właśnie dlatego my dawkujemy! 🙂 Funkcje w grze będą wam sie odblokowywać z czasem, to co widzicie na starcie to jakieś 30% 🙂 Później można rozmnażać, sprzedawać, organizować konkursy itd... Tak samo rasy - daliśmy na początek część i chcemy regularnie dodawać nowe. Cały czas. Mimo ze już teraz z uwagi na nasz algorytm genetyki są tysiące możliwych wyglądów psów. Pojawią się też nowe funkcjonalności - pracujemy nad gabinetem weterynaryjnym (będzie parę fajnych rzeczy z nim związanych), oraz grupami hodowlanymi. No i będzie coś fajnego na loterii. Na razie nie powiem co. Ale lepsze niż HOPy na howrse :P
esef, a planujecie jakieś wydarzenia okazjonalne? Coś z możliwością zarobienia kasy i dostania np. jakiś przedmiotów limitowanych (np. nowe posłania możliwe do zdobycia tylko w konkretnym "evencie"😉? 👀
ależ OCZYWIŚCIE!! Nad pierwszym wydarzeniem okazjonalnym graficzka już pracuje 😉 I mówie Wam - będziecie zachwycone :P Howrse z tego co wiem, takiego czegoś nie ma 🙂
Tak 🙂 Wystawa się wysypała ten peirwszy raz, czego wynikiem jest to ze jutro waszych psów nie będzie na wystawie (tych dziś zgłoszonych) ale za do dostaliście trochę darmowej kasiorki 🙂 Problem już naprawiony, jutro powinno działać.
pies musi mieć min. 1 rok. Wtedy pojawi ci sie zakładka wystaw jak będziesz się nim zajmować. Na tej zakladce kliknij w ikonkę pomocy i tam wszystko masz opisane.
Mam zadanie "Przypisz posłanie do swojego psa". Zrobiłam to już wcześniej, zanim je dostałam, a teraz nie mam go zaliczonego- czyli muszę kupić jeszcze raz posłanie i je przypisać?
w wystawie możecie zagłosować jutro. A posłanie - albo trzeba przypisać inne (trochę szkoda, bo tamto przepadnie) albo poczekać aż zdobędziecie lepszą rangę (to zadanie nie blokuje rang) i przypiszecie posłanie do nowego psa.