Forum towarzyskie »

Włosomaniaczki, czyli walka o piękną grzywę (świadoma pielęgnacja)

Ja testowałam jeszcze papaję ale pomarańcza bije ją na głowę, szkoda tylko że kosztuje więcej niż pozostałe wersje.. dlatego jak wczoraj zobaczyłam, że jest w promocji to od razu wrzuciłam do koszyka.
kujka,  tylko to
sznurka, sorry, nie doprecyzowalam - chodzili mi o maski. Moze ta do suchych i zniszczonych? W super pharmie są po taniości wystawiane czesto.
kujka, nie mam, bede musiałą jutro kupic
chyba ze znajde cos w necie

cos z kallosa jest?
myslałam o keratynowej

Sznurka, ta maska => http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=37980 jest ponoć turbo nawilżająca, czaję się na nią chyba od roku i mi wiecznie nie po drodze, ale może po nowym roku sobie sprawię.
Czy w Waszych Rossmanach jest szampon HIPP? Nie mogę go od tygodnia upolować, byłam wprawdzie w dwóch Rossmanach i w żadnym nie było, więc zaczęłam się niepokoić.. wycofali go..?

Kupiłam w zastępstwie szamponową Alterrę z granatem i jak dla mnie super, już w czasie mycia nie mam splątanych włosów (a przy grzywce mam taki słaby punkt, wieczny kołtun tam się robi, dopiero tona odżywki bezpośrednio na to miejsce pozwala na rozczesanie i zlewam, że skalp obrywa, nie ma innej opcji, pozostawione same sobie do wyschnięcia bez odżywki powoduje efekt filcu.....).
Ja widziałam Hipp w swojej Biedronce
honey ta maska jest mega ! Jak dla mnie najlepsza maska jaką miałam, zużyłam już 2 opakowania 🙂 Szkoda tylko, że trochę mi prostuje moje kręcone włosy, ale można jej to wybaczyć. Jeśli więc będziesz miała okazję przetestować to polecam gorąco !
Po co mi piszesz takie rzeczy 🙁 Chłop mnie utłucze jak zobaczy kolejną maskę do włosów 🙁 (a tak długo się zbieram do zakupu, bo na szczęście na długo o niej zapomniałam)
vodka a gdzie ją kupujesz? Bo jak zaczęłam w necie grzebać to znalazłam info, że ciężko jest dostać tą maskę 🙁
w jakich droeriach jest dostępna 🙂 ? Hm, aż mi nie wypada kupować kolejnej maski, ciągle mam pootwierane te sprzed dwóch lat... Włosy lubią różnorodność 😉
Hahaha. Ale się uśmiałam. Mam jeden balsam do ciała, podkład, dwie kredki, tusz, błyszczyk, z cztery lakiery do paznokci i krem nivea. Resztę dość pokaźnej półki  kawałek wanny zajmują mi mazidła do włosów, które im podeszły, których moje włosy nie lubią, i te, które czekają na krasztesty. Dziwię się Jackowi, że mnie jeszcze nie utłukł za ten mój szafkowo-włosowy bałagan 😁
Ta Bioetika to w makro z tego co kojarzę 🙂 ale moze jeszcze gdzieś indziej
Ooo fajna z opisu ta maska! Musze kupic!
6-8 zł to nie majątek, a polecam każdej z Was wypróbowanie ziołowego eliksiru Green Pharmacy przeciw wypadaniu. Fajny jest! Mi osobiście bardzo pasuje. Wysypało mnie bejbikami, włosów leci coraz mniej, ślicznie pachnie, aplikator bajeczny, nie podrażnia, lekko przedłuża świeżość. Aaaa, zachwycona jestem!
cavaletti a który to eliksir? 🙂
polecam każdej z Was wypróbowanie ziołowego eliksiru Green Pharmacy przeciw wypadaniu
Dokładnie tak, ja zawsze kupuje w makro o ile razy tam jestem ona zawsze stoi ładnie na półeczce 🙂 A dziewczyny powiedzcie- w Lidlu są teraz różne oleje w całkiem fajnych cenach (z orzechów, z pestek winogron, z dyni). Nie wiecie czy to się w ogóle do czegoś nadaje- do włosów, do twarzy?
melduje ze po kallosie i po oleju kokosowym włosy ulegly zdecydowanej poprawie
No właśnie? Podobno arganowy też teraz mają? Aż się chyba przejdę do Lidla.
Chcę zamówić wcierkę Jantar z Farmony i widzę na allegro, że są w różnych butelkach: brązowych i przeźroczystych. Z tego co pamiętam to miałam tą odżywkę w przeźroczystej butelce. Czy one się czymś różnią?
espana, tak, składem, ta nowa jest gorsza.
:kwiatek: A która jest nowa?  😡
Ta w brązowej😉
Dziewczyny, czy któraś z Was regularnie korzysta z basenu?? Jak sobie radzicie z włosami?? Jakieś specjalne odżywki, zabezpieczacie przed chlorem, a potem suszarką??
Ja nakładam maske albo odzywke ale czepek mi sie wtedy troche zsuwa 😀
Bay, dzięki 🙂
Ja nakładam duuuużo oleju i na to czepek (ale nie sylikonowy i nie cienki bawełniany). Chodzę przed pracą, więc po wyjściu z basenu dobrze je myję, nakładam odzywkę, lekko podsuszam i lecę do biura 🙂
Chwalę się! Mam najcudowniejszego faceta na świecie! :*** Kilka razy oglądałam TT w drogerii, no.ale kurde, drogie to, poczekam do kolejnego zamówienia z revolty. Dzisiaj na mikołajki dostałam piękną, złotą TT 😍 Teraz to się zacznie dopiero 😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się