Na prawdę bardzo by mnie ucieszyła możliwość zablokowania otrzymywania wiadomości od użytkowników, których się nie ma w znajomych 🙇 Głupota niektórych użytkowników mnie po prostu przerasta...
In, co ty nie powiesz, dziś dostałam PW z prośbą opisania jak wygląda szczeniak o umaszczeniu PANDA 😵 podejrzewam że blokada weszłaby w "paczce" z grupowym kasowaniem ale kiedy to nie wiem 👀
Z nowości dzisiaj to dostałam prośbę o pokrycie psa. W sensie ja mam pokryć czyjąś sukę. Na to dopiero dziś wpadli. Do tego masa standardowych pw "wyhoduj (nie, nie "czy mogłabyś" etc...) mi psa takiego a takiego" (umaszczenie/rasa, o której nawet nigdy w życiu nie słyszałam/na trzech łapach z zielonymi uszami) i "wystaw mi (nie, nie "czy można kupić", "czy sprzedasz", wystaw mi) Julia/Biała Czekolada/Kovu/Cassie etc., zapłacę ci $300", "ZałU$$hmy RaSsEm Ch0d0w|ę ;DDDDDDDDDDD"...
W tej chwili mam dokładnie 27 psów, którymi się zajmuję. Jak fajnie... 😵
Jest taki pies czarno biały, jednej z rankingowych użytkowniczek (nie chce mi się szukać :P), który jest czarno-biały i ma imię Panda, może o to chodzi? 🤣
Poprawka, mam 29 psów, którymi się zajmuję. Mało mi było to sobie dwa dołożyłam...
A jak to z tymi starymi psami w schronisku? Dodacie jakieś?
In, pomolestuję o to esef (bo sama mam to zadanie 😁 ) ale nie wiem czy to jest takie proste do zrobienia- nie znam się na programowaniu więc nie obiecuję że to będzie juz teraz 😉
Czy mógłby ktoś zaprosić mnie do znajomych? Misskiedis wysłałam Ci zaproszenie. Mam także prośbę, jeśli możecie zagłosujcie jutro w wystawie: Psy rasowe - kategoria otwarta, suczki na mojego psa: jamnik o imieniu Antonina. Potrzebuję 5 głosów by zaliczyć zadanie, z góry dziękuje 🙂
A mi 2 suki dzis zaskoczyły przy drugim kryciu i zrobił mi się zwierzyniec bo mam juz w sumie 8 szczeniaków. Najswieższe dzisiejsze wygladaja tak: piesek, ch. 207,28 piesek ch. 207,2 piesek 209,37 i 208,67 suczka 209,13 suczka 209,09
Wszystkie mieszańce większość na sprzedaż tylko weź człowieku chętnych znajdź 🤣
fly, a patrzyłaś na rodziców? Wiesz co może wyrosnąć? 😁 Ma dziadka jamnika, ojciec krótko a matka długowłosa... istny armagedon 😂 Jak chcesz to wyślij propozycję na PW 😉
U mnie też nie schodzi, podczas całego zeszłego tygodnia sprzedałam jedną sztukę - dopiero dziś zauważyłam, że ogłoszenia mi się przedawnić zdążyły. Głównie z krycia i konkursów mam obecnie zarobek...
Ech... Wystawiam psy: od 200 do 209,99 - $200 od 210 do 219,99 - $500 od 220 do 225,99 - $1000 od 226 do 229,99 - $1200 chyba, że się gdzieś walnęłam od 230 do x - od $1500 do 23xxx np. jak ma charakter 232,86 to cena $2328
Zapraszam :P Tylko te, którym się jeszcze giełda nie przedawniła mogą być drożej (ostatnie mioty).
Ucząc komend 🙂 Można zyskać max 10 punktów. Trzeba uważać też żeby nie stracić punktów przez nienauczenie psa do 1 roku szacunku do opiekuna, nie gryzienia przedmiotów czy załatwiania się na dworze lub nienauczenie 3 komend i nie wzięcie udziału w 10 zawodach do 2,5 roku 🙂