Forum konie »

DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie

ja piekę przeważnie w 200oC 10-15 min a później na jakiś dłuższy czas idą na 60oC i się suszą🙂
Malaaa ja miałam taki problem, że miód się topił i nie chciały się ściąć  😉 suszyłam na kaloryferze lub można w piekarniku jak grzyby np.
w każdym razie trzeba uważać i pilnować jak oka w głowie, bo jak sie tak suszyły pies wykorzystał okazję i zjadł.
I faktycznie - jakby miały cukru więcej to by były ok nawet dla ludzi  😀
A można by było je normalnie wysuszyć, zamiast z piekarnikiem się bawić? Mam taką dziwną maszynę do suszenia grzybów, owoców i innych takich, fajnie się w tym suszy.
można, tylko pewnie będzie trwało dużo dłużej 😉
a co do maszyny, nie wiem nie próbowałam...
po pieczeniu na 3 h w temp. pokojowej i dosycha🙂 z tarta mialam tylko problem, ale 40min w lodowce i potem na godzine przed pozarciem i wszystko sie ladnie wysuszylo
Fantazja w dereczce od Ivett

w rzeczywistości pomarańcz nie jest tak rażący
Fantazja rewelka! Nawet kantar i owijki pod kolor 😁
piekna!
Ślicznie w niej wygląda.
Nowe cuda Mamy  😍 😍

Pierwszy Stripe in🙂 Kolorki coś jak ma es,
Drugi w paski pomarańczowe odcienie...

Kolorki na żywo są PRZEBOSKIE  😜 😜
Likier- śliczne 😍 😍 😍.Daj na priwa ilę taki strip kosztuje?
A gdzie croossy 🤬 ?
Likier, ten stripe in jest świetny  😍
Wow likier super kolory!! ten drugi bardzo orginalny!! 😀
mnie się podoba zestawienie kolorów na pierwszym, ale drugi przykuł moja uwagę! średnio podoba mi się kolor, ale wzór na materiale jak najbardziej!
Naprawdę wam się podoba taka proporcja pasów w tym stripe-inie czy to ja jestem jakaś inna ?  🤔
Też sobie taki zamówiłam... 😂
Z takiego fasonu jak ten drugi są dostępne odcienie brązu i odcienie szarości też🙂 Ślicznie na żywo wyglądają...

Klolcia,
nie wiem o co Ci chodzi, ale oba pasy są proporcjonalne i równe i nic im nie dolega ...
ale chyba akżdy Stripe in tak ma nie? Znaczy jak dla mnie on jest trochę za szeroki w odniesieniu do długości, ale kolorki boskie 😀
No właśnie chodzi mi o to, że ten brązowy pas jest zbyt szeroki. A co do kolorów to żadna nowość, bo ES miał takie w oryginale, ale ogólnie pad wygląda w porządku 😉
No właśnie chodzi mi o to że ten brązowy pas jest zbyt szeroki. A kolory to żadna nowość, bo ES miał takie w oryginale.

No bo pewnie o to chodziło by kolorki były takie jak w ES 🙂 I bardzo mi się własnie podobają 😀

Ja jak poczta polska nie zawali (i Ivett się wyrobi) to powinnam mieć dereczkę pod koniec tygodnia 😀
Klolcia, a czy moja Mama pracuje w eurostarze?  🙄 Robi takie pady jakie sa zamówione i jakie chce dana osoba, każdy może zamówic pad w takich proporcjach jakie chce 😉

A co do kolorków, owszem takie ma es, ale chyba jak kogoś nie stać na es, a marzą mu się takie kolorki, to wybiera np. u mojej mamy czy u Escady czy kogoś tam...
Nie pisałam, że twoja mama ma robić pady jak ES, tylko wyraziłam swoją opinie na temat jego wyglądu. Chyba mogę, prawda ? Jeśli ktoś taki zamówił to ok.
Rozumiem, ale po prostu odebrałam ten post tak trochę obraźliwie, jakby temu padziorowi coś się conajmniej wydarzyło...  🙄
Nie chciałam żeby tak to zabrzmiało, przepraszam  :kwiatek: Osobiście mi się pad nie podoba, ale nie jest on dla mnie i nie ma mi się podobać, więc się już nie wtrącam  😉
Oczywiscie, nie musi :kwiatek: Ważne, żeby klient był zadowolony 😉
Likier, mnie z kolei, pady by Twoja mama coraz bardziej zaczynają się podobać - widać coraz większą wprawę z każdymkolejnym  😉
... no i chyba zacznę zbierać pieniądze na takowy  😡
Jak to mówią
TRENING czyni MISTRZA  😉

Mama wymyśla nowe sposoby, patenty i wychodzi coraz lepiej  😅
oby tak dalej  😉
Stripe in cudny  😍 Ten pasiasty jakoś do mnie nie przemawia , chociaż to zawsze coś nowego  🙂
Strucelka, dziękujemy  :kwiatek: , owijki to akurat nie specjalnie do derki, a do czapraka  😁
deborah, Cassie,  :kwiatek:
Likier jak mama zacznie je profilowaćpo grzbiecie to może się skuszę na kolejne 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się