Czy w któreś drużynie znalazłoby się dla mnie miejsce? Fajnie by było, gdyby udało mi się dostać do tej diamentowej, bo właśnie na zdobywaniu diamentów chciałabym się skupić. :kwiatek:
drużyna diamentowa ma wolne 2 miejsca, ale tylko dla naprawdę wytrwałych, bo widzę dużo osób przestało zdobywać diamenty i w sumie nic nam nie rośnie, na razie ja mam 11tys diamentów
drużyna diamentowa ma wolne 2 miejsca, ale tylko dla naprawdę wytrwałych, bo widzę dużo osób przestało zdobywać diamenty i w sumie nic nam nie rośnie, na razie ja mam 11tys diamentów
To może mogłabym się na to jedno miejsce załapać? :kwiatek: Aktualnie mam coś ponad 1600 diamentów i bynajmniej nie zamierzam na tym poprzestać.
[quote author=Cierp1enie link=topic=88790.msg1473211#msg1473211 date=1343387967] drużyna diamentowa ma wolne 2 miejsca, ale tylko dla naprawdę wytrwałych, bo widzę dużo osób przestało zdobywać diamenty i w sumie nic nam nie rośnie, na razie ja mam 11tys diamentów
To może mogłabym się na to jedno miejsce załapać? :kwiatek: Aktualnie mam coś ponad 1600 diamentów i bynajmniej nie zamierzam na tym poprzestać.
Gniadata, dzięki, ale szukam ogierów z jak najwyższym PG 😉. CzarownicaSa, dzięki 😉, dawaj następne. Już niewiele mi brakuje do odblokowania sprzedaży ;P.