Odnośnie konkursów, tak jak już wcześniej dziewczyny napisały - pisałam o kundelkach w zawodach, gdzie one mają niskie statystyki (gwiazdki) z każdej kategorii i w niczym się nie specjalizują. 😉
Przydałaby się możliwość sprzedawania swoich zapasów, bo takiej nie znalazłam. Mam kupione dwa posłania, bo wcześniej nie zaliczyło mi zadania, a doglarów mi brakuje ..
mojemu psiakowi wystarczy "patyczek", "zabawka" i ogarnia o co chodzi. na spacerze, czasem sam sobie łapie w zęby patyk i tak idzie zadowolony przed siebie 😁
"Twój pies złapał na spacerze kleszcza. Musisz go odrobaczyć!". no tego się akurat mogłam spodziewać. skoro patyka nie może znaleźć.. 🤦
Ten brak kasy jest denerwujący... zwłaszcza, że jest mało sposobów na zdobycie jej :/ Głosowanie i udział w konkursach to jakieś szczątkowe pieniądze(20-30dgl), z loterii jest więcej i logowania... ale na razie tyle. Ciekawe, czy to się zmieni... w sumie z czasem dojdzie sprzedawanie psów, ale na początku pewnie każdy i tak będzie tylko sprzedawał.
Ja zareklamowałam grę na mojej prezentacji na Howrse, więc może zleci się kilka ludków .. A tak ogółem to możecie głosować na mojego psa Caps Lock'a w kategorii Mieszańce-juniorzy :kwiatek: z góry dziękuję 🙂
limii o, mi się już udało zagłosować 🙂 W takim razie ja w imieniu Lubego proszę o głosy na Lilou w kategorii Mieszańce-Juniorzy 😉 To taka biało-brązowa suczka z krótkim ogonem 😉