Ja dziś myłam po rozjaśnianiu - kupiłam ostatnio wosk miód z Beauty Formulas, wyglądał zachęcająco, substancje nawilżające, miód, pyłek pszczeli (?), ale ja laik jestem. Po próbie na włosach jestem bardzo zadowolona, ale jestem ciekawa, co powie ktoś znający się na składach? Wydaje się, że moje włosy polubiły ten wynalazek 😀
Aqua, Ceteryl Alkohol, Cetrimonium Chloride, Cetyl Alkohol, Mel (Honey), Parfum, Citric Acid, Hydrolyzed Collagen, Methylparaben, 2-Bromo 2 - Nitropropane-1,3-Diol, Pollen Exstract, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, CI 19140, CI 15985
Mam w szafce Kaszmir z Provit-u, zastanawiam się, czy ujdzie jako ostatni etap na zabezpieczenie końcówek? Nie ma alkoholu w składzie, silikony owszem, ale naturalne ekstrakty też:
Aqua, Cyclopentaslioxane, Phentyl Trimethicone, Polyquatrnium-16, Dimethiconol, Hydrolyzed Sericin, PEG-12 Dimethicone, Hydrolyzed Keratin, Phantenol, Cetrimonium Chloride, Lactic Acid, Parfum, Benzophenone-4, CI 16035, Benzyl Slicylate, Amyl Cinnamal, Limonene, Citronellol, Linalool, Geraniol, Citral
Jest tu coś dobrego?
A z Provitu używał ktoś tej maski:
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=41995Ma same entuzjastyczne recenzje, ciekawa jestem, gdzie ją można kupić.
Zaczyna brakować mi miejsca w szafce w łazience 😵