te wymagania były dane trochę na oko. Ale miały być wyśrubowane - trzeba się nagimnastykować żeby wyrobić +10 do charakteru. Nie może być za łatwo bo wtedy gra traci sens. Jeśli się okaże że za dużo psów daje radę wyrobić normy to możliwe, że jeszcze bardziej je wyśrubujemy :P
To zostaw, niech będzie forum, tam jest większa opcja moderacji itp, łatwiej zapanować nad tą manią z howrse na nabijanie postów i zakładanie miliona tematów :P
esef masz rację z tymi wymaganiami, ale problem jest raczej taki, iż nie bardzo wiadomo, że w ogóle jakieś wymagania są 😉 Ja już drugi raz dzięki właśnie takiej informacji(jak "Nassif nie wziął udziału w 10 konkursach do wieku 2,5 roku (-1 odważny)"😉 dopiero dowiedziałam się, że musiałam coś zrobić...
edit: I ponownie proszę o głosy na owczarka Salmę(rasowe-juniorzy, 3 strona) :kwiatek:
Zaraz zrobię tutek o zapisie na wystawy, na konkursy i co trzeba zrobić żeby psiak nie tracił pktów charakteru, pierwsze tutki juz wstawione na forum w dziale "pomoc" 😉
Bardzo proszę o zagłosowanie na moja jamniczkę :kwiatek: jest w kategorii psy rasowe, sunia Vega, 2 strona, kurcze nigdy nie zaliczę tego zadania z 10 głosami 🤔, dlatego bardzo, bardzo proszę. Kogo mogę wpisać do znajomych? , mam takie zadanie.
Może to wina przeglądarki? ja otwieram grę w Mozilli i nie ma problemów, ale juz w Gogolach są, właśnie nie przypisują sie przedmioty itp. Tak, mój jamnik też ma NN.