To i ja się przypominam- Kermitek 😀 Na pewno będę miała czas do 6 sierpnia, a jak potem to zobaczymy 😁 Z raz dziennie pewnie wejdę, żeby konie i treningi ogarnąć 😉
ja chcę do aqh, mieszańców pewnie nie ogarnę, żeby to sensownie wyszło 😁 i oczywiście będę jako xofkate 🙂 a możemy się rejestrować o północy naszego czasu? bo w sumie mogę posiedzieć, co mi szkodzi. popatrzę jak to działa i rano szybciej mi pójdzie 😉 o ile serwery nie będą oblężone taką ilością chętnych 😁
calore jeśli będzie się można rejestrować to puścisz mi linka do strony Howrse Cup? 😉 Chyba też będę dziś dłużej siedzieć, to mogę się zarejestrować od razu po północy 😀
czemu jak u mnie była 21:51 to wiadomość Czarownicy była wysłana o 21:52? 😁 Czarownica znowu wyprzedza system 💃 a nie ma już linka do tej strony? jak to będzie, zarejestruję się i tyle? mam słać zaproszenie do grupy? grupy jeszcze nie ma przecież. kto się w końcu tym zajmie? ktoś z testerów?
kujka - www będzie jak się okaże może o 00😲0 a jak nie to 00😲0 ale czasu międzynarodowego, jako że to gra w której grają wszystkie państwa na raz. Na razie nie wiadomo jaki będzie adres, bo chyba nie ten sam co testowy.