wg mnie jest po prostu źle przez poręcz przełożony i tyle.Kolory fajne 🙂 Oprócz tego widać, że mama hurtowo już szyje i fajnie, ale to zwężenie to jest tylko korekta - sama po sobie widzę, że jak coś chce na szybko, żeby efekt zobaczyć to potem to nie wychodzi super 🙂 Trzeba chwile przysiedzieć - z każdej strony popatrzeć czy w porządku i zastanowić się: Czy ja bym to włożyła na swojego konia ? Klientka klientką, ale ja nie chciałbym wydać kasy na czaprak, a potem żałować, bo źle przeszyty - klient nasz pan i oczekuje towaru idealnego za jak najniższą cenę 🙂
Blondyna mi nawet prosta anka na zdjeciu krzywa wychodzi... pad jest rowny, ale fakt na zdjeciu pierwszym wyszedl dziwnie 🤔 Mi chodzi o wymiary, sa takie jakie napisala mi klientka🙂
Likier, z tej strony lepiej - za kilka padów będzie ideał - mimo, że połowa ludzi będzie chciała mieć jednak metkę ( no bo Anky to Anky, ES to ES) to zyskają większą rzeszę fanów 😉
Takie życie, metka najwazniejsza, ja sprzedalam czesc padow metkowch, bo materialowo byly gorsze, wykonaine moze nie jest jeszcze idealne, ale wszystko do dopracowania z kadym padem ;] Teraz gdy Mama szyje dopiero zauazam, ze takie anky np. to wcale az tak cudowne nie sa...
blondyna ma całkowita racje !! mi na marce nie zależy. biedna nie jestem, ale po co wydawać kasę na napis "Anky" ?? no hellou! ludzie, bez przesady. nikomu nie bronie mieć anky, bo w świece re-v i ogólnie jeździectwa to szpan i szał ciał. każdy wydaje pieniądze na co mu się rzewnie podoba 😉 Ale przecież kiedyś kładło sie zwykły koc i konie tez chodziły - nie chce tu mówić, ze to było dobre czy złe. po prostu przytaczam przykład, ze nie koniecznie pad "Anky" czy jaki kolwiek inny z rozsławionej firmy jest lepszy od tego który ktoś szyje 😉
wie ktoś może gdzie można kupić taką gumę, jak jest w sztylpach oficerkowych? (ta z boku) Bo moje mocno się rozciągnęły, a nie chcę ich wywalać bo nie mam kasy na nowe.