Forum towarzyskie »

Howrse cup - gra

flygirl - niestety.. jedynie szczęście, że wygrasz. Mój stanął na tych 81 i koniec... dalej nie ruszy, a ma już 33 lata :/
Urodził mi się ogierek z PG 656 i umioejętnościami 132.12. Dawać mu objęcia i próbować wygrywać zawody czy poczekać na klaczkę?
To mój ma 655.92 czyli minimalnie mniej to może lepiej na klaczkę czekać? 👀
Pomóżcie bo wciąż tego nie ogarniam. Kiedy muszę zaźrebic klacz aby potencjał genetyczny źrebaka był większy niż 518?  🤔  😀 
watrusia- ale macie tylko 5tys diamentów na 4 członków, to mało. My mamy 30tys. Średnia na osobę to 4 tys diamentów.
Kurczę, zostało mi tylko 3700eq, a mam klacz gotową do krycia... :/ Kiepsko. Jest jakiś sposób na zarabianie kasy? Czy oprócz zawodów nie ma?
krycia dobrym ogierem
własnie dlatego że jest nas tak mało, więcej osób to więcej diamentów, sama przecież ich mi uzbieram, Kurcze bez sensu, chciałam dojść do jakiejś grupy, to nie było żadnej, tylko ta pełna Re- voltowa, założyłam grupę,  źle bo mało osób, chce żeby dołączyć do innej , źle bo mało mało diamentów, , bez sensu, powoli się zniechęcam  🤔
Cierp1enie krycie odpada, bo nie mam dobrego ogiera :/ No i 3 PD.
Ja kupiłam kupon i dołożyłam sobie 40000 equus, bo inaczej to ciężko by było, zwłaszcza z tymi opłatami za oźrebienia.

Właśnie urodziła mi się klaczka 657.28, ale nie mam jak ją blupować. Ani PD ani OM. 🤔
Watrusia, ja mogę was przyjąć, ale jednak jak mamy coś wygrać to musimy się poświęcić, bo takie granie byle grać to nie ma sensu i mogę sobie wrócić na howrse.pl i tam wydawać pieniądze na kupony i całą pracę na zajmowanie się końmi.

Ja mam prawie 9000diamentów, dziewczyny też mają dużo. Mamy 2 osoby które zalegają trochę  😉 i nam ranking psują  😁
bo im więcej osób, tym bardziej spada się w rankingu. Wczoraj mieliśmy już 102 miejsce, doszły nowe osoby, które mają ok 1000diamentów i spadliśmy na 160miejsce, a tylko 25 najlepszych drużyn dostaje nagrody.

I nie chodzi tu o te krycia, tylko o diamenty, by mieć ich jak najwięcej, bo przyjdą Mistrzostwa, za które płaci się diamentami, to nie będziemy mieli za co brać udział.

Howrse Cup - gra firmy Owlient
Posiadasz 341 387 Equus  😅
Ciep1enie, skąd tyle kasy? 😲 Ja mam jakieś 12 000 equus 😁
Cierp1enie chyba nigdy nie zrozumiem, jak Ty to robisz 😲

Naprawdę nikt z naszej drużyny Re-Volty nie ma jeszcze ogiera ze 100BLUP?
Woo Cierp1enie szalejesz z tymi Equus. W grupie Re-volta jest podobnie większość widzę ostro gra ale kilka osób ma bardzo mało diamentów  🙁  Myślę, że może z biegiem czasu spora część konkurencyjnych grup przestanie grać i może podskoczymy w rankingu 😀 CzarownicaSa ja mam ogierka ale anglika niestety klacz ma tylko 60  😕
CzarownicaSa, ja mam ogiera z BLUP -63, ale ma PG 657,28 więc i tak PG się podniesie 😉
Nie ma ktoś warunków, żeby zająć się tą moją klaczką?
olciiik a trenujesz go? Czy na razie taki zostaje? Bo dobrze by było kryć przynajmniej z dodatnim BLUP.
Ja mam z dodatnim, ale ma mniejsze PG niż ten olciiik.
Woo Cierp1enie szalejesz z tymi Equus. W grupie Re-volta jest podobnie większość widzę ostro gra ale kilka osób ma bardzo mało diamentów  🙁  Myślę, że może z biegiem czasu spora część konkurencyjnych grup przestanie grać i może podskoczymy w rankingu 😀 CzarownicaSa ja mam ogierka ale anglika niestety klacz ma tylko 60  😕

wątpię, że podskoczymy bo jak tam jeden użytkownik ma 47tys diamentów, to co to jest, jak u nas dużo ma po zaledwie 1000??

CzarownicaSa, chciałabym mu podnieść BLUP, ale zostało mi tylko kilka pkt dorastania, które sobie chcę zostawić na jutrzejsze pokrycie 🙁
Wiecie co pomyślałam...

może zrobimy 2 grupy

Re-volta
i Voltopiry tak jak jest, tylko pozmieniamy członków.
Do jednej grupy damy wszystkich tych użytkowników, którzy z zapałem walczą o diamenty, a w drugiej grupie będą Ci co będą rozmnażać klacze i dawać pokrycia ogierami.
Co o tym myślicie??
O, mi by to pasowało. Bo siedzenie i zdobywanie diamentów mnie nudzi, a w prowadzeniu hodowli mam większe doświadczenie.
Cierp1enie, wiem że chodzi o diamenty, niestety nie mogę siedzieć cały czas  w grze, teraz mam kobyłkę z OM , wiec ruszam do boju ze zdobywaniem diamentów.
Ten twój pomysł nie jest głupi 🙂
myślę że to byłby całkiem niezły pomysł 🙂ale to tylko moje zdanie 🙂 Ja spadam będę ok 22 więc gdyby coś się pozmieniało to mogę należeć do grupy zdobywającej diamenty 🙂
Zasnatówcie się czy naprawde nikt nie chce mojego konta skoro sisisax3 go nie potrzebuje😉 szkoda mi odchodzić z grupy i zaprzepascić to co juz mam.
A mam 5 koni w tym jeden z potencjałem 543.83, klacz 100BLUP (araby) i 2971 diamentów.
popieram Cierp1enie - zajmuję się grupą re-volta, więc poprzyjmuję ludzi, tylko musicie kogoś innego wyznaczyć na administratora. no chyba, że re-volta będzie od hodowli i nie będzie trzeba tych diamentów zdobywać, to zostanę i zajmę się ośrodkiem, żebyście mogły konie tanio wstawiać, mieć marchewki i prysznice, bo ta cała reszta mi się nie podoba i miałam usuwać konto 😉
zróbcie najlepiej listę na forum, bo znowu kogoś pominiemy 😉
dobra, to jak każdemu się podoba to robimy tak

re-volta - hodowcy
voltopiry - diamenty i wyzwania potem.

kto do jakiej grupy

Re-Volta
1.

Voltopiry
1. Cierp1enie

kopiujcie listę i dopisujcie się gdzie chcecie być, potem pozmieniamy osoby.
Re-Volta
1.

Voltopiry
1. Cierp1enie
2. Aniapa - o ile mogę 😉

Edit:
Ale wyjaśnijcie mi, jak to do końca widzicie - grupa hodowców "przygotowuje" konie z dobrymi wskaźnikami dla grupy "diamentów"? Bo przecież żeby wygrywać w zawodach i zdobywać diamenty trzeba mieć coraz lepsze konie...
Re-Volta
1.

Voltopiry
1. Cierp1enie
2. Aniapa - o ile mogę  😉
3. Alabamka
Re-Volta
1. CzarownicaSa

Voltopiry
1. Cierp1enie
2. Aniapa - o ile mogę wink
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się