Może mi ktoś powiedzieć, po co są ciastka (w kształcie kości, nie smakołyki) w grze? Nie są to smakołyki, do żadnej innej rzeczy też się nie przydają...
Może mi ktoś powiedzieć, po co są ciastka (w kształcie kości, nie smakołyki) w grze? Nie są to smakołyki, do żadnej innej rzeczy też się nie przydają...
Hej, witam wszystkich po 2 tygodniach urlopu i odcięciu od neta, i od razu mam pytanie :kwiatek:, jak się oddaje psa do schroniska? bo nie widzę takiej opcji?
hmm przecież ja na początku gry oddałam psa, od gry dane do schroniska mają imię szczeniaczek, a te z różnymi imionami i w różnym wieku są od graczy, wiec dlatego się pytam ( ja nawet trafiłam na moją psicę w schronisku, która oddałam) A może to tylko można było na początku istnienia gry, a potem zmieniono.
Moderacja zablokowała mi konto K... 😵 A zanim się zorientowałam, że to ona, to wysmażyłam wiadomość "o co do cholery chodzi?" 😁 No ładnie. Ech... chyba czas zrezygnować z gry 😵
Jakiś błąd w bazie się zrobił. Esef już szuka przyczyny i próbuje naprawić. W najgorszym przypadku, będzie przywrócona baza z wczorajszej nocy. Póki co, nie ma się co martwić i panikować.
edit: Jeśli komuś będzie się chciało, to proszę o głosy na psiaka Roztrzepaniec- Mieszańce - kategoria otwarta, pieski, strona 3 :kwiatek: Takie jamnikopodobne, biało-brązowe 😁