Forum towarzyskie »

Re-voltowe plenery foto

Zachęcona pozytywnymi rekacjami w kąciku fotografii chciałabym Ws zaprosić na plener foto jaki planuję zorganizować 🙂
Miejsce: Wyśmierzyce-Grzmiąca, 80 km od Warszawy (kierunek: Kraków)
Dojazd: samochodem, z Warszawy ok. 1,5 h (70 km drogą dwujezdniową, w tym ok. 50% trasą ekspresową)
Termin: do ustalenia, wstępnie mogę zaproponować 8.06.2012, pierwszą połowę lipca 2012, drugą połowę sierpnia 2012
Obiekty foto: konie zimnokrwiste ok. 30-40 szt, pasące się w trybie naturalnym, na nadrzecznych pastwiskach, liczne "oczka wodne" jako bonus 30-40 krów 🙂, udostępniam także 5 klaczy rasy angloarabskich, trzy z nich pracują pod siodłem, grzeczne i przywyczajone do wszlekiej maści "udziwnień"

Dalsze warunki do omówienia, w zależności od liczby osób 🙂 Jestem otwarta na propozycje 🙂

ooo fajny pomysł  😀 ja bym była jak najbardziej za. tylko nie wiem jak z terminem- 9.06 foce na ślubie. Na początku lipca również
Terminowo jestem raczej elastyczna. Teraz jest bardzo ładnie np., zieloniutko i w ogóle, a w lipcu ze względu na specyfikę pracy mogę nie mieć nawet wolnej jednej niedzieli.
Tak czy siak zachęcam 🙂
Ja byłabym chętna. Tylko nie wiem, jak będzie z dojazdem. Jest może jakiś autobus?
Ja najprędzej widzę się na tych plenerach sierpniowych no i ten dojazd... Bez auta ciężko pewnie 🙁
Do Białobrzegów, 10 km od nas dojeżdżają co ok. godzinę autobusy pośpieszne (z dw. zachodniego) 🙂
nie ..,,Re-voltowe plnery foto " tylko plenery  😉
Jestem jak najbardziej za! tylko od 2.06 do 9.06- jestem w Berlinie, potem cały lipiec w Rakowcu, ale koniec czerwca i sierpień super. Miałabym prawdopodobnie dwie chętne osoby.  😅

Żeby nie było- też z re-volty, ale as. na pewno nie zajrzy do tego wątku dopóki jej nie powiem, że taki istnieje  😁
dopisuję się do listy.
To na tyle blisko, że dam chyba radę dojechać
To może tak umómy się wstępnie na sierpień 2012 🙂 ?
Ja będa miała wtedy więcej czasu na organizację, a pogoda w sierpniu zazwyczaj pewna i światło też zazwyczaj takie 🙂 Jesli się spodoba, to wtedy zaklepiemy sobie wiosnę 2013 🙂
tak tak, ja też się piszę na sierpien 2012  💘 I być może uda mi się zorganizować parę osób  😁
Ja wstępnie jestem chętna, ale u mnie wszystko jest ruchome =)
i każdy z was już zapomniał że był podobny temat i miał nawet sporo stron i jakoś zamilkł
http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,72710.0.html
Ja również bym sie wkreciła 🙂
i każdy z was już zapomniał że był podobny temat i miał nawet sporo stron i jakoś zamilkł
http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,72710.0.html

Stiepan zniknął to i kontunować tematu nie ma po co.
Nakręcił temat i tyle go tu widziano. Może się coś stało - nie wiem, nie wnikam.
Amara proponuje plener u siebie a to trochę zmienia sytuację.
Podsumowując. Wpadnę tutaj jakoś w lipcu z terminem i dokładnymi warunkami 🙂 Jesli ktoś indywidualnie chce przyjechać wcześniej, to oczywiście zapraszam 🙂

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się