Forum towarzyskie »

Abdo Gain- hit czy kit?

Jak w temacie: ktoś ma, używa? Jak wrażenia? 🙂

Tłumaczę o co chodzi: abdo gain jest to przyrząd do ćwiczenia mięśni brzucha, wygląda tak:

[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRUr7Ih832xcQJaVL_Tk1T5KLVaq1iBFsUVB4ypz35nYvb6gvlc5JMhECN6NA[/img]

Oglądałam to wczoraj w Decathlonie- nie wyobrażam sobie jak na tym ćwiczyć, ja usiadłam i starałam się nie przewrócić ;o) Koszt takiego "cudeńka" w Decathlonie to 130zł. Hit czy kit?  😀
He?  🤔 To nie to samo co usiąść na podłodze?
Generalnie idea jest taka, że to ma na dole taki gumowy, półokrągły element i przez to jest niestabilne- trzeba ciągle balansować ciałem żeby się nie przewrócić a mięśnie brzucha są w tym czasie napięte +przy zakupie dostaje się listę ćwiczeń. Co nie zmienia faktu, że wciąż jest to kawałek plastiku za 130zł  😁 ciekawa jestem czy może ktoś z voltowiczów używa  😉
wygląda na drogą miskę na owoce 😁
Podobne ćwiczenia na mięśnie brzucha wykonuje się podczas ćwiczeń calanetics. Zarąbiście poprawiają kształt brzucha. I nie jest potrzebne nic prócz samozaparcia.
nie jest potrzebne nic prócz samozaparcia.

a gdzie to sprzedają?
[quote author=tunrida link=topic=88531.msg1443955#msg1443955 date=1340800156]
nie jest potrzebne nic prócz samozaparcia.

a gdzie to sprzedają?
[/quote]

lubię to  😀
Sprzedają w pakiecie z wczasami w ciepłych krajach kiedy trzeba wskoczyć przymusowo w strój kąpielowy i które to wczasy wykupujesz OBOWIĄZKOWO wraz z pięknym, przystojnym facetem w którym się zadurzyłaś.
działa  😁
obawiam się, że ogurka nie zainteresuje piękny, przystojny facet  😕  😁
no to ma problem  😜

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się