Już nie będę zmieniała, bo dużo osób wzięło udział. Czas leci, trzeba wpisywać "w górę" w latach granicznych i zrzucić pychę z serca. 30-40 miałam rozdzielić na mniejsze, ale jakoś tym osobom pod 40 chciałam udział umilić. :kwiatek:
Jeśli macie skończone 20 (ew. brakuje Wam 3 mies.), to 20-30, jeśli brakuje Wam powiedzmy więcej niż 3 miesiące do 20, to kliknijcie 15-20 😉 Ja jestem równiutko pomiędzy 20-30.
Nie no, mi chodzi o taką 12/13 lat. TAkiej tu pełno. I gybym ja sobie mogła zaznaczyć 10-15 to bym się aktualnie zesrała ze szczęścia. I przepraszam z góry za niezwykle śmierdzące porównanie.
Może dlatego, że jest środek tygodnia, wczesna godzina a ankieta działa dopiero od dzisiaj 😉 Dzieciaki w szkołach to nie wypełniają ankiety, studenci się obijają i wypełniają a starsi siedzą w pracy na r-v 😁
[quote author=Ktoś link=topic=88523.msg1443481#msg1443481 date=1340784308] z dużą przykrością kliknęłam przedział 30-40,bo 30 mam już skończone 🙁[/quote]
Haha, no ja tak właśnie też z przykrością stwierdziłam, że może i się czuję na 15 ale to już chyba nie ten przedział wiekowy 😉
Wrrr.... To ankieta według mojego spojrzenia na świat. Każdy może zrobić inną. Ja tak grupuję sobie w głowie: dzieci, młodzież, dorośli młodzi ludzie , bardzo dorośli i.... bardziej dorośli.