Forum towarzyskie »

Howrse cup - gra

Czy w któreś drużynie znalazłoby się dla mnie miejsce? Fajnie by było, gdyby udało mi się dostać do tej diamentowej, bo właśnie na zdobywaniu diamentów chciałabym się skupić.  :kwiatek:
dołączam się do pytania klaudii, czy jakaś drużyna chciałaby mnie przygarnąć?
Ja własnie pokryłam swoja najlepsza klacz ogierm AQH z BLUM 100 i PG koło 700
drużyna diamentowa ma wolne 2 miejsca, ale tylko dla naprawdę wytrwałych, bo widzę dużo osób przestało zdobywać diamenty i w sumie nic nam nie rośnie, na razie ja mam 11tys diamentów
Cierp1enie aaa ja dopiero zaczęłam  😡 zgłoszę się do Was jak trochę nabije bo to 254 wygląda co najmniej marnie  😡
Dziewczyny, wystawiajcie mi jeszcze pokrycia na sisisax3 dla Koniczynka, bo chcę ją kryć żeby mieć dostęp do sprzedaży bezpośrednich.
Sisisa, a chcesz od ogiera z tych zadań? bo amm w sumie tylko jego. >.>
Sisisa wystawiłam, jak pokryjesz to będę wystawiać kolejne.
Wkurza mnie to, że nie mam PD, bo nie mam jak iść do przodu z tymi diamentami. Jedyne co, to dzisiaj te 3 wyzwania może uda się wygrać, mam nadzieję.
drużyna diamentowa ma wolne 2 miejsca, ale tylko dla naprawdę wytrwałych, bo widzę dużo osób przestało zdobywać diamenty i w sumie nic nam nie rośnie, na razie ja mam 11tys diamentów

To może mogłabym się na to jedno miejsce załapać?  :kwiatek: Aktualnie mam coś ponad 1600 diamentów i bynajmniej nie zamierzam na tym poprzestać.

Sisisa wysłalam 🙂 mój nick carrath jakby co
[quote author=Cierp1enie link=topic=88790.msg1473211#msg1473211 date=1343387967]

To może mogłabym się na to jedno miejsce załapać?  :kwiatek: Aktualnie mam coś ponad 1600 diamentów i bynajmniej nie zamierzam na tym poprzestać.

[/quote]

jaki masz nick?
klaudia12318
ejjj voltopiry, spadłyśmy z 89miejsca na 99 :/
Gniadata, dzięki, ale szukam ogierów z jak najwyższym PG 😉.
CzarownicaSa, dzięki 😉, dawaj następne. Już niewiele mi brakuje do odblokowania sprzedaży ;P.
Prosze o wsparcie w zawodach przeciw mistysweet

Grupa Re-volta!!!
Ja dzis wieczorem przysiade do diamentow. Troche zabalowalam w stajni 😉

Posiadasz 1 130 317 Equus
Masz 0 Kuponów
Posiadasz 10 885

😲  😅
Niezła jesteś. 😲

Jakieś pomysły w co zainwestować 3 kupony? 👀
ja miałam 4 to kupiłam nyxa
Hm, na 4 kupon będę musiałą długo czekać. 🤔 Szkoda, że Kamieni nie ma, bo bym dałą tej startowej kobyle, bo ona wszystko wygrywa.
🙁 Mój ogier jeszcze rano same 1-sze miejsca a teraz co 4-5 te  😲 😫
Ja po przerwie ( wypad z koleżanka i stajnia ) znowu przysiadam do diamentów, stan obecny: 669  👀
a mi coraz trudniej zbierać te diamenty :/
Cierp1enie wtrwałości :P ja już dobijam do tysiąca, może jakoś niedługo uda mi się wkupić w Wasze szeregi  👀
na ja mam 11tys i coraz gorzej  😤
Pewnie tak ustawili, ze wzrostem zaawansowania idzie wzrost trudności, bez sensu, bo wtedy np. taka ja tracę motywacje ale no...
1052  😍
Czy ktoś byłby tak miły i zajął się jutro i w niedzielę rano moim kontem? Mam wyjazd i mnie nie będzie
najgorsze jest, że coraz więcej rośnie za wyźrebienia:/ ja już mam 3,500:/
O rany na serio?  🤔 Totalnie bez sensu, za chwilę będzie płacenie 50 tys żeby konia oźrebić  🤔wirek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się