Forum towarzyskie »

Howrse cup - gra

No to ciekawe skąd zdobędę 4 kupon na nyxa :/ to teraz kilka dni będę stała, bo nie mam pkt dorastania, koń z objęciami padł wczoraj. Pięknie...
coraz bardziej żałosna robi się ta gra.
Ciezko jest. wh mnie powinni dac np miesiac na rozkrecenie sie i dopiero zaczac droge do mistrzostw
noo... ja teraz stoję.. bo klacz ma 22 lata, pkt dorastania brak by ją uśmiercić i zdobyć kupon na nyxa :/
Cierpienie - ja jestem jako MidnightDream  jakbyscie mogly mnei zaprosic nudzi mi sie i siedze caly czas na howrse. zarejstrowalam sie 40 min temu i mam 450 diamentow
zaprosiłam 🙂
]Hanulqa drużyny Voltowej już nie ma, jest Re-volta  hodowlana i Voltopiry zajmujące się zdobywaniem diamentów, zastanów się gdzie chcesz być i napisz
a Voltopirach są tylko 2 wolne miejsca, więc proszę o przemyślane decyzje, bo skupiamy się na zdobywaniu diamentów, by być w rankingu na dobrym miejscu i mieć później na mistrzostwa, a z tego co wiem, to dość sporo tych diamentów idzie na takie mistrzostwa.
Nick: Torqoise

Mogę się zapisać do voltopirowej grupy? 😉
U mnie też koń z objęciami zaraz padnie a pd 0. Ja myślę, że oni bazują teraz na tym aby wyciągnąć kasę od ludzi, a dopiero potem może coś się ruszy a szkoda bo wg mnie powinny być jakieś zadania z nagrodami 🙂
]Hanulqa drużyny Voltowej już nie ma, jest Re-volta  hodowlana i Voltopiry zajmujące się zdobywaniem diamentów, zastanów się gdzie chcesz być i napisz

aha...To m oja grupa jest hodowlana....

Ma ktos ogiera AQH z 100 BLUP?
To proszę grupę diamentową. 🙂
Ogolnie mozna by zrobic tak zeby grupa hodowlana "produkowala" dobre konie i sprzedawala je diamentowej zebysmy mialy jak diamenty zdobywac... najgorzej tylk z piramidkami bedzie
ogólnie z pkt jest masakra ;/
ja muszę czekać kilka dni aż mi klacz padnie, to wtedy kupię nyxa, mam 3 kupony :/

wiecie co mnie denerwuje, nie dość że tak trudno zdobyć punkty dorastania, to jeszcze konie z objęciami ich nie dostają na rozpoczęcie dnia, więc nie ma co się zbierać ;/
Ogolnie coraz mniej podoba mi sie ta gra
mi też  😤
ja to stwierdziłam po pierwszym dniu grania 😎
czy mogę przenieść się do voltopirów? jestem od początku w re-volcie, ale zamierzam oprócz hodowli zdobywać jak najwięcej diamentów, więc myślę, że byłoby to sensowne :kwiatek:

wywalić cię z re-volty, czy na volto nie ma już miejsca?

urodził mi się ogier AQH z pg 656, zaraz dam mu OM i będę blupować.
na voltopirach mamy 2 wolne miejsca, tylko dla zapracowanych  😉
jedno miejsce już dostanie Notarialna
zostało jedno miejsce, ale balumal będę musiała przenieść do was, bo ma tylko 173 diamenty, gdzie potem najniżej jest 1251.
sisisax chciała przestać grać? mogę ją wywalić z grupy i na jej miejsce przyjąć balumal?
Możecie mnie zupełnie powywalać, bo nie mam na razie czasu na Howrse i na Howrse cup 🙁
ja mam ponad 3300 diamentów i staram się o więcej, długa noc przede mną 🏇  i nie wiem czy się przenosić, czy zostać na re-volcie? 🤔wirek:
calore, nie, nie chciałam przestać grać.
to musiał być ktoś inny, a nie chciało mi się szukać, sorki! :kwiatek:

ogier aqh, pg 656, blup 66,02 - mogę wystawić krycia.
Re-Voltowa grupo potrzebuję pokrycia ogierkiem QH jakimś dobrym, ma ktooś?  :kwiatek:
Jak tak to poprosiłabym oferte dla Arkony, mój nick Alabamka. W sumie nie tak śpieszno bo dopiero ją bede blupować zaraz z objęciami
Dziewczyny jesteście wielkie. Dopiero teraz mogę na spokojnie przysiąść do gry, nastawiłam się na szybkie wkładanie swoich koni do wyzwania a tu wszystkie miejsca już pozajmowane. 😀 :kwiatek:
U mnie dużo wolnych fly  👀
edit: tzn mam dużo "???" jak wchodzę na twoje wyzwanie 😉
balumal już możecie dodać do Re-volty
Ja zrezygnowałam. Mogę oddać konto, nick: koniiiczek. Mam klacz z Zestawem Bonusowym, jakiegoś tam ogierka i klacz z PG 656. I przez przypadek wypisałam się z grupy Re-volta. Jeśli coś z tego konta da się wycisnąć, to przyjmijcie z powrotem.
Alabamka bo ??? jest jak kto inny niż ty wystawił konia 😉
A ok, to przepraszam, miałam po prostu też tak jak było wolne 🙂

Re-Voltowa grupo potrzebuję pokrycia ogierkiem QH jakimś dobrym, ma ktooś?  :kwiatek:
Jak tak to poprosiłabym oferte dla Arkony, mój nick Alabamka.

edit: I pokrycie dla "Only for the weak" też potrzebowałabym
Ja zrezygnowałam. Mogę oddać konto, nick: koniiiczek. Mam klacz z Zestawem Bonusowym, jakiegoś tam ogierka i klacz z PG 656. I przez przypadek wypisałam się z grupy Re-volta. Jeśli coś z tego konta da się wycisnąć, to przyjmijcie z powrotem.

jak nie znajdzie się chętny, to poproszę konie na rosolowa

a najbardziej tą klacz z zestawem bonusowym i objęciami  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się