Forum towarzyskie »

Howrse cup - gra

Ja poproszę do voltopirów, nick rydon (z małych liter).
Ja także się usunęłam z re-volty, proszę do voltopirów!
ja też bym wolała do voltopirów ale z tego co widzę to już za dużo osób będzie 🙁
słuchajcie, coś czuję, że do hodowli zgłosi się mało osób, więc tak sobie pomyślałam, że pod koniec można znowu trochę pomieszać i do jednej drużyny dać ludzi z największą liczbą diamentów, a na razie mogą oni grać w re-volcie 😉
można tak zrobić później
facellkę już wydaliłam, możecie dodać do re-volty

musicie mi wydalić ChemiK bo nie mogę jej dodać
Moja grupa rozwiązana, czekamy z koleżanką na zaproszenie, Czyli Deni, Spinka666 do grupy Re-volta
Posiadasz 100 206 Equus 🙂

Ja w razie czego mogę z Voltopirów odejść- nie chce mi się już w to grać 😉 Ewentualnie mogę się za hodowlę zabrać.
3.Deni
4. Spinka666

dodałam te osoby.
kto to basia16816? nie odpowiedziała na zaproszenie wczoraj.
facellę zaraz dodam do rv, ChemiK jaki ma nick? jeśli jest w rv to ja go nie znam.
ChemiK ma ChemiK  🙂 ale ona chyba chciała do Voltopirów
jaki nick ma Facella? po wpisaniu tego co tu wyskakuje, że nie ma takiej osoby.
HurricaneMars
mitery0322, na czym ty tak zarabiasz? na kryciach?
flygirl, ja głupia! dzięki! :kwiatek:
No pięknie. Zaraz mi koń padnie, a nie ma 35 lat i nie będę miała kuponu. 😵
Dziewczyny z voltopirów!!!!
dostałyśmy 1 wyzwanie od kogoś z Czech 🙂
co prawda za 5 diamentów.

Wybierzmy najlepsze konie z grupy które wystąpią.
Podawajcie najlepszego konia jakiego macie i w czym jest najlepszy.
Mnie jakaś Francuzka wyzwała. 😉
Cirilla - skoki (wygrane 69 zawodów, 50 - drugie miejsce, 38 - trzecie), umiejętności 838,92 - więc z checią zgłoszę do skoków.

Kto z hodowców przejmie mojego ogierka? Najlepiej ktoś z PD, żeby go już rozwijać, mam już sprzedaże bezpośrednie.
flygirl, a nie masz w zapasach orchidei ?
Fadro - Skoki przez przeszkody - 714um - 93 zwycięstwa  72  drugie miejsca 😉
Watrusia już nie, zużyłam 🙁

Poprosiłam o wsparcie drużynę, wy wtedy dostajecie wiadomość czy jak to działa? 👀
to zobaczcie co jest wolne i zapiszcie najlepsze konie swoje, poprosiłam właśnie o wsparcie drużynę.
Moja klacz poszła na wyzwanie do flygirl - prośba o wsparcie pojawiła się na liście zawodów.
Cierp1enie możesz zanulować tego mojego konia z kłusa? Wstawię go do skoków. :kwiatek:
cierpienie, przez przypadek wrzuciłam swojego konia do ujeżdzenia więc jak uważasz możesz go usunąć albo zostawić, bo chciałam do skoków ale jakoś nie mogę go dodać  🙁
skoki już są pełne
to brakuje mi konia do ujeżdżenia i kłusa
jak anuluję te 2konie

edit: konie usunięte
także kto ma dobrego konia z ujeżdżenia i kłusa to może się zapisać 🙂
wyblupowałam klacz startową i chciałam pokryć, ale publiczne drogie. ma ktoś sensownego ogiera i wystawiłby mi prywatne krycie? mam aqh, ale nie musi to być ta sama rasa.

Ja mam ogiera aqh z blupem ok. 50 jeśli cię interesuje
Ja póki co, męczę się z zadaniami. Mógłby mi ktoś pomóc z zadaniem 28? " Zaopiekuj się Narusa i połóż go spać". Znaczy, wszystko ładnie, zajęłam się, spać położyłam i postarzyłam, normalnie, punktem i nic. Czyli, że muszę czekać te 5gozin, aby zaliczyło mi się zadanie? ;/
Brakuje mi jednego konia do kłusa  :kwiatek:
asds, jakie pg?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się