Lotnaa, Ewentualnie zostaje Ci pkp do Łodzi Kaliskiej i prosto z Łodzi prujesz na Grotniki... Ja na szczęście mam bezpośredni pociąg i w 30 minut jestem w stajni 🙂 A do Kaliskiej też nie mam daleko. Więc jakby ktoś jechał do Łodzi to mogę pomóc 🙂
Szkoda że akurat w tym czasie jest spotkanie ,Ja mam ponad 300 km, ale to nie jest takie ważne ale mamy właśnie w tym czasie Hubertusa i jest przewidywana 500 osobowa widownia i nie mogę zawieś naszego stowarzyszenia koniarzy .
Ale życzę wam udanej zabawy i czekam na relacje i jakieś fotki.
Jeżeli ktoś z okolic Lublina miał by jedno wolne miejsce w samochodzie to ja z wielka chęcią 😀 No chyba że bym znalazła busa jadacego w tamte strony, w co watpie 🤣 ale już zerkam do google może coś się znajdzie 😉
Łoooo jak fajnie, zlot voltopirów... ale raczej nie mam szans się pojawić. Poza tym nikogo z Was nie znam a taki gówniarz jak ja sam się tak daleko nie dostanie.
Jestem chętna, jakby co 😉 na 50% bo musze z szefowa pogadac na temat wolnego pt i sob 🙂 Ramires, widzialam Cie dzis znow! I sama bym jechala pociagiem z Pń wiec jakby co możesz pomyslec 😉
Ramires- Ja za re-volty / voltopirów znam tylko 4 os. 😡 Ale przecież po to są zloty aby się poznać , czyż nie 😀 ? Jak przekonam rodziców że nikt mnie nie zje, i znajdę busa to może do Was dołączę 😀
Ramires, ja osobiście też nikogo nie znam i chyba czas najwyższy to zmienić. A dzięki Gniadoszce mamy szansę się spotkać w samiutkim środku Polski, więc nikt nie może powiedzieć że ma za daleko 😁