[quote author=Euforia_80 link=topic=88.msg538444#msg538444 date=1270123545] i niezła oszczędność 😅 a może mi ktoś podać długość i szerokość taśmy + długość linki ?
[quote author=Euforia_80 link=topic=88.msg538444#msg538444 date=1270123545] i niezła oszczędność 😅 a może mi ktoś podać długość i szerokość taśmy + długość linki ?
edit. jaka jest całkowita długość czarnej?
Podbijam 😉 [/quote]
długośc 5m 🤣 a jaka jest szerokość czarnej 😡 bo tego nigdzie nie znalazłam
Mam wypłowiały, stary, ale w pełni sprawny czaprak. Do tego podpisany markerem :/. Chce na niego naszyć jakiś materiał żeby dało sie go bez wstydu używać 🤣 Dzisiaj znalazłam śliczny materiał w zeberke (pomijam fakt że lamówka zostałaby czerwona :lol🙂, ale cena za mb przekroczyła wartość owego czapraka tak z 4 x (tak to jest jak sie szuka w Komforcie) Myślicie że zwykła maszyna "złapie" i da rade naszyć materiał na czaprak?
Chess, No to moim zdaniem dałoby radę 😉 Dla bezpieczności może by szyć w innym miejscu niż lamówka jest. Materiał to bawełna? Jak tak to chyba nie będzie problemu żadnego 😉
[quote author=Euforia_80 link=topic=88.msg544529#msg544529 date=1270582896] a jakie szerokie masz wodze? 🙄 szerokość raczej taka, żeby było ci wygodnie trzymać
heh , mogłam wcześniej wpaść na to. Czarna chyba jest identycznej szerokości co zwykłe wodze 🤣 . [/quote]
A czasami, dla rozróżnienia wodzy podstawowej i munsztukowej tą drugą robi się cieńszą, zwłaszcza na początku.