JARA, tu wszystko masz 😉 domki domki domki 🙂 To są MIEJSCA w grze
Moja hodolwa -> wasze rzeczy - psy,zapasy, konto.. Sklep i schronisko - wiadomo Kafejka - rzeczy "społecznościowe" czyli forum, ZNAJOMI, ranking graczy itp. Związek Kynologiczny - rzeczy związane z rasami i hodowlą -giełda psów, wystawa itp. Kantor - rzeczy zwiazane z kasą 🙂
Zaprosić do znajomych mozesz też jak jesteś na stronie gracza (np. moja strona http://www.doggi-game.pl/players/view/1) i masz tam linka "zaproś do znajomych"
Witam 🙂 Jeśli chodzi o regenerowanie energii pieska, to na jego stronie trzeba kliknąć koszyk, ten obok jego obrazka po prawej. *Niedaleko imienia* Jeśli po tym wykona się jakaś akcje z pieskiem np głaskanie, to pies się budzi i energia się nie ładuje. Sucha karma, żeby nakarmić też na stronie psa :P zakładeczka z miską "Nakarm" i tam do wyboru są posiadane przez gracza "karmy" i trzema kliknąć na obrazek w tym wypadku suchej.
W zadaniu do wykonania mam, żeby nakarmić go suchą karmą, jednak w zakładce nakarm mam tylko resztki z obiadu, mimo, że mam 2 x sucha karme w zapasach.
Nick w grze - Mysza 🙂 Gram od wczoraj i oczywiście miałam problemy 😁 Typu gdzie jest "moje konto" 😁 Ale już ogarnęłam, gra super, a jak się rozbuduje to będzie jeszcze lepiej 🙂
oczywiście wśród najlepszych osób będziemy później rerktuować kolejnych modów 😉
a co do ras. Na razie są te co są, oczywiście nie wszystkie są dostępne podczas rejestracji (polecam odwiedzić Związek Kynologiczny -> rankingi psów, albo encyklopedia ras). Jak się urodzą szczeniaczki tamtych ras to będą dostępne do kupienia na giełdzie.
Poza tym graficzki cały czas pracują rysując nowe cechy psów. Aktualnie w produkcji są rasy typu bokser itp. (wszystkie z takim spłaszczonym pysiem), później będą również rasy szorstkowłose, mastify oraz rasy długowłose (spaniele itp.). Wszystko po kolei i powoli. Ale na pewno bedziemy REGULARNIE dodawać nowe rasy.
pytanie do tych co już ogarneli temat - W KTÓRYM MIEJSCU dać linka do pomocy (takie '?' w kółeczku) dotyczącej UPŁYWU CZASU? Jakbyście się nie zorientowali to w różnych miejscach jest pomoc kontekstowa - np. na zakładce karmienia jak klikniemy na ? w kółeczku wyświetli się pomoc dotycząca karmienia itd.