Smarcik, ja nie mam w znajomych organizatorki a wyświetla mi się wydarzenie, mamy wspólnych znajomych ale gdyby nie było publiczne to i tak by się nie wyświetlało. A przez ten link działa? https://www.facebook.com/events/490091574341589/
Kochani ! Konik byl ogladany dzisiaj. Jutro ma przyjechac z weterynarzem i parwdopodobnie go zabierze. Mamy tez kilku chetnych na ogladanie jutro, wiec konik powienien znalezc dobry dom. 🙂 Termin zostal przedluzony o 6 dni, takze mamy wiecej czasu. Jak tylko bede wiedziala jakies konktery to oglosze to na forum ! 🙂
to ja idę spać spokojnie, bo wstaje o 4 😎 a jutro spróbuje dowiedzieć się czy konisko zostało zakupione i dam znać ! chyba, że Sareja będzie miała szybciej jakieś wieści !
matko...wyglada jak moj w chorobie... chętnie byśmy wzieli, znajomy gdzie trzymam konia mial w planach kupic/wykupic jeszcze jakiegoś...ale przez odległość odpada... 🙁
nie odzywałam sie w temacie bo...zamurowało mnie. Ten kon stoi baaardzo blisko mojej stajni. Nie mogę go wykupic , sama mam już 6 koni i 6 pensjonatowych ale po przeanalizowaniu sprawy służę w razie potrzeby jako DT. Mam nadzieję ,że Ktoś go wykupi ale jesli bedzie potrzeba szybkiego "wydostania" go stamdąd, podkarmienia, wezwania weta- proszę służe pomocą.
Witam wszystkich🙂 dziś jedziemy po konia z przyczepą... będzie miał dobre warunki i będzie dobrze traktowany. wczoraj byłam ze znajomą u niego. widok straszny... konik wychudzony... zresztą na zdjęciach widać.
tak, na pewno 🙂 zdjęcia będą za jakiś czas na pewno. chętnie przyjmę jakiś drobny sprzęcik, jeśli ktoś ma jakiś nieużytkowany. to mój pierwszy koń i na razie nic dla niego nie mam, początki mogą być ciężkie... tym bardziej, że wymaga zadbania, kowala, weterynarza... ale damy radę 🙂
Mulan jesli byłabys popołudniu (po moim powrocie z pracy) to mogę osobiscie przekazac Ci pare rzeczy dla konia. Jesli zas się miniemy to podaj mi adres gdzie można to wszystko przesłac.