Forum towarzyskie »

Howrse cup - gra

W niewyjaśniony magiczny sposób dostałam 3 kupon. 👀
Ok, zrobię to jutro w takim razie, bo szczerze mówiąc padam już na twarz. A, no i mam 40 tys. eq.
W niewyjaśniony magiczny sposób dostałam 3 kupon. 👀

jak??  🤔

ja też chcę 🙁
ktoś pożyczy kupon?? oddam za kilka dni jak klacz padnie, a będę mogła działać z ogierkiem
Mogę kupić kupon dla Ciebie. Ale bym wolała dostać na zwykłym howrse, jeśli byłaby taka możliwość 😉
właśnie urodził mi się ogierek z PG 659.08 😍
Cierp1enie naprawdę nie mam pojęcia. Miałam dwa, bo kupiłam jeden i dostałam drugi. Wydałam jeden, a zaraz dostałam drugi za konia i nie wiadomo skąd mam trzy. 😂
Mogę kupić kupon dla Ciebie. Ale bym wolała dostać na zwykłym howrse, jeśli byłaby taka możliwość 😉

no możemy tak zrobić, tylko że nie dostanę tej kobyły od Ciebie :/ bo można tylko jedną transakcję w tygodniu wrrrrr
tak źle i tak niedobrze...
jak dorośnie możesz wystawić pokrycie mojej klaczuchnie ;p
wysłałam zapro na balumal. grupa re-volta jest teraz pełna. jak ktoś nie gra/przenosi się/oddaje konto to niech się wypisze najlepiej. chyba, że robimy trzecią grupę dla niezdecydowanych i leniwych 😉
chyba i tak będzie musiała powstać 3 grupa, bo u nas tylko 2 wolne miejsca, a członków przybywa 😀
Dziewczyny czy mogłaby mi któraś wystawić ogiera do krycia ?
Dziewczyny czy mogłaby mi któraś wystawić ogiera do krycia ?

AQH? Ci pasuje? podaj nick to ci wystawie krycie
tam jak na rv , equum
poszło
Mógłby ktoś przetłumaczyć? :kwiatek:

Bonjour flygirl,

Un de vos filleuls vient d'effectuer son premier achat sur Howrse Cup et nous sommes très heureux de pouvoir le compter parmi les membres qui nous supportent le plus grace à vous.
Pour fêter cet évènement nous vous avons offert un pass !

Amusez-vous bien.
L'équipe Howrse Cup

I znowu zostałam wyzwana, tym razem za 129 diamentów, więc wysyłam prośby o wsparcie. 🙂
udało mi się dzięki klaudia. kupić nyxa więc mój ogierek 657,70 ma już blup 82,99 🙂
zaraz spać, bo już nie wyrabiam
No nie wierzę, znowu zostałam wyzwana. Za 149 diamentów. Do boju dziewczyny. 😀

edit. wygrałyście 140 diamentów 😅
ja rzuciłam wyzwanie, jak się rzuca to nie można prosić o pomoc ;/
za 240diamentów walczę...

mój ogier ma już 93blup  🏇
edit. wygrałyście 140 diamentów 😅

Ale fajne wyniki  😀
Potrzebuję pokrycia dla QH z PG 655.41.
mój ogier ma już blup 96,94  🏇
BLUPuję ogiera z PG 658, niedługo powinien być gotowy 😉 Chyba dal mu Objęcia, to będę mogła Wam wystawiać krycia.
I znowu. Tym razem za 153 diamenty. 😉
dobra mam 100% blup  🏇
PG 657,70
AQH
Cierp1enie, to daj krycie dla Koniczynka, login sisisax3. 😉.
Ok, mam ogiera AQH ze 100BLUP i PG 658.11. Komu krycie? 😉

edit: I mam klacz z PG 658.55 😅
CzarownicaSa, ja chcę krycie!!!
Na sisisax3, jakiś konkretny koń? 😉
CzarownicaSa, Koniczynka ;D.
Wystawione 😉 Jak ktoś jeszcze chce to pisać, dałam mu OM więc mogę wykonywać krycia w każdej chwili. Ma 23 lata, więc jeszcze trochę pociągnie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się