znośnego BLUPA. 😉
Ja poproszę pokrycie dla klaczy Sissi rasy Quarter Horse
Aaaa wybaczcie, jeszcze nie są dojrzałe płciowo. 😡
opłaca się kupić ro na howrse.cup?

dziewczyny

SeptemberHoney

Kayka

dostałyście wyzwania, Kayka ty sporo, daj chociaż opcję pomocy
Jakie piekne PW dostałam  😂

Wyraźnie mam napisane w prezentacji "Proszę mnie nie wyzywać!" !
padłam  🤣
o masz, zastanawiałam się, co ty jej nawrzucałaś, zanim się zorientowałam ock 🤣
[s]Oddam konto z ponad 21tys. diamentów i 85 tyś. eq
15 koni ( 1 30-letni)
Drużyna 74 w ogólnym rankingu.
Login: asia540
Zainteresowanych proszę pisać na PW[/s]
edit: nieaktualne
Kayka i mittery - uciekają Wam diamenty przez wyzwania! 🙁
ja też dopiero teraz zobaczyłąm tą gre ihihihihi są jeszcze wolne miejsca u Was
Jakby co to mogę powystawiać te pokrycia. Tylko że BLUP mam ujemny jeszcze. 🙁 Jeden ma PG 686.43 a drugi 688.31

edit. właśnie mi się urodził z PG 695.12 jeśli chcecie poczekać aż będzie dojrzały 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się