No to ciekawe skąd zdobędę 4 kupon na nyxa :/ to teraz kilka dni będę stała, bo nie mam pkt dorastania, koń z objęciami padł wczoraj. Pięknie... coraz bardziej żałosna robi się ta gra.
Cierpienie - ja jestem jako MidnightDream jakbyscie mogly mnei zaprosic nudzi mi sie i siedze caly czas na howrse. zarejstrowalam sie 40 min temu i mam 450 diamentow
a Voltopirach są tylko 2 wolne miejsca, więc proszę o przemyślane decyzje, bo skupiamy się na zdobywaniu diamentów, by być w rankingu na dobrym miejscu i mieć później na mistrzostwa, a z tego co wiem, to dość sporo tych diamentów idzie na takie mistrzostwa.
U mnie też koń z objęciami zaraz padnie a pd 0. Ja myślę, że oni bazują teraz na tym aby wyciągnąć kasę od ludzi, a dopiero potem może coś się ruszy a szkoda bo wg mnie powinny być jakieś zadania z nagrodami 🙂
Ogolnie mozna by zrobic tak zeby grupa hodowlana "produkowala" dobre konie i sprzedawala je diamentowej zebysmy mialy jak diamenty zdobywac... najgorzej tylk z piramidkami bedzie
ogólnie z pkt jest masakra ;/ ja muszę czekać kilka dni aż mi klacz padnie, to wtedy kupię nyxa, mam 3 kupony :/
wiecie co mnie denerwuje, nie dość że tak trudno zdobyć punkty dorastania, to jeszcze konie z objęciami ich nie dostają na rozpoczęcie dnia, więc nie ma co się zbierać ;/
ja to stwierdziłam po pierwszym dniu grania 😎 czy mogę przenieść się do voltopirów? jestem od początku w re-volcie, ale zamierzam oprócz hodowli zdobywać jak najwięcej diamentów, więc myślę, że byłoby to sensowne :kwiatek:
wywalić cię z re-volty, czy na volto nie ma już miejsca?
urodził mi się ogier AQH z pg 656, zaraz dam mu OM i będę blupować.
na voltopirach mamy 2 wolne miejsca, tylko dla zapracowanych 😉 jedno miejsce już dostanie Notarialna zostało jedno miejsce, ale balumal będę musiała przenieść do was, bo ma tylko 173 diamenty, gdzie potem najniżej jest 1251.
Re-Voltowa grupo potrzebuję pokrycia ogierkiem QH jakimś dobrym, ma ktooś? :kwiatek: Jak tak to poprosiłabym oferte dla Arkony, mój nick Alabamka. W sumie nie tak śpieszno bo dopiero ją bede blupować zaraz z objęciami
Dziewczyny jesteście wielkie. Dopiero teraz mogę na spokojnie przysiąść do gry, nastawiłam się na szybkie wkładanie swoich koni do wyzwania a tu wszystkie miejsca już pozajmowane. 😀 :kwiatek:
Ja zrezygnowałam. Mogę oddać konto, nick: koniiiczek. Mam klacz z Zestawem Bonusowym, jakiegoś tam ogierka i klacz z PG 656. I przez przypadek wypisałam się z grupy Re-volta. Jeśli coś z tego konta da się wycisnąć, to przyjmijcie z powrotem.
Ja zrezygnowałam. Mogę oddać konto, nick: koniiiczek. Mam klacz z Zestawem Bonusowym, jakiegoś tam ogierka i klacz z PG 656. I przez przypadek wypisałam się z grupy Re-volta. Jeśli coś z tego konta da się wycisnąć, to przyjmijcie z powrotem.
jak nie znajdzie się chętny, to poproszę konie na rosolowa
a najbardziej tą klacz z zestawem bonusowym i objęciami :kwiatek: