Dziewczyna miała wypadek nieszczęśliwy na koniu, niestety już nie będzie chodzić... Przyjeżdża nadal odwiedzać konie do agroturystyki moich znajomych, to Oni postanowili jej pomóc, jeśli ktoś może sie dołączyć to bardzo proszę, wiecej info jest na podanej stronie facebooka.
O, widywałam Sandrę na imprezach jeździeckich, była też szkolona przez mojego obecnego trenera, dzięki czemu zamieniłam z nią kilka pw i wydaje się być bardzo pozytywnie nastawioną do życia dziewczyną. Życzę jej wszystkiego najlepszego i dołączę się chociaż z symboliczną złotówką do akcji.
Kochani, dzięki za każdą złotówkę, która została przekazana. Niestety skuter musi być zakupiony droższy niż sie spodziewaliśmy, na ten za 2 tysiące zł. Sandra jest za ciężka. Jeśli mażecie przesłać informacje o Sandrze do znajomych, a Ci są wstanie zrezygnować z 4 piw (bezalkoholowych) podczas oglądania meczu i przekazać równowartość czyli 10 zł. to proszę POMAGAJCIE 😅
Dzięki dziewczyny :kwiatek: A to ze stronki od dziewczyny, która jest "kierownikiem" konta:
Barbara Korczyńska
Witam wszystkich 🙂 Bardzo dziękuje wszystkim 34 osobą za wpłaty !!!!!!Mamy już połowę zakładanej sumy na skuter który pasuje na Sandry potrzeby.Proszę o dalsze zaangażowanie 🙂 Ja też proszę magiczna re-volto działaj. Sama dodam, że udało mi się zaangażować też innych miłośników koni - tym razem mechanicznych i za tydzień na ich imprezie klubowej będę zbierać pieniądze. Sama mam takie ciiiichutkie marzenie, że jeszcze w te wakacje Sandra będzie pomykać na swoim skuterze.... taka ze mnie niepoprawna marzycielka.. 🤣
Kochani to dla Was od Sandy: Dziękuje wszystkim wspaniałym osoba które przyczyniły się do spełnienia mojego marzenia dalszego bytu w stajniach i przy koniach. Jestem głęboko wzruszona postawa wielu osób które odmówiły sobie piwa zwłaszcza w tym ciężkim piłkarskim okresie. Panowie jesteście wspaniali . Specjalnie dla was zakończyliśmy już akcje abyście mogli godnie świętować wejście polski do grupy (bo innej opcji nie przyjmujemy). Dziękuje bardzo mocno koniarzom, którzy najlepiej rozumieją moją pasje i wiedzą że ciężko jest żyć bez koni jeśli tak mocno je się pokochało. Wszystkie osoby które chcą mnie zobaczyć śmigającą na tym cudeńku zapraszam już niebawem na mój profil 🙂🙂 Jeszcze raz dziękuję - teraz życie nabiera barw 🙂🙂