Forum towarzyskie »

Howrse cup - gra

flygirl, zerknij na mojego Geralta (mój nick Milva), jak aktualne i ogier Ci odpowiada, to puszczę pokrycie  😉
Tu jest ukryta możliwość zobaczenia PG. Ile ma? 😉
oo, nie wiedziałam... 656, 100 BLUP,
Kurczę wolałabym coś z PG od 657 wzwyż. Chyba, że żadna takowego nie ma. 👀
Jak nie znajdziesz nic lepszego, to dawaj znać  😉 Ja się tam do hodowli nie nadaję, temu te diamenty mnie cieszą  🏇
no musiałam zrobić skrina, bo chyba nie uwierzyłybyście  😲  🏇
Moe mi ktoś to przetłumaczyć?
Bonjour je m'appelle alexandra veux tu qu'on soit amie
Si oui ajoute moi
Bonne soiré a vous
Bye alexandra03
flygirl, 666,6 PG i BLUP 12 może być? :>
Mam dziwną zdolność robienia czegoś akurat w momencie jak ktoś mi odpisze. 😁 Już pokryłam ogierem z blupem 100 i PG 667. :kwiatek: No mam wyjątowego pecha do tych diamentowych UFO, chodzę wszędzie gdzie się da i nic. 🤔
Ja właśnie złapałam 300 diamentów 🏇
Ja dalej namiętnie hoduje....Jak mi się tylko konto odblokuje to będę sprzedawać 2 ogiery QH i jednego andaluza jeśli ktoś jest zainteresowany. Wszystkie konie dorosłe.

Rozkręcam hodowle. Urodziłą mi się klaczka z PG 661!
Zalogowałam się i na powitanie złapałam UFO ze 100- ma diamentami.
calore, przed chwilą miałam podobnie. 100 diamentów.
się troszeczkę podjarałam, aaaach, 10 kuponów <3 no ale ogarnęłam się po chwili namysłu, że jednak gram w Cup a nie zwykłe howrse..  🤔wirek:
A ja dalej nic nie mam 🙁
Jak myślicie, wpakować Nyks a w ogierka z PG 665.36 czy zaźrebić jeszcze raz i liczyć na klaczkę?
Kurczę wolałabym coś z PG od 657 wzwyż. Chyba, że żadna takowego nie ma. 👀

Ja mam ogiera z PG 661. AQH
ja bym liczyła na klaczkę.. a tego ogierka na sprzedaż..
Tak zrobię. 🙂

asds zgłoszę się do ciebie o krycie jak będę mogła znowu ją pokryć :kwiatek:
urodziła mi się klacz PG 661  🏇
Tak zrobię. 🙂

asds zgłoszę się do ciebie o krycie jak będę mogła znowu ją pokryć :kwiatek:

Zapraszamy 🙂
mam powoli wrażenie, że niepotrzebnie zainwestowałam w rasę hanowerską..
boks 2 i 3 pojawia się w sklepie?? bo ani razu nie trafiłam
Znowu ogier. 🤔
Może i jestem trochę zacofana albo i ślepa(bo gram na zwykłym howrse, ale nie zauważyłam Cup xo) ale oczywiście dołączam jako Limq  😉 więc Re-voltowiczki zapraszajcie i myślę że do jakiejś grupy się dostanę z tego grona 🙂
Mam klaczkę z PG 669.19 🙂
dosłownie tylko zaglądam na howrse cup, a tu znowu złapałam 200 diamentów! szkoda, że nie można ich nikomu oddać. mam marchewki w ośrodku, mogę zarezerwować boks, gdyby ktoś potrzebował 😉
Mogę autoryzować konto dla tych, co mają ochotę pograć. Mam 2 mln i 12tys diamentów.
ma ktoś konto do oddania ?
ja mam czarownicy, na zbyciu
Mi się dzisiaj urodziła  klacz z PG 677 🙂, szkoda że można sprzedawać tylko 1 konia tygodniowo 🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się