Na doggi weszły zmiany w wyglądzie a także zmiany w głosowaniu na wystawach, niedługo wejdzie możliwość zakładania wspólnych hodowli a także "kojce" do "sortowania" psów 😉
Watrusia, nie ma na sprzedażach bo w wątku hodowli mają kolejkę chyba na najblizsze kilka miotów 😂 Musisz napisać u nich w wątku że jesteś chętna na psiaka albo pisać bezpośrednio na PW do gorgie albo Dustdevourer 😉
CzarownicaSa, ja 2, jedną z fantów, a 1 z psów, kasy wydałam kupę 🤔 Do tego chyba w tym roku raczej nie doczekam się tej nowej rasy wilczaka, jestem w kolejce, nawet nie wiem która 🤔 do kitu.
Ja mam kilka ozdob (mniej niz 10) i 3 kompletne stroje ale jak patrze na choinki innych... 😲 wiadomo zeczesc za kase ale niektorzy to chyba no-life i tylko klikaja w te psy :P na loterie wydalam sporo- fundusze zmniejszyly sie o jakies 10-15 tys. a przeciez i w losach kase mialam. Jak ktos bardzo chce to moge oddac jedne dzwonki lub rogi- ktos sprzeda mi psa, ja zaloze rzecz i odsprzedam. Tylko prosze o Pw to sie jakos umowimy 🙂
Gdyby to kogoś interesowało- ruszyła wersja COM, jeśli macie konta na howrse international to prosimy o rozreklamowanie gry no i zapraszamy do rejestracji 😉