Forum konie »

DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie

Co ślepemu po oczach  😡 🤣
Stripek by MAMA 😉)
Likier bardzo ładnie 😀 Super w takich kolorach 😀
Teraz tworzy się coś w boskich kolorkach, wkrótce zdjęcie 😉
mogłabym wiedzieć jak zrobić wypinacze ? 🙂 Może macie na to jakiś sposób ? 🙂
granat/zlamana biel/turkus

Zdjęcie jak zwykle kijowe 🙂

Kolorki są nieziemskie
sorry, ale ma okropny kształt ten pad  🤔
no i ten niebieski jest krzywy    ❓
wygląda jak by sie zwężał ku przodowi
noo ten niebieski średnio wygląda.
I jakiś taki nierówny...
Wybacz, Likier, ale jednokolorowe lepsze były 😉
Takie wymiary i proporcje zażyczyła sobie klientka, a krzywo wygląda na zdjęciu... Zrobie lepsze  :kwiatek:

UWAGA UWAGA, LEWA STRONA PADU SIĘ ZAGIĘŁA PONIEWAŻ PAD BYŁ ZGIĘTY !!!!

Notarialna, bo są latwiejsze w wykonaniu, to dopiero poczatki, ale tutaj widze wszyscy tylko krytykuja :/

Likier, to może wrzucaj od razu lepsze zdjęcia, żeby nie było jakiś niedomówień  😉
wg mnie jest po prostu źle przez poręcz przełożony i tyle.Kolory fajne 🙂
Oprócz tego widać, że mama hurtowo już szyje i fajnie, ale to zwężenie to jest tylko korekta - sama po sobie widzę, że jak coś chce na szybko, żeby efekt zobaczyć to potem to nie wychodzi super 🙂
Trzeba chwile przysiedzieć - z każdej strony popatrzeć czy w porządku i zastanowić się: Czy ja bym to włożyła na swojego konia ?
Klientka klientką, ale ja nie chciałbym wydać kasy na czaprak, a potem żałować, bo źle przeszyty - klient nasz pan i oczekuje towaru idealnego za jak najniższą cenę 🙂
Blondyna mi nawet prosta anka na zdjeciu krzywa wychodzi... pad jest rowny, ale fakt na zdjeciu pierwszym wyszedl dziwnie 🤔
Mi chodzi o wymiary, sa takie jakie napisala mi klientka🙂
Likier, z tej strony lepiej - za kilka padów będzie ideał - mimo, że połowa ludzi będzie chciała mieć jednak metkę ( no bo Anky to Anky, ES to ES) to zyskają większą rzeszę fanów 😉
Takie życie, metka najwazniejsza, ja sprzedalam czesc padow metkowch, bo materialowo byly gorsze, wykonaine moze nie jest jeszcze idealne, ale wszystko do dopracowania z kadym padem ;] Teraz gdy Mama szyje dopiero zauazam, ze takie anky np. to wcale az tak cudowne nie sa...
blondyna ma całkowita racje !! mi na marce nie zależy. biedna nie jestem, ale po co wydawać kasę na napis "Anky" ??
no hellou! ludzie, bez przesady. nikomu nie bronie mieć anky, bo w świece re-v i ogólnie jeździectwa to szpan i szał ciał. każdy wydaje pieniądze na co mu się rzewnie podoba 😉
Ale przecież kiedyś kładło sie zwykły koc i konie tez chodziły - nie chce tu mówić, ze to było dobre czy złe. po prostu przytaczam przykład,
ze nie koniecznie pad "Anky" czy jaki kolwiek inny z rozsławionej firmy jest lepszy od tego który ktoś szyje  😉

likier podziwiam zaangażowanie, chęci i talent  👍
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]HALLLLO[/size][/size][/size][/size][/size][/size]

Mogłabym usłyszeć odp, na moje puytanie ? :>
jeśli ktoś nie wie to nie odpowiada
Likier,  czy on jest pony czy na zdjęciu wyszedł taki malutki?
noen  nie moglabys sie dowiedziec. nie ma na to sposobu.
moze troche spokojniej co? jak ktos wie to ci powie. najwyrazniej nie wie.    🙇
Kobitka podala takie wymiary, jest o ok 7 cm krotszy od anky ujezdzeniowej
neon ja nei amm zielonego pojecia  😁

wstawiajcie jakies zdjęcia, pokomentujemy ładny sprzecik domowej roboty  🏇
Czy mógłby mi ktoś zapodać wymiar naczółka FULL? Długość całkowitą (razem z tymi szlufkami) i szerokość?
to już zależy
przeciętnie 45, jak chcesz opadający to tak z 47cm
a szerokość to ok 1.5cm
korsik, Dzięki śliczne :kwiatek:
noen, trójkątne mogę Ci opisać jak zrobić, bo takie sama robiłam. Ewentualnie jutro mogę zrobić fotki im.
Horsiaa - dawaj...  😀 - Na pewno się komuś przyda  😀  ,jak nie teraz to za jakiś czas .W końcu po to jest ten wątek.
wie ktoś może gdzie można kupić taką gumę, jak jest w sztylpach oficerkowych? (ta z boku) Bo moje mocno się rozciągnęły, a nie chcę ich wywalać bo nie mam kasy na nowe.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się