Forum towarzyskie »

Wyślij komuś drzewo - czyli akcja Trójki

Jest końcówka akcji trójki, fajna sprawa dla osób które mają chęć i miejsce do posadzenia drzewa. Nie będę już pisała dokładnie w czym rzecz, odsyłam do linka
http://naszpark.pl/pioseki-czyli-drzewa-przebojow/
Można wysłać sobie, można wysłać komuś.
Chętnie kliknę że komuś wysyłam, potrzebne dane następujące
imię
nazwisko
mail
telefon

No i chętnie też przyjmę drzewko bo mam gdzie sadzić 😁
sznurka, jak to wygląda z kosztami, np. przesyłki?
Też mam gdzie sadzić!
Z tego co wiem, jest to całkowicie darmowe!
Odbiera się jedynie w danych paczkomatach.
Sama zamawiałam, ale jeszcze nie odebrałam.. a zamawiałam jak było 5 drzewek do wyboru  😁
No to wysłałam rodzicom, mają gdzie sadzić 🙂
Szkoda, że nie ma owocowych 😉 Mnie kusiło ale perspektywa dodatkowego grabienia liści mnie odstraszyła 🙂 Jednakże akcja super.
ktoś ma chęć mi wysłać😀?
sznurka, a jest jakis limit? Wyslalam dwa - po jednym na kazdego rodzica 😉 Jesli nie ma to Ci chetnie wysle.
ja Ci moge wyslac sznurka tylko wal dane na pw 🙂
Jeśli mogę więcej niż dwa, to też mogę komuś wysłać.

jak ktoś chce bym mu wyslala czekam na pw z danymi
wpisalam dane i napisalo ze limit 2 sadzonek zostal przekroczony  🙁
uuu to lipa
edytuję zatem

btw po rejestracji w serwisie paczkomatowym wyswietla mi ze nie moge wybrac chwilowo tego paczkomatu 😲 a to jedyny w moim miescie 😲
sznurka, to niech lepiej ta chwila szybko minie, bo leci buk ode mnie 😉 W sumie od mojej siostry, bo ja już dwa puściłam.
Edit.
Klops. Siostra, która żadnego drzewka nie zamawiala też nie może wysłać. I też ma informację, że wysłała już dwa i ma dać szansę innym. Sznurka, może to jest tak, że wyslac można dwa i tylko dwa dostać?
A taki mało Off Top:

Czy ktoś z Was jest próbko/gadżeto maniakiem? Przyznam się, że ja właśnie tak. I brakuje mi tu na forum takiego tematu.
Lubię zdobywać darmówki  😍
sznurka ode mnie leci buk, więc kombinuj kombinuj 😉
monisiaxp, ja od czasu do czasu mam fazę, ale wybredna jestem i łapię to, co albo mi się faktycznie przyda, albo jest pełnowartościowym przedmiotem 😁
może by i tu tworzyć taki temat hm?
dzięki, paczkomat dalej każe mi się cmoknąć

monisiaxp, znasz streetcom?
Znam tylko z reklam, ale nie korzystałam :]
oo...ja też chętnie przyjme i wyśle drzewko.
kto chętny? 🙂
Jak szybko przychodzi email o wyborze paczkomatu?
Mi przyszedł po 2 minutach.
monisiaxp o ile pamiętam przewijał się tutaj kiedyś taki temat 🙂
Ta akcja z drzewami jest nadal aktualna?
JARA, już nie.
Na pudełku z sadzonką napisane jest, że na stronie naszpark.pl poczytam jak zasadzić moje drzewo. A na stronie nic nie widać 🙁
Jak sadzić buk? I najważniejsze, jak posadzę go w ogrodzie, to nie przesadzę? To leśne, ogromne drzewo : P

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się