Epikea, dobrze oczyszczasz? Spróbuj je porządnie oczyścić (aspiryna lub soda) a potem porządnie nawilżyć ( ale nie przeciążyć), ja bym sugerowała maskę z gluta. I potem, jak nie będzie efektów, szukać innych rozwiązań. Ja ostatnio na szybko nałożyłam naftę i mama jak mnie zobaczyła, to pytała co zrobiłam z włosami, bo się błyszczą jak wściekłe :P
możesz przybliżyć metodę z aspiryną? Bo nie znam glut rozumiem - papka z siemienia lnianego?
Ja po żelu Dermena na wypadanie włosów jednak zadowalających efektów nie dostrzegłam, przez chwile jakby było lepiej a teraz i tak garściami wyjmuję.. Kupiłam 4dni temu tabletki, też Dermeny, jakaś nowość.. łykam, bo co mi pozostało prócz ogolenia łba.. (chociaż święty spokój by był 🙄 )
yga napar z kozieradki jako wcierka, tylko może przeszkadzać nieco curry/rosołkowy zapaszek 😁 ale warto spróbować, opakowanie kozieradki kosztuje grosze, mi dawało super efekt 🙂
Wydaję mi się, że jest to przyczyną niegdyś częstego farbowania, rozjaśniania. Problemy z wypadaniem nie zaczęły się od wczoraj, dopiero od jakiś 2 miesięcy próbuję je odregenerować.. Ale czy to na pewno powód ich masowej zguby- pewna nie jestem.
Ten Jantar z nowym składem już podobno nie jest taki dobry.. yga a może ten Twój problem z wypadaniem to od tego, że tak dużo schudłaś? Robiłaś badania krwi? Może czegoś Ci brakuje w organizmie?
A używałyście jedwabiu Marion? Szczególnie do końcówek. Bo z tego co czytałam to nie jest za bardzo polecany, a niestety już kupiłam i nie wiem czy ryzykować. 🤔
Może nie są to jakieś ogromne zmiany, ale dużo dziewczyn nie jest zadowolonych z nowej wersji, zwłaszcza te, które miały doświadczenie z tym starym Jantarem.
[quote author=fruity_jelly link=topic=88123.msg1896855#msg1896855 date=1381514036] Ten Jantar z nowym składem już podobno nie jest taki dobry.. yga a może ten Twój problem z wypadaniem to od tego, że tak dużo schudłaś? Robiłaś badania krwi? Może czegoś Ci brakuje w organizmie? [/quote]
No to moje prywatne słowotwórstwo jest. Na szczęście nie dzieliły się na 9, bo nie wiem czy dałabym radę to w ten sposób odmienić. Ale meritum sprawy jest to, że ten preparat odradzam komu mogę 🙂