Forum konie »

POTRZEBNA pomoc w wykupieniu konia od handlarza !

a facet ma inne konie? tez tak wygladaja? gdzie to jest dokladnie? znam osobe ktora chce kupic arabka
Smarcik, ja nie mam w znajomych organizatorki a wyświetla mi się wydarzenie, mamy wspólnych znajomych ale gdyby nie było publiczne to i tak by się nie wyświetlało. A przez ten link działa? https://www.facebook.com/events/490091574341589/
mi nie działa🙁
mi również nie.
mi się z każdego linku wyświetla  😉

jestem dobrej myśli  🙂 są już na 99% dwa domy tymczasowe. teraz kwestia zebrania kasy

Smarcik i Anill napiszcie mi na PW swoje dane to was zaproszę do znajomych !
Jaka bidula  🙁 Jak będzie jakaś zbiórka, to ja się też dorzucę

edit to może pożyczyć kasę od Arimony, a potem zrobić zrzutę  👀
3mam kciuki za tego przystojniaka, arab chwyta za oko, mam nadzieję że wszystko się uda i znajdzie kochający dom!
Jesli sie zgadzacie na zrzute, to ja moge pozyczyc na pewno (zwlaszcza ze mysle ze za 1,5 go na pewno zabierzemy).

zduska
moze mi sie cos uda z DT, albo nawet stalym ,bo sie jeszcze odezwalam do tych znajomych, i cos mysla tam.
Ciekawe ile facet zszedł by z ceny biorąc pod uwagę,że koń w kiepskim stanie. Swoją drogą...takich ludzi to  😀iabeł:
Ja się dorzucam na bank, bidula łapie za oko  😕
Dodalam link tego tematu na mojego fb, moze ktos sie zainteresuje 🙂 

jesteście kochani  :kwiatek:

trzeba ustalić co robimy, czy zrzuta czy ktoś kupuje dla siebie.
czyli mamy toretycznie już propozycję 3 DT.

Jak coś ustalę z dziewczynami to od razu napiszę ! Ja sama dorzucę do chłopaka, bo ma przesympatyczny pyszczek  😉
Ja oprócz forsy moge dorzucić coś ze sprzętu nowego, jakieś szczotki, kantary, uwiązy, witaminy czy co tam potrzebne, dawajcie znać 😉
To dawajcie znac co i jak.
Kochani !
Konik byl ogladany dzisiaj. Jutro ma przyjechac z weterynarzem i parwdopodobnie go zabierze. Mamy tez kilku chetnych na ogladanie jutro, wiec konik powienien znalezc dobry dom. 🙂 Termin zostal przedluzony o 6 dni, takze mamy wiecej czasu. Jak tylko bede wiedziala jakies konktery to oglosze to na forum ! 🙂
to bardzo dobre informacje !!!  💃
to trzymam kcuiki zeby sie udalo!
no takie ladne zwierzatko powinno zybko znalesc dom. 
to ja idę spać spokojnie, bo wstaje o 4  😎 a jutro spróbuje dowiedzieć się czy konisko zostało zakupione i dam znać ! chyba, że Sareja będzie miała szybciej jakieś wieści !

jeszcze raz dziękuję za zaangażowanie  :kwiatek:
matko...wyglada jak moj w chorobie...
chętnie byśmy wzieli, znajomy gdzie trzymam konia mial w planach kupic/wykupic jeszcze jakiegoś...ale przez odległość odpada... 🙁
nie odzywałam sie w temacie bo...zamurowało mnie. Ten kon stoi baaardzo blisko mojej stajni. Nie mogę go wykupic , sama mam już 6 koni i 6 pensjonatowych ale po przeanalizowaniu sprawy służę w razie potrzeby jako DT.
Mam nadzieję ,że Ktoś go wykupi ale jesli bedzie potrzeba szybkiego "wydostania" go stamdąd, podkarmienia, wezwania weta- proszę służe pomocą.
Witam wszystkich🙂
dziś jedziemy po konia z przyczepą... będzie miał dobre warunki i będzie dobrze traktowany. wczoraj byłam ze znajomą u niego. widok straszny... konik wychudzony... zresztą na zdjęciach widać.
mulan Czyli już 100 % ?
mulan, to super... czekamy na zdjęcia jak dojdzie do siebie 🙂 powodzenia
Super, trzymam kciuki, żeby się wszystko udało!  😅
tak, na pewno 🙂
zdjęcia będą za jakiś czas na pewno.
chętnie przyjmę jakiś drobny sprzęcik, jeśli ktoś ma jakiś nieużytkowany. to mój pierwszy koń i na razie nic dla niego nie mam, początki mogą być ciężkie... tym bardziej, że wymaga zadbania, kowala, weterynarza...  ale damy radę 🙂
Mulan swietnie 😅  Czekam na zdjecia, ten kon bedzie piekny, zycze Wam z calego serca powodzenia! :kwiatek:
mulan super wieści  💃 Fajnie, że znalazł dom i dobre ręce  :kwiatek:
Mulan jesli byłabys popołudniu (po moim powrocie z pracy) to mogę osobiscie przekazac Ci pare rzeczy dla konia. Jesli zas się miniemy to podaj mi adres gdzie można to wszystko przesłac.
Strasznie sie ciesze, ze udalo mi sie znalezc mu dom 🙂
Zainspirowalam sie ta sytuacja !
Strasznie sie ciesze, ze udalo mi sie znalezc mu dom 🙂
Zainspirowalam sie ta sytuacja !

Do czego ?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się